|
Herkese merhaba Yakın bir zaman içinde yeni bir ev almayı planlıyorum. İşyerim Bornova’da, ev için 2 kriterim var, biri bu, biri de deprem açısından sağlam zemin. Elbette binanın yapım yılı, yönetmeliğe uyum vs çok önemli. Kendimce bir kaç yer belirledim, szilerin de düşüncülerini almak istiyorum. 1- Elbette evka3, herkesin dilinde burası, bu yüzden de fiyatlar uçmuş gitmiş, doğru düzgün, yeni bir ev 10 milyon tl. 2- Otogarın, pointin orası diye tabir edilen karacaoğlan mahallesi, bildiğim kadarıyla zemini kötü ama çok fazla yeni ve lüks site var, bu siteler güvenilir midir? 3- Hatay, inönü caddesi. Zemini iyi ama evler eski, uzak ama işyeri için metro avantajı var. Burada yeni evler de bitişik nizam ve dibindeki evler eski. Olası bir depremde bu komşuluk yeni eve zarar verir mi sizce? 4- Karşıyaka, anadolu caddesinin kuzey tarafı, cumhuriyet, inönü mahelleleri vs. İşe gidip gelme açısından trafiği çok kötü oluyor, düşünmüyorum. 5- Karşıyaka eski girne, bahriye üçok civarı. Zemin çok kötü ama yeni evler var, güvenilir bir firma ise burayı önerir misiniz? 6- Atatürk mahallesi, osmangazi, hem zemin hem fiyat açısından avantajlı, burayı araştırıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim, mesela siz alsanız nerden alırdınız? Teşekkür ederim |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler