Şimdi Ara

BİLGİSAYAR KULLANIRKEN TAKINTILARINIZ NELERDİR? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
3.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • günde yarım saat hard truck oynamazsam psikolojim bozuluyor...
  • masaüstüm simgelerle dolup taşar, wallpaper'ım doğru dürüst seçilemez.
    sırf simgeler için bazen klasör açıp içine tıkıyorum ama 3 gün geçmeden masaüstü yine doluyor.

çöp kutusunu kullanmam

en fazla 3 tray iconu bünyem kaldırıyor. (dumeter, bluetooth ve ender olarak msn)

görev çubuğum 2 satır halindedir, başkasının makinasına dahi otursam ilk işim 2 satır haline getirip kilitlemek olur.

ie kullanmam acayip derecede irrite ediyor. vakit ve dsl varsa başkalarının bile olsa hemen mozilla yüklerim. Ama kalkarken mutlaka silerim.

ve yine başkasının makinalarında ne resimler var, nette nereleri gezmiş hemen bakarım.kurcaladıktan sonra geçmişi silerim. .................v.s.

bunların sonu gelmez.

• * Hangi oyunu oynarsam oynayayım, ilk işim Fraps'ı açmak oluyor... Sol üst köşede Frame'i görmeyince rahatsız oluyorum...

* Her windows'a girdiğimde Surround ses ve bas testlerini yaparım... Önden ve arkadan gelen sesler dengeli olmalı, bas ta yeterli olmalı...

* Denetim masası her zaman klasik görünümde olmalıdır.

* Yeni bir sistem toplarken, hep excel dosyası yapar, alınacaklar ve satılacakları renkli ve ayrıntılı bir şekilde yazarım...

* Bir 3DMark testi yaptığımda, ne zaman olursa olsun hep bir excel dosyası oluşturup hangi demonun kaç frame aldığını ve kullandığım vga sürücü versiyonu, o/c miktarı, ram timingleri... hepsini not alırım...
  • internet explorer ı açtığımda çıkan ads.revenue1 ile başlayan pop-up la birlikte explorer a yazdığımı sandığım yazıyı görememek.beni en sinir eden şey bu.bide mouse optik olduu için mouse un altında bişe kırıntıları olması.ayrıca messengerin sürekli kapanması.
  • bilgisayarda takıntıların ;

oyun oynamam fazla sürekli winamp mp3 ama deli oluyorum abi ya 20 gb mp3 var dinlediğim şarkı 10 u geçmez :D bide arada 1970 lerin techno sarkıları cıkmazmı iki senedir üşeniyorum sunları biri sevabına bana düzelse varya

he bide mail adresimi sürekli açıyorum msnde 0 mail yazıyo yine hergün salak gibi giriyorum :)

abi bilgisayarım cok dagınık baska biri gelip oturduğu zaman hiç bişe bulamıyor gerçi benim işime geliyor ama :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChRoNoSR

masaüstüm simgelerle dolup taşar, wallpaper'ım doğru dürüst seçilemez.
    sırf simgeler için bazen klasör açıp içine tıkıyorum ama 3 gün geçmeden masaüstü yine doluyor.

çöp kutusunu kullanmam

en fazla 3 tray iconu bünyem kaldırıyor. (dumeter, bluetooth ve ender olarak msn)

görev çubuğum 2 satır halindedir, başkasının makinasına dahi otursam ilk işim 2 satır haline getirip kilitlemek olur.

ie kullanmam acayip derecede irrite ediyor. vakit ve dsl varsa başkalarının bile olsa hemen mozilla yüklerim. Ama kalkarken mutlaka silerim.

ve yine başkasının makinalarında ne resimler var, nette nereleri gezmiş hemen bakarım.kurcaladıktan sonra geçmişi silerim. .................v.s.

bunların sonu gelmez.

En ilginçlerini alalılım o zaman

• Nvidia ekran kartı olmayan pc'leri kullanırken rahatsız oluyorum.Bi de CPU'nun İntel olması tercihimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X -- 13 Şubat 2005, 22:40:08 >
  • Masaüstünün boş yerinde en az beş on defa tıklamadan duramam.
  • Sırf mouse kullanan adamlara gıcık oluyorum. Yahu tab tuşu var bassana oraya kırk saat elini kaldırıp mouse u sürüklüyorsun yeni gelin gibi. Bana zırt pırt hangi programı kullanmamı gerektiğini söyleyen -ama olaya bakın ki adamın makinesine ilk windowsu ben kurmuşumdur- kişilerden nefret ederim. Ben flashget kullanıyorsam bir nedeni vardır değil mi? Herkes gibi binlerce mp3 üm var ama dinlediğim şarkı en fazla 30 dur
  • quote:

Orjinalden alıntı: WssN

quote:

Orjinalden alıntı: fade

mp3 isimleriinin hepsini duzgun bir sekilde yazmak (Chris Isaak - Wicked Game) gibi

Windows media playeri degil mplayer2 yi kullanmak... daha bir cok var, ama yukarida yazilmis...

Hoca be adamımsın.Bendede aynı takıntı var.Arkadaşlardan mp3 cd'si falan alınca yüzlerce mp3'ün adını teker teker üşenmeden düzeltiyorum walla. En zıt olduğum mp3 isimleri unknown artist

+1

• 1) Bilgisayar açıldığında masaüstünde sağ tuşa basmak, açılan pencereyi kapatmak. Bunu sürekli yaparım.
    2) Explerer sayfaları herzaman en büyük tür. küçük olmasına sinir olurum her zaman ekranı kaplar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

Sol elim herzmn klavyenin ustundedir

klavye ile yazaqrken nedense tuslara cok sert bastıgımı solerler.... (ama hızlı yazarım) (bence bu forumdan kaynaklanıor sinir hastası ettiniz beni sonunda)

Yazı yazarken klavyeye bakmaktan nefret ederim....

MSN inin ve Icq nun sesinden nefret ederim....

Windows uyarı sesine uyuz olurum (windows hep Sessiz secenigindedir...)(hatta baska bilgisayarlarda bu ses cıktımı Direk kufur ederim agız alıskanlıgı)

Geri donusum kutusnun dolu olmasına uyuz olurum...(shift del kullanırım sileceksem)

Msn de bos adam warsa tutmam direk silerim (yane On olmayan ICq da dahil)

Msn de abuk subuk kısaltmalara gıcık olurum "gldm" gibi

makinanın Hızlı acılması sart MSconfig den genelde programları temizlerim

bazen Trojanı regeditte bulmak için kafayı yerim....(psikopatlık işte)

Media player Libary kullanırım alıskanlık yaptı

PShop gibi Office gibi ve MPlaya gibi programları kesinlikle ingilizce kullanırım...

Otomatik gizle olayından nefret ederim (erkek adamın Baslatcubugu saklanmaz gerektigi zaman Tum malları gozukur)

Alt+tab kullanmam sart gibi bişi ( sol elim hep klavyenin ustunde de ondan...)

Birtek Media oynatıcıs kullanırım gerekli codec bullurum ole 5 10 tane MP kullanmam

Abuk sabuk Info balonlarına uyuz olurum birde ses cıkartııyorsa zaten direk kufur ederim yukarıda yazmıstım....

bu kadar simdilik...

Yav dahası da var mı bunların???

• win98 acılısındaki goruntuyu hiç sevmem ama simdilerde logo=0 yapıyorum bidaha gorunmuyor
    fonction tuslarını hiç sevmem bu tuslar bana windowsta sorunların baslangıcı gibi gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocker_21

quote:

Orjinalden alıntı: rodrigo

devamlı sağtuş + yenile yaparım niye bende bilmiyom

kardeş benim bir tanıdıkta da aynı takıntı var hatta ben çoğu kişide daha olduğunu duymuştum

+1 bide yazıları olduğu gibi okuyamadığım için metni seçip mavi hale gelince okurum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhan_ok

quick time mı ne var hep açılıyo tray da üşeniyorum kaldırmaya başlangıçtan açılınca exit yapıyorum

bu olay bendede var useniyorum kaldırmaya...

bide mp3 isimlerin i düzgün yazmak.. bilgisayar her açıldığında sıcaklığa bakmak neden bakıyorum hala bilmiyorum... winampı acmak... bide cdromda cd kalmasına uyuz olurum işin bittiği zaman cıkaracsın cd kalmıycak...

• fraps ve refreshlocku açmadan oyunu giremem asla
  • *Yazışma programlarında her zaman ilk harfi büyük yazarım.
  • Klavyedeki Caps Lock tuşundan nefret ediyorum..heralde kısayollardan olsa gerek..
    Bi de benim cd-romun bi takıntısı var açılmıyo takılıyo bi delik açıp ip bağlicam çekmek için
  • Aklımageldikçe yazıyorum...

4)Klavyeye dökülen saçlarımdan ve sigara küllerinden nefret ediyorum, ikisini de yerinde seviyorum çünkü
  • Harddiskin içindeki dosyaları yönetmek için kesinlikle windows explorer'i kullanamıyorum. Onun yerine Windows commander denen bir program kullanıyorum bu program ekranı ikiye bölüyor bir tarafta bir klasör diğer tarafta diğer klasör gözüküyor bu sayede dosya aktarma, kopyalama, ad değiştirme kolay oluyor, ben başka program kullanamıyorum, hata bir başkasının bilgisayarında çalışmak zorunda olduğumda bile bu programı oraya kurup orada çalışırım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.