devamlı sağtuş + yenile yaparım niye bende bilmiyom
Aynen yaaBende de bu takıntı var
dakika başı datalarımı dvdlere yedeklerim yoksa rahat edemem.Birde yanımda devamlı toz bezi vardır + monitörü filtresis asla kullanmam vs....vs
1-Geri dönüşüm kutusu mutlaka boş olacak 2-Sistem çubuğunda mümkün olduğu kadar az simge olacak 3-Her açılışta görev yöneticisi kontrol edilecek,gereksiz bişey varsa kapatılacak 4-MSconfig den windows açılışında gereksiz ne varsa temizlenecek 5-MP3'ler düzgün adlandırılacak 6-Tüm program update'leri düzenli olarak yapılacak 7-Klasörlerdeki "otomatik düzenle" seçeneği kapatılacak 8-Monitörde en ufak bi leke olmayacak 9-Bilgisayarın başına oturduğumda yanımda mutlaka kola ve sigara olacak
That's All !!
resmen ağzımdan almışsın 1,2,3,6,7 ve 9. maddeleri(9. maddede bir değişiklik.Sigara kullanmadığım için mutlaka bir bardak su alırım yanıma)
Internet Explorer'a tıklayınca küçük boyutta browser açılması beni deli eder, hemen tıklayınca tam ekran browser açılacak şekilde ayarlarım...
bilgisayarla ilgili tek takıntım sigara. lanet olsun ki pc başında baca gibi tütüyorum valla..
çöp kutusu dolmasın diye ne varsa sileceğim,hepsini shift del yaparak silerim,bazen yanlış klasör silerserseniz kötü olabiliyo ama gene de içim rahat çöpü kirletmiyo...
maşallah iyi hortlattınız topiği.....
quote:
Orjinalden alıntı: biruzec
maşallah iyi hortlattınız topiği.....
teveccühünüz
Monitörün renk ve ışık ayarlarını muhakkak yaparım monitör pisse temizletirim.
mouse 'u da ayarlarım
yazılım kontrolu yaparken yanımda kağıt kalem olmalı
Media Player ortam kitaplığı olmazsa müzik dinleyemem tek tek isimleri yazarım
yanımda beni izleyen olursa rahatsız olurum
hata verdiğinde bilgisayar kaynağını bulmadan başka bi işlem yapamam.
quote:
Orjinalden alıntı: Ozz_MSE
1. Simetri hastalığım vardır.. masaüstü iconlarını sürekli ortada simetrik halde dizerim
2. Num Lock açık olur.. Caps Lock kapalı
evet bende de aynı illaki ortada olucak hastalık gibi oldu
birkaçtane firefox sayfası açıksa mutlaka kullanımıma göre sıralarım yani en çok uraştığım sayfa 1. sırada duracak arada bir baktığım sayfa en sonda
Masaüstü+sağ tık yenile..
terliklerimi çıkartır sonra tekrar giyerim tuhafff
quote:
Orjinalden alıntı: ahmedyücel
Masaüstü+sağ tık yenile..
aynennn biara pc sağ tuşa basınca donuyodu res. atmam gerekiyodu sonra bu huyum yüznden 1 saat içinde pc ye epeyi bi res. attım:D
masaüstümdeki ikonlar tek sırayı asla geçemez. ve bilgisayarı açmadan önce klavyenin ekranın bilgisayar masasının tozunu alırım hiç şaşmaz bu ikisi
1.İlk olarak mutlaka herkesin yaptığı masaüstü sağtuş yenile yaparım defalarca hatta bu aralar sadece masaüstünde değil diğer klasörler içerisindeyken de yapmaya başladım niye bende bilmiorum.
2.Geri dönüşümü kesinlikle kulalnmam direk Shift+del yaparım. Zaten geri dönüşüme girmeye girmeye açılmaz oldu.
3.Görev çubuğunu iki satır olarak kullanırım
4.Görev çubuğunda saatin yanındaki açık olan programları simgeleri tek tek mutlaka işe yaramayanları hatta hepsin kapatırım. uyuz oluyom ya orada simge görmeye
5.Görev yöneticisindeki işlemlerin sayısı normalde 30 un üzerinde olmamalı. Eğer 30 un üzerindeyse fazlaları kapatırım
6. İnternetten inecek dosyaları prıgramları mutlaka masüstüne indiririm. Sonra masaüstü dolunca onları gerekli yerlere taşırım.
7.Media playerda sadece film izlerim winamp ta da sadece mp3 dinlerim.
8.Winamp ı kesinlikle modern skinde kullanmam classic skin i kullanırım. eğer başka bir bilgisayarda damodern skin ise mutlaka classic e çeviririm.
şimdilik aklmıa bunlar gelior
Masaüstünde 3-4 kez boş bir yere tıklama huyum var nedense..
1) Internet sayfaları veya yazı belgelerinde aşağıya inerken/yukarı çıkarken 3 tuşluk fare kullanıyorsam mutlaka ortadaki kaydırma tuşuyla kullanırm. İllaki eğer 3 tuşluksa farem, o ortadaki tuşa çift tıklayınca aktifleşen kaydırma işlemini kullanırım, yön tuşları filan uğraşmam.
2) Gereksiz dosyaları ve programları temizler dururum... Sonrada bütüüüüüüüüün virüs ve spy-adware temizleyicilerle ve kayıt defteri düzenleyicilerle ve optizimerlarla sonuna kadar tarama yaptırır, en stabil güzel hale sokarım... Bu bnm en takıntılı olduğum şeydir yany...
3) Sağ tıklama + Simgeleri Düzenle + Ad... bu tip düzenli sıralama şeylerini durduk yere yapıp dururm...
quote:
Orjinalden alıntı: insan suratlı balık
Kimin bilgisayarın başına otorursam oturayım ilkönce çöp kutusunu boşaltırım, artık içinde ne varsa gider
+1
Web sayfasında bişeyler okurken mouse ile devamlı yazıları seçerim