Şimdi Ara

Beylikdüzü'nden ev almak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba ben 1 yıllık evliyim. Anadolu yakasında oturuyorum işimde bu tarafta ev almaya niyetlendik ama gelin görün Çekmeköy'den, Sancaktepe'ye evler bir anda 1, 1,5 milyona çıktı. Biz tam durumu topladık ev almaya karar verdik 2 ayda ne olduysa oldu bütçemiz buralar için yetersiz. Bizde iyi kötü bir mal sahibi olalım diye Sultanbeyli veya Beylikdüzü'nden ev bakmaya karar verdik. Ama Beylikdüzü'nde hangi mahalle ve lokasyonlar mantıklı bilemiyorum. Bu merkeze yakın olan yerler neresi fiyat olarak 750 bin bandına kadar bakmaktayız. Oranın fiyatları nedir onu bile bilmiyorum en azından bu taraftan daha uygundur diye tahmin ediyorum. O lokasyonda oturan arkadaşlar var ise fikir verebilirlerse çok sevinirim.




  • Beylikdüzü dediğin Büyükçekmece taraflarına yakınsa olabilir hem sahil falan iyi olur
  • 750 bine ev kalmadı temiz semtlerde
  • Dostum ben istanbulu karış karış bilen, sultanbeyli ve sancaktepe de oturmuş birisiyim. Beylikdüzünde 750 bin liraya 1+1 bile bulursan sen almazsan ben alayım. Emlakçı çakallar beylikdüzü diye esenyurda götürüyor seni, soruna beylikdüzünün sınırı diyorlar.

    Ev fiyatları her yerde arttı ancak şunu söyleyeyim gene en mantıklı seçenek sancaktepe. Trafik yok, kalabalık ne az ne çok ve düzgün şehirleşme var. Sultanbeyli önermiyorum eşeğe altın semer vurmuşlar eşek gene eşek...
  • Beylikdüzü’nün e-5’e takın tarafları çok güzel fakat 1 milyon altına daire yok oralarda. Sahibindeki sahte ilanlara bakıp dolandırılmayın. Dikkatli olun.
  • Beylikduzunde 1.5-2 milyonun altinda ev bulmak cok zor. E-5 e yakin ve sahil tarafi (yakupli) pahali. Sahil tarafinda duzgun evler 3milden basliyor

  • Beylikdüzü ve Esenyurt taraflarındaki ilanların %90 i sahte. Ya ev görselleri, ya konumu, ya fiyatı ya bunlardan birkaçı ilanlarda sahte, yanıltıcı olarak girilmiş oluyor. Tamamen müşteri çekme maksatlı.

    Beylikdüzü’ nde en iyi mahaller benim gördüğüm kadarıyla barış, Büyükşehir ve cumhuriyet mahalleleri. Buralarda 2+1 1.3 milyondan aşağı zor bulursunuz gibi.

    Nispeten uygun olan mahalleler Esenyurt kısmı. Piri reis, Yeşilkent, merterçeşme mahalleleri. Buralarda siteler de var, normal binalarda. 750 bine sitelerde 1+1 yahut, mahalle evlerinde 2+1 bulabilirsiniz. Ancak buralar esenyurtun içi kadar kötü olmasada Beylikdüzü değil. Beylikdüzü’nün güzel sokakları, parkları yok. Yabancı dolu. Heryer yokuş. Yokuşun olmadığı yerler daha pahalı.

    Yani Anadolu’da işiniz varsa, size en uygun olacak şey buralardan bir ev alıp kiraya vermek olur. Çünkü 750 ye ancak tırt bir mahalleden ev gelir. Yabancı dolu olur. İşe gitmek için eziyet çekersiniz. 750 ye alacağınız daire 3 e gider.




  • 750 bine ev kalmadı !
  • Esenyurt Pınar Mahallesinden aldım ben 6 sene önce 55k ya 2+1 95mt2 30mt2 balkonlu. Çevremdeki insanlar mal mısın neden oradan aldın salak mısın oradan ev mi alınır dedi. 10Gün sonra evleniyorum benimle beraber 10gün sonra evlenecek arkadaşım var bu bana salak mısın mal mısın diyenlerden. Neyse 6 yıl boyunca kiracı 1k 1k kira vererek oturdu kredimde 1k 1k ödendi cebimden para çıkmadan evim oldu 10gün sonra düğünden sonra evime gideceğim. Bana mal mısın salak mısın diyen arkadaş ta kızı ailesi ile birlikte oturtacak 3 sene hali ile evlenmeden sorunlar baş göstermeye başladı.

  • Second sister kullanıcısına yanıt

    Esenyurt çok kötü bir yer ya Allah kimseyi düşürmesin . Umarım sizde maddi durumunuzu duzelttikten sonra daha iyi semtlere tasinirsiniz.

  • Moueson kullanıcısına yanıt

    Amin ustam ama yapacak bir şey yok 6k kira vermektense evim var diyorum hiç yoktan.

  • Beylikdüzü her yere çok uzak orada oturan arkadaşım çok şikayetçi bu konuda
  • sangoro kullanıcısına yanıt

    Şuan ki evim Küçükçekmece'de işim de Küçükçekmece'de yapacak bir şey yok hocam. Allahtan çift katlı otobüsler tek vesait ile gidip gelebileceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Second sister -- 12 Haziran 2022; 12:35:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.