Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2025/2026 Sezonu | ANA KONU | (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43.654
Cevap
202
Favori
958.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
40 oy
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni sezon şampiyonluk parolasıyla yola çıkacak bir hoca bulmamız şart. Norvecli dordunculugu başarı sayıyor. Bize Beşiktaş şampiyon olamıyorsa başarısıdır diyecek hırslı bir hoca lazım. O hoca basket takımımızda var. Futbol takımına da lazım öyle bir hoca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kayseri'nin hocası kaçırılmaması gereken hoca aslında kariyerinde çalıştığı ülkelerde oranın büyük takımlarını çalıştırıp 2 puan ortalamasının altına düşmemiş

🖤🤍 Beşiktaş 2025/2026 Sezonu  | ANA KONU |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 2 Haziran 2025; 16:34:35 >

Acun onu Hull City'e kaçırdı sanırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cerengs1905 kullanıcısına yanıt

Sevmediğin ot burnunun dibinde biter hesabı ,biz erene troll derken daha beteri oluyorsun birader. Amacın milleti kızdırmaksa zaten saçma sapan bir ülkede yeterince sorun yaşıyor insanlar. Burada da germeye gerek yok milleti...

• bir fenerbahçe taraftarı olarak beşiktaşlı kardeşlerime saygılarımı sunuyorum, beşiktaş büyük bir camiadır ve son 3 sezondur şampiyonluk yarışında olmamasının sonucunu (oluşan kaos, fb-gs liginin sıkıcılığı, güç dengesizliği) görüyoruz, bu lige tekrardan kadrosu beşiktaş ruhundan oluşan bir beşiktaş gerekiyor

ole 10. haftayı zor görür.

sergen gelir.

Yeni konu hayırlı olsun.

Bu sezon gelebilecek transferler değil de gidecek adamlar daha çok heyecanlandırıyor beni. Umarım olabildiğince çok çöpten kurtuluruz. Takımın kimyası rezil durumda şu anda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

"Yarı finale kaldık diye bunu kutlayacak bir kulüp değiliz biz. Gözümüz daha yukarıda."

Bize böyle beyin yapısı lazım

OLE kesinlikle gitmeli Sergen gelmeli

hele şu kendini bjk muhabiri sananlar sabah - akşam hocaya başkana sallamaları yok mu ?

Beşiktaşın en büyük sorunu beşiktaş taraftarıdır. Ben hayatımda böyle bir taraftar topluluğu görmedim. 7 / 24 sürekli eleştiri.

Takıma sağlam 3 tane kanat 1 tane orta saha ve 1 kaliteli forvet ile çok rahat şampiyon oluruz. Ama taraftara kalsak öldük bittik. Atanın ve tutanın iyiyse(bakın gs'ye) çok rahat şampiyon olursun bu ligde.

Sergen hayatta gelmez, geçen programda ex'den next olmaz bunu herkes bilmeli falan dedi gülerek

Adam FB'yi bekliyor açıklamalarını takip eden herkes bilir, sürekli fbnin kadrosunun ne kadar iyi olduğunu, kendisinin bu kadroyu şampiyon yapacağını vs söylüyor. Geçen hafta TD'süz de FB 2. olurdu zaten Morinho hiç bi işe yaramadı, TD yoktu FB'nin başında falan dedi yine.

FB Morinho'yu attığında klasik döngü Yerli TD'e geçecek, Yerli olarak da en büyük aday Sergen bunu kendisi de biliyor. O yüzden bekler 3-5 ay daha en fazla, Morinho şutlanınca alır takımı.

Valla aynen, ben de bıktım artık bu eleştirilerden, ha hoca kadroyu kursun, kampı yapsın, başarısız sonuçlar mı alıyor, o zaman sonuna kadar eleştirsinler. Ama şimdi değişmeyecek şeyler için bir ton eleştiri, yapıcı eleştiriler değil bunlar.

• Yeni sezon umarım son 4 sezondan farklı olur. Hayırlısı olsun. Gelecek sezon yabancı kuralı 12 + 2 şeklinde revize edildi. +2'deki genç yabancı hakkımız Arroyo ve Elan ile dolu durumda. Bunun dışında takıma geri dönenlerle birlikte toplamda 13 yabancımız bulunuyor. Gönderebileceğimiz sayıya göre transfer yapacağız büyük ihtimalle, işimiz çok zor.

Kalede Mert Günok, Emre Bilgin ve Göktuğ Baytekin ile devam edebiliriz. Ersin ile yollar ayrılmalı. Onca eksik arasında buraya transfer yapılmasını olası görmüyorum.

Beklere gelirsek, Masuaku'nun sözleşme durumu kritik. Yeni sözleşme yapılmayacak ise buraya mutlaka bir yabancı transferi gerekecek. Svensson'un gitme durumuna göre (ki bence kesinlikle yollar ayrılmalı) bir sağ bek ihtiyacı olabilir. Rotasyonda ise Onur Bulut ile yollar ayrılıp Taha Şahin veya onun gibi daha genç ve tempolu bir gurbetçi isim takıma kazandırılmalı.

Stoperin sol tarafında Udokhai ve Emirhan ikilisiyle yola devam etmekte bir sakınca görmüyorum. Sağ stoperde Paulista ile yollar ayrılmalı ve sakatlık geçmişi çok daha temiz bir tecrübeli oyuncu takıma katılmalı. Tayyip Talha'nın bu sezondan sonra bu takımda işi yok. Rotasyon için bir yerli stoper daha eklemek gerekecek.

Merkez orta saha en kalabalık bölgemiz. Kalabalık ancak işi en boş bölge. Yabancı isimler Gedson, Al Musrati, Amir, Oxlade, Onana ve Elan. Elan'ı bir kenara koyup bu isimlerin tamamıyla yolların ayrılması gerek. Beşiktaş başarılı olmak istiyorsa en büyük temizliği burada yapmalı. Gitmesi muhtemel 5 yabancının yerine ikisi üst düzey olmak üzere toplam 3 yabancı şart. Ayrıca yerli rotasyonunda kaliteli bir yerli transferinide gerekli görüyorum. Kalanlar içerisinde Fahri ve Kartal Kayra alternatif olarak kadroda tutulabilir.

Kanatların sağında Rashica ile bir sezona daha tahamülümüz kalmadı, umarım hocanında kalmamıştır. Rotasyonda Arroyo ve Can Keleş kalabilir. Sol tarafta zaman zaman iyi işler yapsada Muçi ile yollar ayrılmalı. Çok daha net bir oyuncu almalıyız. Forvetten sonra en büyük para buraya harcanmalı. Mario, Semih ve Mustafa burada zaman zaman rotasyonda şans bulabilir.

On numara için pek yazmaya gerek yok. Belki yedek olarak gurbetçi bir genç kazandırılabilir rotasyona.

Forvet konusunda ise Immobile gitmeyecek gibi duruyor. Dolayısıyla ikinci forvete onu yazmak zorundayız. Kağıt üzerinde üçüncü ancak Immobile'den daha fazla forma şansı bulması olası Mustafa var. Asıl parayı harcayacağımız as forvetimiz ise mutlaka sırtı dönük oynayabilen ve bağlantı yapabilen bir yapıya sahip olmalı.

Kısacası mümkün olduğunca gerçeklikten kopmadan gelecek sene kadrosunu şu şekilde beklemek hata olmayacaktır;

Kaleci: Mert Günok - Emre Bilgin - Göktuğ Baytekin
    Sağ Bek: Transfer - Transfer
    Stoper: Transfer - Udokhai - Emirhan Topçu - Transfer
    Sol Bek: Transfer - Emrecan Terzi
    Merkez Orta Saha: Transfer - Transfer - Transfer - Elan Ricardo - Kartal Kayra Yılmaz - Fahri Ay
    Sağ Kanat: Transfer - Arroyo - Can Keleş
    On Numara : Rafa Silva - Transfer
    Sol Kanat: Transfer - Joao Mario
    Forvet: Transfer - Immobile - Mustafa Hekimoğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fightforvictory -- 2 Haziran 2025; 23:35:1 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.