Ses geçirmeyen kulak tıkacı

-
-
3M 1100 tavsiye ederim ben gece yatarken kullanıyorum.
_____________________________ -
Kulak tıkacı takacak kadar gürültülü bir evde olma ihtimalin bence az.
_____________________________ 𝓘𝓷𝓼𝓹𝓲𝓻𝓮𝓭𝓣𝓲𝓰𝓮𝓻 -
Hocam nerden bulurum bundan nerde satilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: kozmozun delisiHocam nerden bulurum bundan nerde satilir
n11'den alıyorum ben.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerKulak tıkacı takacak kadar gürültülü bir evde olma ihtimalin bence az.
Öyle de eme biz sese aşırı hassasiyeti olanlar için konuşma, hırmala, tv sesi hatta tıkırtı bile işkence.
askerde 6 ay kulak tıkacıyla zar zor uyudum.
konu sahibi, kaliteli bir şey al. Uzun süre kullandığım bir tıkacın tepe noktası yani ucu kulağımın içinde kalmıştı, biz cımbızla deneyince ilerledi, hastaneye gitmiştik cımbızla çıkarmıştı doktor.
Tıkaç gibi değil de yumuşacık silikon olan türleri de var, onlar da iyidir ama ben uyuyana kadar takılı kalıp, uyuduktan sonra dönerken falan çıkmasını tercih ediyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 31 Mart 2021; 0:53:54 >
-
Hocam nerde bulunur bunlar
Hepsiburada trendyol gibi sitelerde var otifleks kulak tıkacı yazarsan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam galiba otflkes ve 3m bu ikisi var hangisi en iyisidir acaba.ben uyurken değilde ders çalışırken kullanacam.bulundugum ortamda gürültü ve konuşmalar olacak.onlari duymiyim yeter
3m iş güvenliği odaklı üretim yapıyor, otifleks ise sağlık odaklı bir üretim yapıyor
Sen sadece sesi kessin istiyorsun o yüzden her ikisini de tercih edebilirsin ikiside kaliteli birer marka
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X