Şimdi Ara

Beyond:Two Souls ve The Last Of Us #TÜRKÇE DESTEĞİ HAKKINDA#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyond:Two Souls ve The Last Of Us #TÜRKÇE DESTEĞİ HAKKINDA#

Beyond:Two Souls ve The Last Of Us  #TÜRKÇE DESTEĞİ HAKKINDA#

Bu iki oyunda 2013'e Damgasını vuracağı kesin zaten.Tabi Uncharted,Kilzone,infamous felan derken bu oyunlarında Türkçe çıkmasını istememek elde değil.
    Uncharted 3 güzel bi satış grafiği yakaladığını söylemişlerdi zaten ki 150 tl iken bile 2,5 ayda 15 bin adet sattı.O yüzden bu iki oyunda büyük ihtimalle türkçe çıkar diye umuyorum ki kesinlikle çıkması lazım zaten.

Gerçi Beyond Two soul'da 2000 sayfalık bi senaryo var ve 2013 ün ilk çeyreğinde çıkıcak,şurada 8-9 ay var anlaşsak bile çevirisi yetişmez tarzı bi bahane olmaz umarım.Bence Beyond Two Souls'a altyazı yeterli diye düşünüyorum.Çünkü Performance Capture kullanıyolar.Mimikler konuşmalarla birlikte direk oyuna aktarılıyorki Dublaj biraz sırıtır gibi.Ha Türkçe desteği olurda Dublaj'da yapıcaz derseniz hava hoş.Hertürlü oynarız.Yeterki Türkçe desteği olsun.

Sony bu iki oyunu Türkçe çıkarmassa büyük bir hata olur ve biz Türk oyunculardada tabiki hayal kırıklığı oluşur.

Bu konudan, 23 studios bilgilendirrise seviniriz.Cidden merak içindeyim şimdi. Umarım Çalışmalarınız vardır bu
    iki oyuna türkçe desteği ekleme konusunda.

ve umarım oyunun fiyatı 100-120 tl arası olur.150 tl cidden bütçelerimizi çok zorluyor.

Arkadaşlar Yorumlarınızı Esirgemeyin.

• 2012 de 5 tane Türkçe oyun gelecek demişlerdi ama yıl bitiyor daha haber bile yok umarım bunlar Türkçe gelir
  • Beyond: Two Souls ve The Last Of Us büyük ihtimal Türkçe olurlar. Satışı garanti bu oyunlar Türkçe olmazsa eğer kArAMsAr_sTaYL@ modları açabilirsiniz hacılar.

İnşallah Türkçe oyunların ardı arkası kesilmez ve Türkçe, oyunlarda standart dil olur.

RAIN
    Puppeteer

Bu iki sanat eseride Türkçe olur İnşallah. (Puppeteer tarzı müzikal
    oyunlara Türkçe altyazı yakışır ama. )

• Valla bu üç oyun yeter ki türkçe olsun (altyazı da olur), çıktığı ilk gün alırım hatta 150 değil 200 bile veririm param varsa,cüzdanıma acımam yani;

GTA V

THE LAST OF US

BEYOND

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir oyuna 200 TL vermem. Yeter ki çıksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Valla bu üç oyun yeter ki türkçe olsun (altyazı da olur), çıktığı ilk gün alırım hatta 150 değil 200 bile veririm param varsa,cüzdanıma acımam yani;

GTA V

THE LAST OF US

BEYOND

Beyond'la The last of us'ın Türkçe çıkma ihtimali var.ama Gta V'in türkçe çıkması çok zor. sony o konuda bişiy yapamaz gibi. 200 TL'ede çok be hocam ki 150 bile çok ps3 oyunlarına.SONY önceden fiyatları 120 tl civarı yapıcaz hep dediydi İnfamous 2'den sonra fiyatlar 150'ye uçtu.
  • God of War: Ascension ı unutmayın bence Türkçe olma ihtimali en yüksek oyun.

3.Oyunun satışları malum hatta Türkçe oyunlarının çıkmasına neden olanda Kratos sevgisidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 23 Studios forumda aktifti soruları cevaplıyorlardı ama görmüyorum artık. Bu sene 4-5 oyun Türkçe çıkacak demişlerdi.
  • ciktigi gibi alirim ikisinide yariyilda oynarim.
  • en iyi ihitmal 160 tl civarı çıkar iki oyunda o yüzden işim olmaz bundan sonra yurt dışındaki fiyatların üzerine sadece vergi koyulmadığı sürece almıyacağım.
    Bazıları %100 kar yapıcak diye kendimi soyduramam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

quote:

Valla bu üç oyun yeter ki türkçe olsun (altyazı da olur), çıktığı ilk gün alırım hatta 150 değil 200 bile veririm param varsa,cüzdanıma acımam yani;

GTA V

THE LAST OF US

BEYOND

Beyond'la The last of us'ın Türkçe çıkma ihtimali var.ama Gta V'in türkçe çıkması çok zor. sony o konuda bişiy yapamaz gibi. 200 TL'ede çok be hocam ki 150 bile çok ps3 oyunlarına.SONY önceden fiyatları 120 tl civarı yapıcaz hep dediydi İnfamous 2'den sonra fiyatlar 150'ye uçtu.

Hatirlarsan Rockstar türkçe çevirmen icin iş ilanı vermişti, Erdinç iyikul da acık acık gta 5 turkce altyazili olarak gelicek demisti. Ondan sebep soyledim hocam tabi ki 200 cok ama simdi Gta 5 turkce altyazili olarak D&R'da olsa sahsen hic fiyatinin dusmesini beklemem kosa kosa alirim, onu demek istedim

• turkce oyun oynamak cıdden cok eglencelı oluyor keske bu 2 oyunda turkce alt yazılı ve turkce seslendırmelı olarak cıksa ama ben pek ınanmıyorum turkce olacaklarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 24 Ağustos 2012; 15:11:30 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

quote:

GTA V

THE LAST OF US

BEYOND

Hatirlarsan Rockstar türkçe çevirmen icin iş ilanı vermişti, Erdinç iyikul da acık acık gta 5 turkce altyazili olarak gelicek demisti. Ondan sebep soyledim hocam tabi ki 200 cok ama simdi Gta 5 turkce altyazili olarak D&R'da olsa sahsen hic fiyatinin dusmesini beklemem kosa kosa alirim, onu demek istedim

Unuttum onu iyi mi?

https://www.rockstargames.com/jobs/position/e8978b671157f09d4f92824409de2e86/rockstar-lincoln İlan hala duruyor.Son durum ne acaba? Belki Gta V'de Türk bi karakter olursa,onun içinde ilan vermiş olabilir.Hertürlü olasılık var. Gta V Türkçe çıkarsa o gün bayram ilan edilmeli.

@şanışer O kesin olur zaten.O yüzden katmadım. Kratos olmasa şu an Türkçe oyunlar hala hayaldi belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzbaşı price -- 24 Ağustos 2012; 16:19:15 >

• Gta 5 Tahminimce türkçe altyazılı çıkacaktır. Last of us dublajlı olsa tadından yenmez gerçekten diğer oyun benim pek ilgimi çekmiyor.
  • Ins.Bekliyoruz Tr olmasini.

• Çok güzel bir konu.türkçe çıkmasıyla ilgili bi baskı kurma imkanımız olsa da ilgilelerin dikkatini çekebilsek..
  • altyazı Türkçe olsun bana yeter
  • Konuyu uplayalım, GTA'dan sonra bu oyunlar için de bişeyler yapmalı..
  • Beyond Souls u bilmem ama Last Of Us Türkçe olacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTorres

Beyond Souls u bilmem ama Last Of Us Türkçe olacak gibi.

Hayırdır. Is your spider sense tingling ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.