Şimdi Ara

BİLGİSAYAR KULLANIRKEN TAKINTILARINIZ NELERDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
3.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi bakalım dh halkı... Bilgisayar kullanırken ne gibi takıntılara sahipsiniz? Anlatında bilelim, bakalım en çok hangi konularda muzdaribiz, en çok hangi detaylara takılmadan yapamazsınız??? Belkide pek çok kişi aynı şeylere takıyordur kafayı

Müsadenizle ben bir kaç tanesini sıralayayım...

1)Eğer winampı kullanıp müzik dinleyeceksem,kesinlikle winamp simge durumunda iken soldan birinci buton olmalıdır. Yok daha önce sayfa açıp, sonra winampı açmışsam kazayla, diğer sayfalara kapatır, yine en başa winampı koyarım.

2)Bilgisayarı açtıktan sonra ki ilk işim, düzgün olmasına rağmen, istisnasız her defa monitörü yeniden şöööyle sağa sola oynatarak ayarlamazsam rahat edemem. Arabayı bindiğimde dikiz aynasını ayarlama alışkanlığı gibi bi şey heralde bu da...... Takıntı işte kardeş.....

• Masaüstündeki simgeleri kullanarak bir programı veya bir belgeyi açtıktan sonra simgenin seçili kalmaması için mutlaka masaüstünde boş bir yere tıklarım. Ama sanırım bunu pek çok kişi yapıyor... Bir de bilgisayarımı başkası uzun süre kullanırsa fareye dokunmadan önce silerim...
  • masaüstü simgeleri ile system traydeki simgelerin her zaman aynı yerde olması
  • quote:

Orjinalden alıntı: nestor

Hadi bakalım dh halkı... Bilgisayar kullanırken ne gibi takıntılara sahipsiniz? Anlatında bilelim, bakalım en çok hangi konularda muzdaribiz, en çok hangi detaylara takılmadan yapamazsınız??? Belkide pek çok kişi aynı şeylere takıyordur kafayı

Müsadenizle ben bir kaç tanesini sıralayayım...

1)Eğer winampı kullanıp müzik dinleyeceksem,kesinlikle winamp simge durumunda iken soldan birinci buton olmalıdır. Yok daha önce sayfa açıp, sonra winampı açmışsam kazayla, diğer sayfalara kapatır, yine en başa winampı koyarım.

2)Bilgisayarı açtıktan sonra ki ilk işim, düzgün olmasına rağmen, istisnasız her defa monitörü yeniden şöööyle sağa sola oynatarak ayarlamazsam rahat edemem. Arabayı bindiğimde dikiz aynasını ayarlama alışkanlığı gibi bi şey heralde bu da...... Takıntı işte kardeş.....

Abe vardır bende de aynı takıntı. Bu Firefox çıktı da az biraz kurtuldum be yaw.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Argento -- 12 Şubat 2005, 21:24:32 >

• devamlı sağtuş + yenile yaparım niye bende bilmiyom
  • sayfa yüklenirken veya yazı okurken sürekli sağ tuşa basıyorum yanımda biri varsa manyakmısın sen niye basıp duruyorsun der...Bende bilmiyorum derim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rodrigo

devamlı sağtuş + yenile yaparım niye bende bilmiyom

kardeş benim bir tanıdıkta da aynı takıntı var hatta ben çoğu kişide daha olduğunu duymuştum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • systemtraydeki birçok simgeyi kaldırırım. kalabalık ediyo gibi geliyo
  • kulaklıgım hep kulagımda olur CSden sonra takıntı oldu iyice hoparlörler açıktır ama kulaklıgıda takarım
    sağ tuş yenile bendede var
    bide eger başlata bastımmı en son açılanlarda gereksiz bi prog. görürsem o gidene kadar prog. açarıom
  • alt+tab tuşunu çok kullanırım sebebini bilmiyom mouse ile dokunsam hemen açılacak ama gene de uğraşırım dalgınlıktan galiba
  • masaüstünde geridönüşümkutusu dışında bişi olmaz ayrıca arka plan beyaz sade hiç bişi yoq üstünde
  • olabildiğince sade
  • duvarkağıdı yok (siyah)
    masaustu simgeleri gizli
    görev çubuğunu otomatik olarak gizle
    Ekran kapalı zannedebilirsiniz
  • 1) +1

+ say say bitmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: allttan

duvarkağıdı yok (siyah)
    masaustu simgeleri gizli
    görev çubuğunu otomatik olarak gizle
    Ekran kapalı zannedebilirsiniz

bak bu enteresan işte
  • mp3 isimleriinin hepsini duzgun bir sekilde yazmak (Chris Isaak - Wicked Game) gibi

Windows media playeri degil mplayer2 yi kullanmak... daha bir cok var, ama yukarida yazilmis...
  • BİLGİSAYARI KULLANIRKEN TAKINTILARIMIZ SADECE ABİCİM SADECE HIMMMMMMMMMMMMMM
    HIMMMMMMMM HIMMMMMMMMMMMM SADECE HIMMMMMMMMMMMMM BENDE BİLMİYORUM HAAAAAAAAAA

• Bilgisayarı ha bire temizlerim. (Yazılım olarak tabii)
  • Windows'u kurar kurmaz yapacağım ilk işler:
    1) Geri dönüşüm silme onay kutusu kalkacak
    2) Tüm dosya ve klasörler görünür olacak
    3) Dosyaların uzantıları görünecek

Kimin bilgisayarın başına otorursam oturayım ilkönce çöp kutusunu boşaltırım, artık içinde ne varsa gider
  • Çöplük niyetine kullanırım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.