Şimdi Ara

İstanbul Avcılar Tarafı İçin Kiralık Ev Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşim Avcılar Ambarlı da işe başlayacak. İstanbul’da daha önce hiç ikamet etmedim öyle yılda birkaç kez gezmeye gelip gittim. Avrupa yakasını çok bilmiyorum işim hep Anadolu tarafında oldu. Benim işim ise Gayrettepe de ama uzaktan çalışıyordum şimdiye kadar. Taşınınca ben haftada 2 gün gideceğim eşim ise direk 5 gün. Dolayısıyla ona yakın bir yer olması daha önemli ama Avcılar, Küçükçekmece, Beylikdüzü, Bakırköy buralar hep deprem yönünden en sıkıntılı ilçelermiş özellikle Avcılar. Deprem yönünden daha iyi Bahçeşehir 1-2 ve ıspartakule taraflarına baktım kiralarda nispeten iyi ama bu seferde ambarlıya uzak kalıyor 1 saat eşim için uzak :)) Sizce nereden ev tutmalıyım fikirlerinizi alırım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kiralar korkunç seviyede. Ve kimse aman burası deprem yeri burada oturmayayım demiyor. Bütçesi neye yetiyorsa orada oturuyor. Bütçeniz iyiyse direkt avcılardan bir yerden bakın. İşyeri metrobüse yakınsa, daha fiyatı uygun yerlerden bakıp ulaşımı metrobüsle halledebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.