Şimdi Ara

Bilgisayar Bilmeyen Bilgisayar Mühendislerimiz (Ss'li) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
11
Favori
29.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: nexus can

bunun tek sebebi ygs lys dgs gibi dünyanin hicbiryerinde olmayan ayni zamanda deli saçması sinav sistemi yuzundendir

ülkemizde malum ki bahçe sorusu çözene beyin ameliyati yaptiriyorlar herseyi derslere baglayip insanlari meslek sahibi yapiyorlar !

Böyle bir şeyi öğrenmek beş dakika almaz ama.... kullanıcı adı ve şifreyi beş dakika boyunca giremedi kız ya beceremedi ve geri verdi kağıdı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: nexus can

bunun tek sebebi ygs lys dgs gibi dünyanin hicbiryerinde olmayan ayni zamanda deli saçması sinav sistemi yuzundendir

ülkemizde malum ki bahçe sorusu çözene beyin ameliyati yaptiriyorlar herseyi derslere baglayip insanlari meslek sahibi yapiyorlar !

Böyle bir şeyi öğrenmek beş dakika almaz ama.... kullanıcı adı ve şifreyi beş dakika boyunca giremedi kız ya beceremedi ve geri verdi kağıdı.

o kiz dersleri yalayip yutup ezber yapip gelmis oraya o tip insanlardan ne vatana millete hayir olur ne de kendine.. bunlar muhendislik doktorluk gibi meslekleri karalayan insanlar sonra diyoruz ki mimar adam kasiyerlik yapiyor :D yök tamamen kapatilmalidir ve kabiliyet sistemine gecilmelidir. sirf bunun icin cumhurbaskanina yazi yazacagim.

• Mezun olunca is bulamiyorum diye aglamalari normal.

Bilisim sektoru ile ilgileniyorum ve bu sektor diplomaya degil yetenege bakiyor. Nice insanlar var bilg muhendisi olmasi halde uzman seviyesinde.

Bilg muh okumak eger bilginiz yoksa ise gereksizdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi test çözenleri mühendis , doktor , avukat yaptığımız sürece bu devam edecektir. İnsanlar istedikleri bölümlerde okuyabilmelidir bu şekilde de ilgisinin olduğu alana yönelir. O kız büyük ihtimalle o bölümü okumak istemiyordu o yüzden de böyle basit şeyleri bilmiyor , öğrenmiyor.

YETEEEER YETER YETEEEER YETER YETEEEER YETER YETEEEER YETER YETEEEER YETER YETEEEER YETER

YETEEEER YETER YETEEEER YETER YETEEEER YETER YETEEEER YETER YETEEEER YETER YETEEEER YETER

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Bence de yeter ama olaylar durmuyor,

Her gün yeni bir sahne ve kanıt çıkıyor.

• Ubuntu'yu 10 yaşında yüklemiştim onlar nasıl yükleyemiyor wtf

• hayalim olan yazılım müh. ve bilgis. müh gidemedim fakat sizin yazdıklarınızı görünce acıyorum. oraya gidenler zaten iyi şirkette iş buluruz mantığı ile gidiyorlar :/ 16 yaşımda mac kurmuştum masaüstüne ubuntumu kuramıyorlar lan şuan 20 yim gerçi son 1-1.5 yıldır pek hevesim kalmadı birşeyler denemeye telefonlarda denemeler yapıyorum şuan ama bizim insanımız merak etmiyor tek sorun o mesela 2-3 yıl aynı telefonu kullanan bir insana bakıyorum %80 böyle gencinden yaşlısına adam sorun çıktığı zaman onu düzeltmeyi bile bilmiyor. hani ayarlara girip düzeltilecek birşey yuh yani ne yapıyorlar o kadar insan cihazla anlamıyorum. nasıl merak etmeden durabiliyorlar bu kadar ? aldığım telefona 1 hafta sonra rom atıp oc yapan birisiyim :D

bu arada sana sormak istediğim birşey var theogolist almanyada yaşayıp neden buraya geliyorsun ? hadi geldin diyelim neden üniversitelerde takılıyorsun ? genç olsan anlarım zaten büyüksün amacını tam olarak anlamadım. zenginsin ve macera aramak içinmi takılıyorsun türkiye'de ?

• Kardeş meslek neydi senin

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Kardeş meslek neydi senin

Buradan bir çıkarım yapabilirsiniz. Dışarıdan destek almıyorum.

https://goo.gl/photos/RmBppUcACwAzk4V9A

Orijinalden alıntı: Foxin

hayalim olan yazılım müh. ve bilgis. müh gidemedim fakat sizin yazdıklarınızı görünce acıyorum. oraya gidenler zaten iyi şirkette iş buluruz mantığı ile gidiyorlar :/ 16 yaşımda mac kurmuştum masaüstüne ubuntumu kuramıyorlar lan şuan 20 yim gerçi son 1-1.5 yıldır pek hevesim kalmadı birşeyler denemeye telefonlarda denemeler yapıyorum şuan ama bizim insanımız merak etmiyor tek sorun o mesela 2-3 yıl aynı telefonu kullanan bir insana bakıyorum %80 böyle gencinden yaşlısına adam sorun çıktığı zaman onu düzeltmeyi bile bilmiyor. hani ayarlara girip düzeltilecek birşey yuh yani ne yapıyorlar o kadar insan cihazla anlamıyorum. nasıl merak etmeden durabiliyorlar bu kadar ? aldığım telefona 1 hafta sonra rom atıp oc yapan birisiyim :D

bu arada sana sormak istediğim birşey var theogolist almanyada yaşayıp neden buraya geliyorsun ? hadi geldin diyelim neden üniversitelerde takılıyorsun ? genç olsan anlarım zaten büyüksün amacını tam olarak anlamadım. zenginsin ve macera aramak içinmi takılıyorsun türkiye'de ?

Merak, ilgi, gelişim, analiz, çıkarım, yerinde tespit, çözüm üretme, anlamlandırma bu süreç içinde okuma ve araştırma. Yaşım 28 çok yaşlı değilim ama evet normal bir yaş değil üniversite için.

Macerayı da fazlası ile yaşatıyor bu ortamlar zaten...

Geçen bir olay yaşadım düşman başına...

İsteyene özel mesaj gönderebilirim çünkü mahrem bir konu.

• aşırı abartı içeriyor yazı.

Orijinalden alıntı: Floda

aşırı abartı içeriyor yazı.

Hayır olduğu gibi aktardım. Abartı yok.

Ayrıca İstatistik de doğruluyor zaten en geri ülke çıktık yine.

• Herkesin kültürlü olması gerekmez, olsa güzel olur ama gerekmez. Ekim biçim yapan adam ne yapacak Jack London'u? İşten ayrı kalan zamanlarda istediğini yapar ama her şeyden önemli iştir, çalışmaktır. Para getirmeyecek her iş boş iştir. Burası Türkiye buna göre konuşuyorum yani. Bizim öyle kendimizi geliştirmek gibi şeylere çok uzun saatler vakit ayırma imkanımız yok. Zengin çocuğu değiliz. Benim babam yakında ölür mesela. Ne yapacağım bisiklet bana para mı verecek? Baba parası yiyip yiyip gelmiş burada konuşuyorsun. Bir yetim olsaydın ne yapacaktın? Millet aç karnını doyurmaya bakıyor bu kültür diyor bilmem ne diyor.
  • Bu daha çok öğrencilerin bilinçsiz ve yanlış tercih yapmasının sonucu. Ne öğrenciler 18 yaşındayken kendilerini yeterince tanıyabiliyor, ne de devlet doğru tercih yapması için yeterli desteği verebiliyor bu bu konuda. Çoğu öğrenci bölümü sevmemesi ilgisi olmamasına rağmen gelecek kaygısı sebebiyle bölümünü bırakamıyor.

Geçmiş olsun.

Orijinalden alıntı: Lâkayıt

Herkesin kültürlü olması gerekmez, olsa güzel olur ama gerekmez. Ekim biçim yapan adam ne yapacak Jack London'u? İşten ayrı kalan zamanlarda istediğini yapar ama her şeyden önemli iştir, çalışmaktır. Para getirmeyecek her iş boş iştir. Burası Türkiye buna göre konuşuyorum yani. Bizim öyle kendimizi geliştirmek gibi şeylere çok uzun saatler vakit ayırma imkanımız yok. Zengin çocuğu değiliz. Benim babam yakında ölür mesela. Ne yapacağım bisiklet bana para mı verecek? Baba parası yiyip yiyip gelmiş burada konuşuyorsun. Bir yetim olsaydın ne yapacaktın? Millet aç karnını doyurmaya bakıyor bu kültür diyor bilmem ne diyor.

Millet aç mı?

Zamanı mı yok?

Peki madem aç, madem zamanı yok bunlar ne bana bir açıklar mısın?

Ülke Nüfusu 80.032.059

Genç Nüfus 14.519.502

Aktif Sosyal Medya Kullanıcı 34.000.000

Aktif Mobil Cihaz Kullanıcısı 72.028.853

Pc ve Mobil Oyuncuları 29.300.000

Günlük ortalama 3 Saat Pc ve Mobil oyun

Günlük ortalama 3 Saat sosyal medya

Günlük ortalama 4.5 Saat televizyon

Günlük ortalama 8.5 Saat uyku

TOPLAM 19 Saat yapıyor, geriye 6 saat kalıyor ve Yeme-İçme, Sohbet, Gezi ve İş-Okul'a ayrılan Toplam süre Ortalama

Kaynaklar
    http://www.gaminginturkey.com/en/turkish-game-market-2016
    http://www.milliyet.com.tr/turk-ailesi-tv-bagimlisi-gundem-1532758/
    http://www.yeniakit.com.tr/haber/en-cok-uyuyan-ulkeler-listesi-aciklandi-135387.html

Not: Bunlara sahip değilseniz, biz böyle değiliz diye yorum yapmayınız lütfen. İstisnasınızdır.

Açıklayıcı Görseller

Oyun ile ilgili

Tv izlemede Dünya 1.si

Sosyal Medya'da zaman geçirmede Dünya 1.si

Uyku

Oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 20 Nisan 2017; 1:07:43 >

• Nasıl ubuntu kuramıyolar la ben açıp internetten denemek için kurmuştum at flasha kur ???

Bu arada yazın günlük 3 saat kesin bende oyun oynuyorumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 20 Nisan 2017; 0:52:35 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.