Şimdi Ara

BİLGİSAYAR KULLANIRKEN TAKINTILARINIZ NELERDİR? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
3.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: insan suratlı balık

Web sayfasında bişeyler okurken mouse ile devamlı yazıları seçerim

+1

Abi bu bende hastalık haline geldi yaa. Bi cümleyi mousle seçtimya illaki ilk harften başlicam seçmeye sonundada noktada bitiricem. Bi cümlenin ilk harfini veya baştan bi kaç harfini seçemeyipte cümlenin geri kalan kısmını seçtimmi uruf olurum. İllajki exixiz seçicem cümleyi....
  • Bilgisayar her açılışında Flashget in sinir bozucu işaretini kapatıyorum, neden bilmiyorum fakat gıcık oluyorum o işarete
  • masaüstünü yenilemeye takıntım var.
  • Her zaman kolam hazırdır.Kola içerek bilgisayar kullanmak bana keyif veriyor.

Genelde odamda tek olurum ve rahat otururum.PC koltuğunun yanında pufum her zaman durur ve ayaklarımı uzatırım
    http://tbn0.google.com/images?q=tbn:_GPIRnX0GKZadM:http://studia.com.ua/puf/puf_red.jpg

Genellikle msconfig düzenlemeye dikkat ederim.Minimum tercihimdir..Masaüstü arkaplanım gelir gelmez windowsun bana hazır olması lazım.Msni bile kaldırırım başlangıctan.

Maillerimi outlook Expresste okurum ve yazarım.

Bilgisayarı günün balangıcında ne zaman açtıysam gece yatana kadar pcyi kullanmıyorsam bile pcyi hep açık tutarım.Elimin altında hazır olması için.

Müziksiz bilgisayar kullanasım gelmez.çabuk sıkılırım.

Binlerce şarkım vardır ama ilk bilgisayarı açtığımda belirli şarkıları tekrar yaparak dinlerim sonra listeme göre iner aşağı.

Bilgisayarda film izlemeye bayılırım.Vcd ciyle kanka olduk

Normal hayatta düzenli olduğum gibi bilgisayarımında düzenli olmasına özen gösteririm.Hem donanımsal hem yazılımsal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackblue -- 16 Ağustos 2007; 21:33:47 >

• arkadaşalr konu ile %50 ilintili oldugu için bir konuda yardım almak istiyorum alttaki görev cubugu zerindeki simgeler büyük ve bulanık oldu (ayarlardan cubuk düğmelerini büyültükten sonra) yani ikiside dengeli oluyor ASLINDA BENİM TAKINTIMDA O!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: AhMeT.

quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

tek takıntım bu konuda inetnete giriyorsam www.****.com açık olmalıdır mutlaka.. birde ortalama 2-3 saatte bir canım çay içmek istiyor ama sadece pc başındayken...

www.****.com

ne yazıyo acaba merak ettim

ben 88+1 diye tahmin ediyorum

Kapanmamısmıydı orası

• 3 kulfü 1 elham okur power tuşuna ayak parmağımla basarım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.