< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kayseri'nin hocası kaçırılmaması gereken hoca aslında kariyerinde çalıştığı ülkelerde oranın büyük takımlarını çalıştırıp 2 puan ortalamasının altına düşmemiş ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 2 Haziran 2025; 16:34:35 > |
|
|
Sevmediğin ot burnunun dibinde biter hesabı ,biz erene troll derken daha beteri oluyorsun birader. Amacın milleti kızdırmaksa zaten saçma sapan bir ülkede yeterince sorun yaşıyor insanlar. Burada da germeye gerek yok milleti... |
|
bir fenerbahçe taraftarı olarak beşiktaşlı kardeşlerime saygılarımı sunuyorum, beşiktaş büyük bir camiadır ve son 3 sezondur şampiyonluk yarışında olmamasının sonucunu (oluşan kaos, fb-gs liginin sıkıcılığı, güç dengesizliği) görüyoruz, bu lige tekrardan kadrosu beşiktaş ruhundan oluşan bir beşiktaş gerekiyor |
|
|
|
Yeni sezon ve yeni konu hayırlı olsun diyelim. Bu sezon gelebilecek transferler değil de gidecek adamlar daha çok heyecanlandırıyor beni. Umarım olabildiğince çok çöpten kurtuluruz. Takımın kimyası rezil durumda şu anda. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
artık şu hocaya sallama ve başkana sallama modundan çıkın bık bık bık. bıktık artık yeter. hele şu kendini bjk muhabiri sananlar sabah - akşam hocaya başkana sallamaları yok mu ? Beşiktaşın en büyük sorunu beşiktaş taraftarıdır. Ben hayatımda böyle bir taraftar topluluğu görmedim. 7 / 24 sürekli eleştiri. Takıma sağlam 3 tane kanat 1 tane orta saha ve 1 kaliteli forvet ile çok rahat şampiyon oluruz. Ama taraftara kalsak öldük bittik. Atanın ve tutanın iyiyse(bakın gs'ye) çok rahat şampiyon olursun bu ligde. |
| _____________________________ |
|
Sergen hayatta gelmez, geçen programda ex'den next olmaz bunu herkes bilmeli falan dedi gülerek Adam FB'yi bekliyor açıklamalarını takip eden herkes bilir, sürekli fbnin kadrosunun ne kadar iyi olduğunu, kendisinin bu kadroyu şampiyon yapacağını vs söylüyor. Geçen hafta TD'süz de FB 2. olurdu zaten Morinho hiç bi işe yaramadı, TD yoktu FB'nin başında falan dedi yine. FB Morinho'yu attığında klasik döngü Yerli TD'e geçecek, Yerli olarak da en büyük aday Sergen bunu kendisi de biliyor. O yüzden bekler 3-5 ay daha en fazla, Morinho şutlanınca alır takımı. |
Valla aynen, ben de bıktım artık bu eleştirilerden, ha hoca kadroyu kursun, kampı yapsın, başarısız sonuçlar mı alıyor, o zaman sonuna kadar eleştirsinler. Ama şimdi değişmeyecek şeyler için bir ton eleştiri, yapıcı eleştiriler değil bunlar. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fightforvictory -- 2 Haziran 2025; 23:35:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |