Şimdi Ara

Bilgisayar Bilmeyen Bilgisayar Mühendislerimiz (Ss'li) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
566
Cevap
11
Favori
29.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar mühendisi, son sınıfta ve okulun wifi ağına sadece 1 kullanıcı adı ve 1 şifre giremiyor öylemi ?

Yav he he, okadarda embesil olan biri ne o okula gireiblir ne son sınıfa gelebilir. (toki üniversitelerindeyse olabilirmi bilemedim şimdi kararsız kaldım lol)

Abartıyorsunuz, webe ubuntu nasıl kurulurdamı yazamıyor yani son sınıf öğrenciler ?

Ülkedeki özellikle teknik eğitim çöp, fakat bu dedikleriniz eğitimle ilgili değil insanın beyinsiz olup olmaması ile ilgili.

Kısacası; troll konu, üye ban pls.

En iyi üniversite demişsiniz, neresi ? hangi okul. bölüm başkanlığına mail atıp soralım bu kadar embesil bir öğrenciniz nasıl olabilir diye. Kütüphaneye mail atıp güvenlik kamerası görüntüsünden bahsettiğiniz öğrencilerin tespiti ile alakalı mail bile atabilirim. Fazla saçmalamışsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 19 Nisan 2017; 23:37:45 >

Orijinalden alıntı: steganography

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: steganography

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur561

Doğruyu söylediğin ne malum ? Nerden bilecem başka resimler almadığını ? Burdan hiçbir şey yapmadım demek kolay zaten. Evet kesin millet senin fotolarını depoluyordur. Bu nasıl savunma ya ? Neyin rahatlığı bu gelip de bi konuyu ispatlayacağım diye insanların özeline giriyorsun. Niye çekiyorsun ayrıca ses kaydı falan ona cevap vermedin ?

Paylaşmış olsaydım özeline girmek olurdu. Başka resimler alıp almadığımı ben paylaşmayana kadar bilmen mümkün değil. Milletin resimlerimi depolaması da aleyhimde kullanmadıkları sürece bir problem teşkil etmiyor... Ortada suç olsaydı bu kadar rahat olmazdım, rahatım çünkü suç yok.

Ses kaydı da aynı şekilde, halka açık bir alanda kayıt alma özgürlüğüm var, paylaşmadığım müddetçe. Ben kendi sesimi de kayıt edebilirim araya onların sesi girince bu suç mu olmuş olacak yani? Ki benim bilgisayarım her zaman ses kaydı alır otomatik olarak, açtığım gibi. Başıma ne geleceğini bilmediğim için Webcam ve Ses kaydı bilgisayar ekranı kapalı bile olsa açıktır, çalınınca hırsızı bulurum, başıma bir şey gelince delil olur. Bunların hepsi buluta otomatik olarak kayıt ediliyor.

hırsızı nasıl buluyorsunuz anlayamadım?

Buluta depolanıyor bilgisayar görüntüsünü alıyor çünkü, güvenlik kamerası gibi düşünün. Örneğin bilgisayarı açık şekilde bırakıp gidip işlerimi görüyorum, Cafe'de orada burada sürekli açık, bilgisayarın kapağını arkadan kapatsa bile tekrar açtığında kayıt ediyor otomatik olarak.

Bulut sınırsız galiba?

Evet sınırsız, Google Photos sınırsız biliyorsunuzdur zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam bu sefer ciddi bişey anlatmış, boş beleş tipler burda dalga geçmeye çalışmış.Mühendislik son sınıf öğrencisi nasıl ubuntu veya windows kuramaz ? Gerçekten var böyleleri benim sınıfımda bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Xreleave

Bilgisayar mühendisi, son sınıfta ve okulun wifi ağına sadece 1 kullanıcı adı ve 1 şifre giremiyor öylemi ?

Yav he he, okadarda embesil olan biri ne o okula gireiblir ne son sınıfa gelebilir. (toki üniversitelerindeyse olabilirmi bilemedim şimdi kararsız kaldım lol)

Abartıyorsunuz, webe ubuntu nasıl kurulurdamı yazamıyor yani son sınıf öğrenciler ?

Ülkedeki özellikle teknik eğitim çöp, fakat bu dedikleriniz eğitimle ilgili değil insanın beyinsiz olup olmaması ile ilgili.

En iyi üniversite demişsiniz, neresi ? hangi okul. bölüm başkanlığına mail atıp soralım bu kadar embesil bir öğrenciniz nasıl olabilir diye. Kütüphaneye mail atıp güvenlik kamerası görüntüsünden bahsettiğiniz öğrencilerin tespiti ile alakalı mail bile atabilirim. Fazla saçmalamışsınız.

Ses kaydını paylaşmaya zorlamıyorsunuzdur umarım.

Durum bu niye yalan söyleme gereği duyayım ki, kulaklarımla duydum ve inandığım tüm kutsallar üzerine de yemin ediyorum.

Kıza verdiğim kağıt bu...

Kitaptan kopardım ve arkasında kullanıcı adı ve şifre var...

Bilgisayar Bilmeyen Bilgisayar Mühendislerimiz (Ss'li)

Bilgisayarları gümbür gümbür yanıyordu Ssd takmamışlar, kopyalama hızından şikayet ediyorlardı...

Beyinsiz olduklarını size kanıtlamamı ister misiniz?

Bizim Wifi hızı çok düşük 2 Mbps falan ve onlar bu hızda bir şeyler indiriyorlar, oysa hemen yan odada bilgisayar odası var ve 40 taneden fazla bilgisayar hepsi boş, oraya LAN ile bağlı bilgisayarların hızı 100 Mbps, indirecekleri büyük dosyaları oradan indirmeyi akıl bile etmiyorlar.

Şimdi ne derece olduğunu anladınız mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eLnino

Evet evet geçen konunda da Türkiyede eğitim sistemi çok iyiydi.Güzel çelişki.

O konuyu okumadığınız belli oluyor, eğitim sistemi değil eğitim ŞARTLARI iyi diye konu açıldı. Sistem verilen eğitimin niteliğidir, şartlar ise verilen eğitimin ortamıdır. Umarım anlatabildim.

Yanılmıyorsam ankatada bir üniversite ve 2 kanepe için "şartlar iyi" demiştiniz.

Anadoluyu gezin, kaç üniversitenin teknik lab-atelyeleri en tırt amerikan üniversitesi kadar var gözlemleyin. Sonra "şartın" kanepe, havuz, yeşillik, ormandan ibaret olmadığını tekrar düşünün. (24 saat açık kütüphane genelde anadoluda olmaz)

Pekçok üniversitenin camisi enaz 1 tane ve "lüks" sayılacak şekilde inşaa edilirken pekçok üniversitede 2-3 fakülte aynı bina-dersliği kullanmak zorunda kalabilir. Üniversite inşatında daha fakülte binaları yapılmadan cami yapılmıştı sanırım haberlerde okumuş ve gülmüştüm. He unutmadan her yıl öğrencisi yemekhaneden zehirlenen okullardada yine rüşvetle alınan audi rektör aracı + "olcukça büyük" camii inşaatı ihalesi vardı.

Bu ülkedeki özellikle anadoluda akademisyen olan adamların lütfen cvlerini, makalelerini inceleyin. Zira ben ne makaleler gördüm. Yanlış çevrilen cümleden, türkçesi çevrilmeyi unutulmuş kelimeden, yanlış çeviriden kopyalanmış metinden, yabancı grafiği düzeltirken unutulan yabancı terimden bla bla uzar gider. Bu ülkede çok ama çok fazla yetersiz akademisyen var.

Özellikle mühendislik eğitimi veren pekçok okulda hocaların sanayi ile alakası yok. Lisans eğitimindne sonra kıçlarını sandalyeden kaldırmamış yüzlerce, binlerce akademisyen var bu ülkede. Ne sanayinin ihtiyacından-beklentisinden, ne teknolojinin gelişiminden, ne sektörel devrimden bihaber halen 30 sene önce lisansta aldığı derste tuttuğu notu "ders notu" olarak kullanan moron insanlar bu ülkede varlar ve maaş alıyorlar.

Alın size "şart".

He master alanımla ilgili bir sempozyuma katılmıştım, katılan ve Türkiyede çalışan akademisyenlerin %20+ lik kısmı açık şekilde embesildi. Adamlar halen milattan kalma çalışmaları sunmaya çalışıyorlardı. Sempozyumun organizatörü olan hocaya "neden bu insanları davet ettiniz hocam" diye sorduğumda aldığım cevap "ayıp olmasın" oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 19 Nisan 2017; 23:50:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: W0IkaN

Adam bu sefer ciddi bişey anlatmış, boş beleş tipler burda dalga geçmeye çalışmış.Mühendislik son sınıf öğrencisi nasıl ubuntu veya windows kuramaz ? Gerçekten var böyleleri benim sınıfımda bile.

Siz de mühendislik okuyorsunuz değil mi? Sizin sınıfta da varmış ama gel de anlat şu arkadaşlara gerçekten anlamak istemiyorlar.

quote:

Bilgisayar mühendisi, son sınıfta ve okulun wifi ağına sadece 1 kullanıcı adı ve 1 şifre giremiyor öylemi ?

Ses kaydını paylaşmaya zorlamıyorsunuzdur umarım.

Durum bu niye yalan söyleme gereği duyayım ki, kulaklarımla duydum ve inandığım tüm kutsallar üzerine de yemin ediyorum.

Kıza verdiğim kağıt bu...

Kitaptan kopardım ve arkasında kullanıcı adı ve şifre var...

Bilgisayarları gümbür gümbür yanıyordu Ssd takmamışlar, kopyalama hızından şikayet ediyorlardı...

Beyinsiz olduklarını size kanıtlamamı ister misiniz?

Bizim Wifi hızı çok düşük 2 Mbps falan ve onlar bu hızda bir şeyler indiriyorlar, oysa hemen yan odada bilgisayar odası var ve 40 taneden fazla bilgisayar hepsi boş, oraya LAN ile bağlı bilgisayarların hızı 100 Mbps, indirecekleri büyük dosyaları oradan indirmeyi akıl bile etmiyorlar.

Şimdi ne derece olduğunu anladınız mı?

Hngi okul burası ? "En iyi okullar" demişsiniz ya merak ettim.

İşte problemde burada, bukadar embesil insanların o kütüphanede bulunmasını bu ülkenin embesillerce oluşturulan "sistemi" sağlıyor. Bu ülkede 300 binle bile "mühendislik" bölümüne girilebiliyor.

• Dediklerin dogruysa haklısın.

Fotoğraf ve ses kaydını ne amaçla aliyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birader madem sen bu ülkeyi çok seviyosun.her şey 10 numara ama turk insanında sıkıntı var ise gelsene Almanya dan buraya ? ne diye Almanya dasin sen? şu gurbetçiler kadar nefret ettiğim insan tipi yok

quote:

quote:

O konuyu okumadığınız belli oluyor, eğitim sistemi değil eğitim ŞARTLARI iyi diye konu açıldı. Sistem verilen eğitimin niteliğidir, şartlar ise verilen eğitimin ortamıdır. Umarım anlatabildim.

Yanılmıyorsam ankatada bir üniversite ve 2 kanepe için "şartlar iyi" demiştiniz.

Anadoluyu gezin, kaç üniversitenin teknik lab-atelyeleri en tırt amerikan üniversitesi kadar var gözlemleyin. Sonra "şartın" kanepe, havuz, yeşillik, ormandan ibaret olmadığını tekrar düşünün. (24 saat açık kütüphane genelde anadoluda olmaz)

Pekçok üniversitenin camisi enaz 1 tane ve "lüks" sayılacak şekilde inşaa edilirken pekçok üniversitede 2-3 fakülte aynı bina-dersliği kullanmak zorunda kalabilir. Üniversite inşatında daha fakülte binaları yapılmadan cami yapılmıştı sanırım haberlerde okumuş ve gülmüştüm. He unutmadan her yıl öğrencisi yemekhaneden zehirlenen okullardada yine rüşvetle alınan audi rektör aracı + "olcukça büyük" camii inşaatı ihalesi vardı.

Bu ülkedeki özellikle anadoluda akademisyen olan adamların lütfen cvlerini, makalelerini inceleyin. Zira ben ne makaleler gördüm. Yanlış çevrilen cümleden, türkçesi çevrilmeyi unutulmuş kelimeden, yanlış çeviriden kopyalanmış metinden, yabancı grafiği düzeltirken unutulan yabancı terimden bla bla uzar gider. Bu ülkede çok ama çok fazla yetersiz akademisyen var.

Özellikle mühendislik eğitimi veren pekçok okulda hocaların sanayi ile alakası yok. Lisans eğitimindne sonra kıçlarını sandalyeden kaldırmamış yüzlerce, binlerce akademisyen var bu ülkede. Ne sanayinin ihtiyacından-beklentisinden, ne teknolojinin gelişiminden, ne sektörel devrimden bihaber halen 30 sene önce lisansta aldığı derste tuttuğu notu "ders notu" olarak kullanan moron insanlar bu ülkede varlar ve maaş alıyorlar.

Alın size "şart".

İki kanepe mi?

Bunları mı küçümsüyorsunuz? Bu bir üniversitedeki imkanlar işte... Hemen diğer tüm ünviersitelerde aynı şeyler var zaten tek tek paylaştım.

Mesajının tamamını okuyamadım şimdilik.

Bilgisayar Bilmeyen Bilgisayar Mühendislerimiz (Ss'li) Bilgisayar Bilmeyen Bilgisayar Mühendislerimiz (Ss'li) Bilgisayar Bilmeyen Bilgisayar Mühendislerimiz (Ss'li) Bilgisayar Bilmeyen Bilgisayar Mühendislerimiz (Ss'li) Bilgisayar Bilmeyen Bilgisayar Mühendislerimiz (Ss'li) Bilgisayar Bilmeyen Bilgisayar Mühendislerimiz (Ss'li) Bilgisayar Bilmeyen Bilgisayar Mühendislerimiz (Ss'li) Bilgisayar Bilmeyen Bilgisayar Mühendislerimiz (Ss'li)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 19 Nisan 2017; 23:50:39 >

• bende bilgisayar okuyorum çok var böylesi

Orijinalden alıntı: matrisintranspozu

bende bilgisayar okuyorum çok var böylesi

Gel de anlat işte buradaki arkadaşlara, inanamıyorlar.

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

birader madem sen bu ülkeyi çok seviyosun.her şey 10 numara ama turk insanında sıkıntı var ise gelsene Almanya dan buraya ? ne diye Almanya dasin sen? şu gurbetçiler kadar nefret ettiğim insan tipi yok

Bak bak bak ön yargıya bak... Bilmiyorum utanacak mısın ama Türkiye'deyim zaten. Burada yaşıyorum.

Orijinalden alıntı: korsan58

hangi üni?
    ben şütçü imam vs gibi yerlerde okuyanlara mühendis demeye utanırım
    tabikide kendini geliştirenleri vardır onlar istisna

Ankara

quote:

quote:

quote:

Alın size "şart".

İki kanepe mi?

Bunları mı küçümsüyorsunuz? Bu bir üniversitedeki imkanlar işte... Hemen diğer tüm ünviersitelerde aynı şeyler var zaten tek tek paylaştım.

Mesajının tamamını okuyamadım şimdilik.

Bilgisayar Bilmeyen Bilgisayar Mühendislerimiz (Ss'li) Bilgisayar Bilmeyen Bilgisayar Mühendislerimiz (Ss'li) Bilgisayar Bilmeyen Bilgisayar Mühendislerimiz (Ss'li) Bilgisayar Bilmeyen Bilgisayar Mühendislerimiz (Ss'li) Bilgisayar Bilmeyen Bilgisayar Mühendislerimiz (Ss'li) Bilgisayar Bilmeyen Bilgisayar Mühendislerimiz (Ss'li) Bilgisayar Bilmeyen Bilgisayar Mühendislerimiz (Ss'li) Bilgisayar Bilmeyen Bilgisayar Mühendislerimiz (Ss'li)

tamam işte, siz ankara üniversitesinden bahsetmişsiniz. Bu okul zaten aldığı ödenek-eğitim kalitesi-öğrenci sayısı v.b. konularda ülkenin ilk 10 üniversitesi içinde yer alıyor.

Ek olarak havuz ve klüpler eğitim kalitesini etkilemiyor.

Gidin anadolunun bozkırındaki tki üniversitelerine havuz yapın, 50 tane bisiklet alıp koyun, 10 tane halısaha, 20 tane basketbol sahası, golf pisti yapın bunlar alınan eğitimi ve uygulamalı eğitimi arttırırmı ?

Bu ülkeyi yükseltebilecek tek şey temel fen bilimleri, uygulamalı fen bilimi olan mühendislikler ve tıp bilimidir. Bu konlarda etkin olarak iyi eğitim verilebilmesi içinde "akademi furyası" yerine seçici, kaliteli, liyakat sahibi kişiler akademisyen yapılmalı, ödenekler "çar çur" edilmek yerine lab ve atelyeler donatılmalıdır.

Sadece Ankara üniversitesine bakarak ülke üniversiteleri hakkında bir yargıya ulaşılmaz.

• Theologist nicki beyefendiyi destekliyorum. Atip tutuyorsunuz ama en azindan tembelligimizi yuzumuze vurarak, hatirlatarak hatalarimizi farketmemizi sagliyor.

quote:

birader madem sen bu ülkeyi çok seviyosun.her şey 10 numara ama turk insanında sıkıntı var ise gelsene Almanya dan buraya ? ne diye Almanya dasin sen? şu gurbetçiler kadar nefret ettiğim insan tipi yok

Bak bak bak ön yargıya bak... Bilmiyorum utanacak mısın ama Türkiye'deyim zaten. Burada yaşıyorum.

geçen almanyadayim diye konu actin.iki gün öncede ölduruluyodun.bir dediğin bi dediğini tutsun

quote:

quote:

geçen almanyadayim diye konu actin.iki gün öncede ölduruluyodun.bir dediğin bi dediğini tutsun

Almanya'daydım gelin dediniz ve geldim... Sorun?

Resim istersen hayatıma bakabilirsin.

https://goo.gl/photos/RmBppUcACwAzk4V9A

• bunun tek sebebi ygs lys dgs gibi dünyanin hicbiryerinde olmayan ayni zamanda deli saçması sinav sistemi yuzundendir

ülkemizde malum ki bahçe sorusu çözene beyin ameliyati yaptiriyorlar herseyi derslere baglayip insanlari meslek sahibi yapiyorlar !

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.