🟦 Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu --- 🟨 Yönetim Kurulu Başkan: Ali Y. Koç İkinci Başkan: Erol Bilecik Başkan Yardımcısı: Acun Ilıcalı Başkan Yardımcısı: Hamdi Akın Genel Sekreter: Burak Çağlan Kızılhan 🟨 Futbol A Takımı İdari ve Teknik Kadro Teknik Direktör: José Mourinho Yardımcı Antrenörler: Salvatore Foti Luca Fatiga Zeki Murat Göle Sportif Direktör: Mário Branco Yardımcı Sportif Direktör: Okan Özkan İdari Menajer: Emir Yolaç Kaleci Antrenörleri: Sandro Žufić Yasin Cirav Performans Antrenörleri: Stefano Rapetti Halil Filik Cihan Mert Cengiz Analiz Ekibi: Ricardo Formosinho (Performans Analisti) Roberto Merella (Analist Uzmanı) Giovanni Cerra (Analist) Mehmet Turhan Demir (Analist) Melikşah Sezgin (Taktik Analiz Uzmanı) Medya Sorumlusu: Alper Yemeniciler Tercümanlar: Sinan Levi Saruhan Karaman Doktorlar: Dr. Ahmet Kulduk Dr. Osman İlhan Fizyoterapistler: Umut Şahin Ata Özgür Ercan Melih Bayır Rıza Özdemir Diyetisyen: Cenk Özyılmaz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 1 Haziran 2025; 22:17:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu 💛💙 [ANA KONU]⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

-
-
ilk mesaj benden olsun;
5 yıldızımızı da başlığa eklemeyi unutmayalım.
Ali Koç suz güzel bir bol kupalı ve başarılı sezon dilerim
-
Edin Terzic dedikoduları var. Mourinho 15 Milyon doları alıp, yoluna bakacak. Boşa giden para. Yazık. Fakat Terzic olayı gerçekleşir ise, Santrafora dikkat eden bir adam.
-
geçen sene ilk konuda ilk sayfada kova için fazla para , keşke navas alınsaydı pişman olucaz yazmıştım.
bu sefer de : mou'dan sağlam saplanacak.
hayır bundan sonra gelen antrenörler de malum takımın kollanmasından gelmek istemeyecek, bahane edip ya yüksek paraya gelecekler yada gelmeyecekler.
işler hiç bir anlamda iyi gitmiyor. yine rus sınırına 50 km köy takımlarından tokatlanan malum takımın tüm yıl nasıl kayrıldığını izliycez.
LİG TV ALMA KATARLILARA PARA KAZANDIRMA TİYATROYU BOYKOT ET!
-
Konumuz hayırlı uğurlu olsun #Hedef29 yazısı eklersen sevinirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mesajlarımı da silmiş mod arkadaş geçen senenin konusundan. umarım surf adlı modun görevi geri verilir bu sene.
-
-
-
Ben Ali Koç ve aziz yıldırım dışında en önemli ismin Sadettin saran olduğunu düşünüyorum. Ali ve aziz gibi ismi olmayabilir ama Conte yi getiricem diyerek, lukaku yu getiricem diyerek ismi diğerleri gibi büyük olmasa da oyun aklı ve güncel futbol bilgisi daha büyük olduğunu kanıtladı. Bence sağlam bir ekibi var ve bu ekip işi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonu mutlak hüsranla bitecek olan yeni bir sezon daha. Hayır böyle istediğim için değil. Zaten böyle olacağı için yazdım. Ali koç yine 2 tane iyi ama gsnin alacağından daha kötü iki oyuncu alıp taraftarın gazını alır. Yönetim de o sene bu sene der ve seçer. Sonra gs daha iyi kadro kurar. Sonra 2.Olarak bitirir 2026 2027 sezonunu bekleyip aynılarını yaşarız ve zaman böyle akıp gider.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmuro312 -- 28 Mayıs 2025; 8:5:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yerimizi alalım. Ali gidecek gibi durmuyor. Muhtemelen yine ömrümüzden ömür gideceği ve mayıs ayında İcardi'nin ali koç formasiyla şampiyonluk kutlamalarına katılacağı bir sezon izleyeceğiz. Umarım bunlar gerçekleşmez, morukinyo, ali, tezeko, lüferci vs vs. bütün bunlardan kurtulup 3 kulvarda ipi göğüslediğimiz bir sezon olur.
Bu senede bolbol eglenecegimiz bir yil olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MuratYakinFanboi
Yerimizi alalım. Ali gidecek gibi durmuyor. Muhtemelen yine ömrümüzden ömür gideceği ve mayıs ayında İcardi'nin ali koç formasiyla şampiyonluk kutlamalarına katılacağı bir sezon izleyeceğiz. Umarım bunlar gerçekleşmez, morukinyo, ali, tezeko, lüferci vs vs. bütün bunlardan kurtulup 3 kulvarda ipi göğüslediğimiz bir sezon olur.2'sinden kurtulduk sırada diğerleri var. (Yani umarım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratYakinFanboi -- 31 Mayıs 2025; 11:46:44 >
sadece santrafor değil, sağlam orta saha ve savunma -orta saha entegrasyonunu da ister. yani olması gerekeni ister. morukinyo gibi orta sahayı gereksiz görmez.
tarihe not: eğer hasbelkader morukinyo ile devam edilirse, 2025-2026 sezonunun şampiyonu şimdiden gese olmuştur.
-
yeni sezonda mourinho kalsın demek, akla savaş açmaktır. bunu demenin tek sebebi, yüksek gönderme maliyeti olabilir yalnızca. bu adam, bu sezonda zerre ışık vermedi. yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.
göndermenin yüksek maliyetinden dolayı göndermek istemeyen de, o yüksek maliyete nasıl imzayı basmışsa, o imzayı atan elini cebine sokacak, o maliyeti cebinden karşılayacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yolun sonu şampiyonluk(lar) olsun inşallah
-
Surfing with the Aliens nickli arkadaşı diyorsanız hocam yetkisi var zaten
-
Konu hayırlı olsun arkadaşlar.
Bu senede bolbol eglenecegimiz bir yil olsun.
|
|
Hem Galatasaraylılarla hem Fenerlilerle kavga ediyorsun. Bu nasıl taraftarlık? |
Eren denen arkadaş yüzünden FB bölümü FB uğrak yeri olmaktan çıktı yol geçen hanı oldu son 2 aydır. Artık ben FB bölümünü baltalamak amaçlı hareket ettiğini düşünmeye başlıyorum. Onun yüzünden Gs bir şey yazıyorlar ve bizler de ister istemez onlara cevap yazmak zorunda kalıyoruz bu Eren yüzünden. Ayrı bir konu açıp adminlerden de rica edip Eren'in o konuya girmesinin engellenmesini talep edeceğim bu gidişle. Sıkmaya başladı bu Eren artık. Burası FB bölümümü yoksa Eren'in başkalarıyla tartışması için açılmış bölüm mü cidden artık anlamıyorum. 2 aydır bu arkadaşla Gs arkadaşların karşılıklı atışmalarını okumaktan gına geldi. FB bölümüne mi giriyorum nereye giriyorum belli değil. Bazı şeylerden uzaklaşalım ve kulüple ilgili ne gelişmeler var diye konuya giriyoruz ama onlardan ziyade Eren'in sürekli aynı muhabbeti döndürdüğü yorumları ve ona cevap yazanları görüyoruz. |
Yeni sezon konusu açılmış; eklemeden olmaz. ![]() |
Şu 5 yıldız safsatası da bize inanılmaz zarar verdi. Şampiyonluk sayısında GS'nin önündeyken doğru düzgün hiç konuşulmayan konu ne zaman gs öne geçti sürekli dile getirilmeye başladı. Şu saçmalığı gündemden tamamen çıkarıp adamakıllı konulara odaklanmalıyız. |
Hangi tahminde bulunsan yanılıyorsun kardeşim. Futbol dışında başka spora yönel derim. Olmuyor işte. |
Benzer içerikler
- stadyumda maç en iyi nereden izlenir
- passolig para çekme
- pivot santrafor nedir
- tribundergi forum
- aziz yıldırım mafya mı
- football manager 2024 ücretsiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X