Şimdi Ara

Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.943
Cevap
51
Favori
94.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONU

Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Kojima Productions, Death Stranding 2'yi PlayStation 5 için duyurdu. Oyunun çıkış tarihi açıklanmadı. DS2, Decima oyun motoru ve Guerrilla Games ile iş birliği içerisinde geliştiriliyor.

Death Stranding 2, Hideo Kojima tarafından, yazılacak, yönetilecek ve tasarlanacak. Şimdiye kadar açıklanan başroller içerisinde Norman Reedus, Lea Seydoux, Elle Fanning, Shioli Kutsuna ve Troy Baker yer alıyor. 

Deneyimli oyun yapımcısı Hideo Kojima, bu ayın başlarında "yeni bir yolculuğa" başlamakla ilgili bir Twitter gönderisi attıktan sonra bir sonraki oyununu The Game Awards'ta resmen duyurdu ve tanıttı. Bu oyunun geliştirildiği daha önce Norman Reedus tarafından aylar öncesinden açıklanmıştı.

Death Stranding 2: On the Beach'te, UCA'nın ötesinde ilham verici bir insan bağlantısı görevine çıkın. Sam, yanındaki arkadaşlarıyla birlikte insanlığı yok olmaktan kurtarmak için yeni bir yolculuğa çıkıyor. Dünya dışı düşmanlar, engeller ve akıldan çıkmayan bir soruyla kuşatılmış bir dünyayı geçerken onlara katılın: Bağlanmalı mıydık? Efsanevi oyun yaratıcısı Hideo Kojima adım adım dünyayı bir kez daha değiştiriyor.

Death Stranding 2: On the Beach Norman Reedus, Léa Seydoux ve Troy Baker, Hideo Kojima'nın türe meydan okuyan evrenine geri dönüyor. Onlara Elle Fanning, Shioli Kutsuna ve Akademi Ödüllü film yönetmeni George Miller eşlik edecek.

Hideo Kojima'ya karakter ve mekanik tasarımı yönetecek olan uzun süredir birlikte çalıştığı Yoji Shinkawa katılırken, Ludvig Forssell ve Kyle Cooper sırasıyla müzik yönetmeni ve başlık tasarımcısı olarak rollerini yeniden üstleniyorlar.

Yeni Death Stranding 2: On the Beach fragmanının yayınlanmasıyla birlikte, oyunu istek listenize eklemek için PS5 Game Hub'ı ziyaret ettiğinizden emin olun ve daha fazla bilgi için bizi izlemeye devam edin!

Geliştirici : Kojima Productions

Yayıncı : Sony Interactive Entertainment

Çıkış Tarihi : 26 Haziran 2025

Duyuru Fragmanı

Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONUPlayStationyoutube
    A Hideo Kojima Game Death Stranding 2 (Working Title) for PlayStation®5 KOJIMA PRODUCTIONS Official Site http://www.kojimaproductions.jp/ #ps5games #ps5
    https://www.youtube.com/watch?v=WOmTBfDD6a4

Ekran Görüntüleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 28 Nisan 2025; 21:24:54 >

• Yahu bizde ps5 kullanıyoruz,neticede 400 dolara çok rahat alırsın,bu 3 kuruşluk aletleri babanızın malı gibi savunmayın, az eleştirel olun.Bu oyun için neslin en iyi grafikli oyunu diyen tamamen fanboydur.Arkadaş boş çölün grafiğimi olur,boş dağın bayırın grafiğimi olur,tarlanın, arazinin,ormanın neyse,iyi grafiği olmaz.Oyunda bildiğiniz asset yok,yok yani,çeşitlilik yok,her yer aynı.Kaplama çözünürlüğü yüksek olunca,oyun iyi grafikli olmuş olmuyor,savunmayın şu oyunu.Korkmayın eleştirmek parayla değil.Japon oyunlarını çok oynuyorum,fakat bu oyunun savunulacak bir tarafı yok.

Atomıc Heart 2 'nin Türkçe gelmesinden sonra (hem de firma sizin sesinizi duyuyoruz demiş) burada ki ve X'te yapılan bazı algılar tamamıyla çöktü ne diyorlardı oyunlar satılmıyor siz satın almadığınız için getirmiyorlar. Birde dil maliyeti hesabı yapıyorlar o daha komedi. Bunun bir önceki versiyonu da İngilizce öğrenin neyinize Türkçe diyenlerdi onlar şimdilik azaldı çünkü direk hedef olmak istemiyorlar. :))

Sözün özü firma Türkçe getirmek isterse getirir 100 tane bahane bulupta Türk oyuncu kitlesi suçlanmamalı.

Evet bu konuya yazacağım çünkü DS2 Türkçe gelmemesine sinirlenmiyorum ama bir kesimin bu tür olaylarda oyuncuları suçlamayı bırakmalı sanki istiyorlar ki bu düzen böyle gitsin bu kitle buna layık. İçlerinden buna geçirdiklerine eminim.

Bu nasıl oyun yahu , Türk yayıncılar sonuna kadar haklı neden mi anlatayım

Yahu öncelikle oyunda Grafik çok iyi diyenler siz neyin kafasını yaşıyorsunuz, oyunda Asset yok ayrıca Asit de yok, yani ben birinin yüzüne asit atmak istesem tam anlamıyla bir asit bulamadım

Şimdi bu oyunda ara sahneler animasyonlar falan övülüyor, neyini övüyorsunuz ben skip yapıyorum çünkü anlamıyorum, Türkçe değil oyun, Türkçe olsaydı ben yine skip yapardım dublaj yok diye, gerçi dublaj olsada o kadar ara sahneye dayanamazdım yine skip yapardım

Ben oyunda yenilik göremedim açıkçası, mesela sırtımızda taşıdığımız kargoları bu sefer kucaklayıp götürebilirdik,hem önümüzü göremeden sürpriz ilerler hem de kargolar gözümüzün önünde olurdu

Abi adamlar bugün savaş yapıyor mesela İran-İsrail , yüz yüze bile gelmiyorlar, memleketlerinden bir tuşa basıp birbirlerine füze atıyorlar.Ben bu tarz yenilikler beklerdim

Bazı birebir kapışma sahnelerinde Souls tarzı bir oynanış olabilirdi.Bence büyük yenilik olurdu.

Ben beğenmedim 😂😂
  • önlerden yerimizi alalım beklemeye başlıyalım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BB ve Sam geri dönüyor demek Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONU Belki bu sefer BB Sam Porter Bridges'ı sırtında taşır Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONU  Yapım süreci hızlı ilerlese de bir an evvel oynayabilsek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 20 Mayıs 2022; 18:8:1 >

Hideo Kojiman'nın kafası nasıl çalışıyor bu döngüyü nasıl sağlıyor bilmiyorum ama yine çok ters köşe olacak hadiseler yaşatacak bize belli ki. :)

Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | Nvidia RTX 4070 Ti Super | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4
  • Güzel bir haber.İlk oyunu severek oynamıştım.Beyin yakan hikaye sonrası 2.oyunda neler olacak bakalım Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONU 

Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
  • Offf be, müthiş haber, geçen neslin en iyi oyunlarındandı birincisi

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyundaki gizem havası, bilim-kurgu yönü iyi hoştu ama sinematikleri fazla ağırdı. Bir yerden sonra hadi tamam hadi diyesi geliyor insanın. Bu kadar ağır ilerleyen sahnelere gerek yoktu. Oyundaki en güzel şeyse çevrimiçi ve diğer oyuncularla birlikte interaktif olarak ulaşımı sağlayacak yapılar inşa etmekti. Teleferik inşaatları tatmin ediciydi. Seçilen müzikler de güzeldi.

• İstediği kadar sinematikleri uzun tutabilir ben o konuda müşteriyim ama Allah aşkına şu kargoyu yükle buradan buraya taşı, herkesi birbirine bağlıycam, sana ayrı ona ayrı kablo sokucamı bıraksın. Psikopat hayal gücünü çok daha psikopat olaylara yöneltsin, abimizin kredisi azaldı (yaş olarak).

Sen nasıl Ds2 yi sızdırsın Norman?:)))

• Bunlar profesyonel kişiler. Kolay kolay ağızlarından böyle haberler kaçırabileceklerini düşünmüyorum. Bu kadar Silent Hill dedikodusu çıktıktan sonra bence Kojima özel olarak tembih etmiş Norman'a bunları söyleyip dikkat dağıtmasını.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | Nvidia RTX 4070 Ti Super | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4
  • brnbry kullanıcısına yanıt

Decima Engine ile devam mı edecekler acaba. Altyapı itibari ile bunun üzerine kurulu yani hem hakim oldukları hemde kendilerince geliştirdikleri bir motor. :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayatımda oynadığım en boş oyunun ikincisi çıkıyor..,

Bu adam MGS den başka birşey yapmasın mümkünse.

Bu yılın başlarında oyuncu Norman Reedus, Death Stranding'in devam oyununun Kojima Productions tarafından geliştirilmekte olduğunu sızdırmıştı. Şimdi ise yeni bir rapor, devam oyununun Hideo Kojima'nın Sony ile son özel PlayStation oyunu olabileceğini bildiriyor. Çünkü Kojima Productions, PlayStation konsolları için iki özel oyun geliştirmek için bir anlaşma yapmıştı.

Kojima Productions'ın PlayStation konsolları için iki özel oyun geliştirmek adına anlaşma yapma durumu Dusk Golem adlı kullanıcı tarafından sızdırıldı. Dusk Golem'e göre bu oyunların ilki Death Stranding, diğeri ise Death Stranding 2.

Dusk Golem, her iki tarafın da şu anda bu anlaşmayı yenileyip yenilemeyeceğini bilmiyor. Ancak bu konuda müzakere edildiğini belirtiyor. Dusk Golem, eğer anlaşma yenilenmezse, Death Stranding 2'nin Kojima'nın geliştirdiği son PlayStation oyunu olacağını söylüyor.

Death Stranding şu anda PS4, PS5 ve PC'de (Steam ve PC Game Pass aracılığıyla) mevcut.

• İlk oyunu severek oynamıştım merakla bekliyorum. Death Stranding 2: On The Beach | PS5 | ANA KONU 

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.