U

Yarbay
29 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
16 üye
Görüntülenme
Toplam: 601 (Bu ay: 10)
Gönderileri
Hakaret etme istifa et!!!
Arkadaşlar site bir arkadaşıma ait çeşitli ve güzel kahveler mevcut.

Kahve severlerin ilgisini çekebileceğini düşünüyorum.

Toptan kahve siparişleri için; https://kahveborsam.com/

Filtre ve diğer kahveler için; https://miazza.com.tr/
Arkadaşlar ilgili tweet burada.https://twitter.com/BOLDmedya/status/1239990839327313920?s=19

Kısaca özetlemek gerekirse korona virüs nedeniyle cezaevlerindekilere tahliye istiyorlar ve öncelik kadin çocuk ve yaşlılar. Erkekler korona virüse doğuştan bağışıklık kazanmış olarak doğuyor biz bilmiyoruz demekki yada her zaman ki gibi "gebersin erkekler" modu açık. Bu tweet e atana biraz yüklenmek gerekiyor diye düşünüyorum
Bu fiyat bandinda sedan bir arac arıyorum en düşük 2016, max 60bin km ve otomatik olacak.

Aklımda 1.6 dizel egea 1.6 Etorq benzinli egea yada accent blue var

Benzinli etorq lpg uyumu nasıldır daha önce LPG li arac kullanmadım cok yaygın bir motor olmadığı icin sorun çıkardığında çok uğraştırır mı?

Yikda 35-40bin km yapılacak bunun yarısı şehir dışı yarısı istanbul içi

Aracin sorunsuzlugu benim için hayati onem taşıyor. Hafta ici işim için kullanıyorum arıza vs cikarmasi durumunda serviste kaldigi sure kadar arac kiralamak durumundayim
Arkadaşlar aracimi saticam bir alıcı var şase no istiyor vermek doğru mu yani bu şase no ile ne yapabilir. İlanda plakam açık.
40 yılın basi boş vakit bulup ps karşısına geçtim psn'e baglanamiyorum evden telefonun 4g si ile bağlanabiliyorum bu ne saçmalık
Arkadaslar genel satış başladı ve basaksehir tarafında bol bol yer var basaksehir passo karti ile satın alinailir. Passo kart cikartmak 5 dakika ben almayi düşünüyorum...
Arkadaşlar 2 hafta önce bir araç satın aldım önceki muyenesinin raporu ruhsatta yoktu sadece egzos muyene belgesi mevcut. nisan ayındad aracın muyene tarihi geliyor buna istinaden muyene randevusu almak istedim ancak 5 kere iptal değişiklik yapıldıgı için randevu alamıyorum bunun bir yaptırımı oluyor mu mh aradım dönüş yapacaklarını söylediler.
Hakkında
İlgi Alanları: Vücut Geliştirme,pc de oyun=bf2:),Futbol,konsol
Hakkımda:
c315eab8de15b348d8623eb515bc3152A.jpg
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
amd
Otomobil
renault
Mobil cihaz
xiaomi
Operatör
turkcell
ISS
Millenicom
Oyun Platformu
Ps5
Takım
Galatasaray
TV
Philips
Notebook
HP
PSN ID
sLhbLkbf
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Kulaklık - Amfi
sony
İşlemci
AMD
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 19 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.088
İkinci El Bölümü Mesajları: 347
Konularının görüntülenme sayısı: 267.057 (Bu ay: 1.384)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.565 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.