Şimdi Ara

BİLGİSAYAR KULLANIRKEN TAKINTILARINIZ NELERDİR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
0
Favori
3.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fade

mp3 isimleriinin hepsini duzgun bir sekilde yazmak (Chris Isaak - Wicked Game) gibi

Windows media playeri degil mplayer2 yi kullanmak... daha bir cok var, ama yukarida yazilmis...

Söyleyin kardeş, yukarda yazılanlardan size uyan varsa bir +1 de siz koyun yanına... Bakalım en çok nelere takılıp, sinir oluyoruz...
  • Pc açılır açılmaz hemen çöpe bakarım. Hiç bi zaman çöpte bişey bırakmam. Başkalarının pc'sinde iken çöp dolu ise mutlaka boşaltırım. Çöpleri dolu görmek sinirime gidiyor. Yine pc açılır açılmaz system tray'i mümkün olduğunca sadeleştiririm. 10 simge varsa , mesela 5'e falan indiririm.
  • 19 inc ekran var ekrana 5 cm uzaklıktan bakıyorum 3,5 astiğmat var .. yakında kavanozla gezeriz herhal
  • quote:

mp3 isimleriinin hepsini duzgun bir sekilde yazmak (Chris Isaak - Wicked Game) gibi

Windows media playeri degil mplayer2 yi kullanmak... daha bir cok var, ama yukarida yazilmis...

harbi mpayer2 daha kullanışlı daha sempatik..
  • quote:

Hoca be adamımsın.Bendede aynı takıntı var.Arkadaşlardan mp3 cd'si falan alınca yüzlerce mp3'ün adını teker teker üşenmeden düzeltiyorum walla. En zıt olduğum mp3 isimleri unknown artist

• 1-) MP3 isimlerini doğru yazmak.
    2-) Bilgisayar açıldığında masaüstünde sağ tuşa basmak, açılan pencereyi kapatmak.
  • MP3leri sanatci/album (yil)/sarki no - sanatci - album - sarkiadi.mp3 şeklinde klasorlemek ve isim değiştirmek :D
    arasıra da winamp generated html playlist yapmak :D nedense bilmiyom...
    klavye ile ritm tutmak :D
    msnde birilerine popup flood yapmak
    optik mouse u ters çevirim ışığı ile oynamak :D
  • quick time mı ne var hep açılıyo tray da üşeniyorum kaldırmaya başlangıçtan açılınca exit yapıyorum
  • Windowsu klasik düzende kullanmak , pencerelerdeki simgeleri listele modunda görüntülemek , başlat menüsünde küçük simgeler gösterttirmek , başlat çubuğunu iki satır olarak yükseltmek , hızlı başlatma çubuğuna ; bilgisayarım ve hesap makinesi kısayollarını atmak , mouse orta tuşuna çift tıklama özelliği vermek
  • tek takıntım bu konuda inetnete giriyorsamwww.maxicep.com açık olmalıdır mutlaka.. birde ortalama 2-3 saatte bir canım çay içmek istiyor ama sadece pc başındayken...
  • Sol elim herzmn klavyenin ustundedir

klavye ile yazaqrken nedense tuslara cok sert bastıgımı solerler.... (ama hızlı yazarım) (bence bu forumdan kaynaklanıor sinir hastası ettiniz beni sonunda)

Yazı yazarken klavyeye bakmaktan nefret ederim....

MSN inin ve Icq nun sesinden nefret ederim....

Windows uyarı sesine uyuz olurum (windows hep Sessiz secenigindedir...)(hatta baska bilgisayarlarda bu ses cıktımı Direk kufur ederim agız alıskanlıgı)

Geri donusum kutusnun dolu olmasına uyuz olurum...(shift del kullanırım sileceksem)

Msn de bos adam warsa tutmam direk silerim (yane On olmayan ICq da dahil)

Msn de abuk subuk kısaltmalara gıcık olurum "gldm" gibi

makinanın Hızlı acılması sart MSconfig den genelde programları temizlerim

bazen Trojanı regeditte bulmak için kafayı yerim....(psikopatlık işte)

Media player Libary kullanırım alıskanlık yaptı

PShop gibi Office gibi ve MPlaya gibi programları kesinlikle ingilizce kullanırım...

Otomatik gizle olayından nefret ederim (erkek adamın Baslatcubugu saklanmaz gerektigi zaman Tum malları gozukur)

Alt+tab kullanmam sart gibi bişi ( sol elim hep klavyenin ustunde de ondan...)

Birtek Media oynatıcıs kullanırım gerekli codec bullurum ole 5 10 tane MP kullanmam

Abuk sabuk Info balonlarına uyuz olurum birde ses cıkartııyorsa zaten direk kufur ederim yukarıda yazmıstım....

bu kadar simdilik...

• pijamalarımı giymeden bilgisayar başına oturduğumda rahat olamıyom

bide winamp saatin yanına küçültürüm
  • Yanımda gimse oLamaz.. ( Cok yakın DostLArım ahriç )

Cinnet gecirir gibi oLuorum...
  • müzik eşliğinde mausu çok oynatırım tempo tutarım çok yapıyorum bunu ..çöp kutusunu süreli boşaltırım..bilgisayar başındayken sürekli müzik dinlerim o yüzden ıcq nun seslerinden hoşlanmam..masa üstünü sade severim bu arada masa üstündeki simgeleri nasıl gizlenir onu bilmiyorum ii bir pc kullanıcısı değilim...
  • +Masaüstündeki simgeleri kullanarak bir programı veya bir belgeyi açtıktan sonra simgenin seçili kalmaması için mutlaka masaüstünde boş bir yere tıklarım.
    +Pc açılır açılmaz hemen çöpe bakarım. Hiç bi zaman çöpte bişey bırakmam.

bunları yukarıdaki arkadaşlar da söylemişler. bunların dışındaaaaa

aynı anda çok fazla program çalıştırır, çok fazla i.explorer sayfası açarım ama asla hiçbiri uzun süre orada kalamaz. en geç bir dakika içinde görev çubuğundaki simge sayısı 3'e iner. fazla pencereden hoşlanmam.
    winamp'ı kuduğum anda hemen saatin yanına küçülecek biçimde ayarlarım. winampın görev çubuğunda bulunmasına uyuz olurum. hatta winampın açılmasına bile uyuz olurum. winampı açaraçmaz "karışık" düğmesine basar saatin yanına küçültür ve bir daha asla dokunmam.

• illaki klavye mouse ve monitör kontrol ederim ve yerlerini değiştiririm.
  • tekerleksiz fare kullanamam
    klavyeye vurdun mu ses gelmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selvir -- 13 Şubat 2005, 2:56:43 >
  • bu 3 olacak

3)Geçmişi her zaman temizlerim, adres çubuğundaki otomatik tanımla, her zaman kapalıdır. Tanımlama bilgisini sürekli silerim. Arama motorunda girdiğim linkler farklı renkle belli olmasın diye, renklerini ayarlarım........Velhasıl kelam bilgisayara benden başka biri girdiğinde internette neler yaptığımı bilmesini elimden geldiğince önlerim, deep freeze i bu yüzden severim.

Not: Bu kadar saklanacak hangi sitelere giriyorsun diye merak edenlere de, tahmin ettiğiniz gibi değil derim...
  • internet explorer'ın geçmişini biri temizlerse kıyameti koparırım. çünkü benim bütün arşivim oradadır.
    not: evde 4 erkek kardeşiz
  • devamlı yenile yapıyorum. neden yaptığımıda kimseye anlatamıyorum.anlatsamda anlamıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.