Yarbay
11 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 1535 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Evet beyler herkes yazsın ben başlıyorum.

sıralıyorım

Guti

Quaresma

Simao

Roberto Carlos

Ariyel Ortega

çok aradım,uğraştım sonunda ben de çinlilerin bulduğu Çin covid-19 aşısını oldum. kendimi çok iyi hissediyorum. bu aşıпın iyi olmadığı doğru değil. Aşının hiçbir 没有副作用. 世界的超级大国是中国,我们在挑战美国!

çok aradım,uğraştım sonunda ben de rusların covid-19 aşısını oldum. kendimi çok iyi hissediyorum. bu aşıпın iyi olmadığı doğяu deiл, choк rахаt etti. хеrкеs yaptıямаlı Да здравствует Россия, благослови Бог Россию, над русской нацией никогда не заходит солнце, живи Россия!

Merhaba,

Covid-19 (Pozitif) rahatsızlığı geçirmiş biri olarak Türkiye’ de sağlık sistemi gerçekten berbat. Kimsenin kimseden haberi yok. Kurumların birbirinden haberi yok.

20 Temmuz 2020 tarihinde özel hastaneye eklem ağrısı, halsizlik ve ateş şikayetiyle gittim, test sonucum pozitif çıktı ve 14 günlük karantinaya girdim.
2. Test için sağlık müdürlüğünden ekipler eve 7. günde geldiler ve onun da sonucu pozitif çıktı. Daha sonra ilk testi yaptırdığım özel hastanedeki doktorumu aradım. Doktorum neden 7. günde geldiler en az 10 günden sonra gelmeleri lazımdı dedi. 7. günde yapılan test zaten pozitif çıkar dedi. Bu süreçte aile hekimindeki doktorun sekreteri her gün Whatsapp üzerinden durumumu sordu. Karantinamın bitmesine yakın, çalıştığım iş yeri negatif raporu istedi doğal olarak işbaşı için. Sağlık bakanlığı ise 3. Testin yapılmadığını, hastalığın vücuttan kendi kendini atacağını bildirdi. (Yani aramızdaki çoğu insan negatif olduğunu göremeden malesef topluma karışıyor.) Bunu işyerime bildirdim ve tabiki negatif sonuc olmadan işbaşı vereyemeceklerini bildirdiler. Ayrıca 14 günün üzerine ek 7 günlük daha karantina verildi. Karantinam 11 Ağustos tarihinde bitti. Bu süreçte işyerim Eylül ayında negatif raporuyla birlikte işbaşı yapabileceğimi bildirdi. Yalvar yakar herkesi aradık test yaptırmak için. Özel hastaneler durumum devlet bünyesinde olduğu için 3. test yapmadı. Sağlık müdürlüğü ve aile hekimi 3. Test yapılmıyor dedi. Neyseki bir özel hastaneden grip şikayetiyle 3. testi yaptırabildim.
Benim bildiğim ve çevremde gördüğüm test yaptıran çoğu kişi 14 günlük karantinaya girdi. Aile hekiminden 14 günlük karantina raporu istedim, sisteme düşmeden yazamayacaklarını bildirdiler. Bunun üzerine İlçe Sağlık Müdürlüğüne giderek karantina olacak mı, sisteme ne zaman düşecek diye sordum. Karantinanın olacağını ve test yaptırıldıktan sonra 48 saat içinde sisteme düşeceğini söylediler. Bunları sorduğum gün Cumaydı.
Aile hekiminden 14 günlük karantina raporu istemek için Pazartesiyi bekledim. Cumartesi günü ise evime çat kapı polis geldi. Karantinada mıyım değil miyim diye kontrole gelmişler. Pazartesi olduğunda ise aile hekimi sisteme hala düşmediğini söylediler. Bunun üzerine İlçe Sağlık Müdürlüğüne gittim. Yasa değişti artık negatif sonuçlara karantina verilmiyor dendi. Ayrıca şuan da evdeyim. İşyerim Eylül ayında çağırıyor. Covid-19 nedeniyle evde olduğumdan, aile hekimi de sistemde herhangi birşey göremedikleri için rapor da yazmıyor.

Şimdi sizlere sormak istediğim,

1- Covid-19 hastası bir insan neden negatif olmadığını bilemeden karantinası bitince topluma karışıyor? 3.-4. test ( negatif sonucu için ) sadece ayrıcalıklı insanlara mı yapılıyor?
2- Covid-19 şüphesi olan bir insan, kurumları ve hastaneleri dolaşırken zaten daha çok covid-19 kapmaya müsait hale geliyor. Bu kadar çile neden?
3- Mevcut sistem neden hastayı daha çok yıpratıyor
20/21 sezonu ile birlikte devam ediyoruz.
Lig Başlangıç Tarihi: 12 Eylül 2020
Şuan da kadrolarımızı kurabiliyoruz. Yarın sabah fikstür açıklanacak.

Lige katılmak için gerekli kod: z6jjhn
Lig ismi: Donanımhaber

https://fantasy.premierleague.com

Herkes kadrolarını paylaşsın bakalım. Benim kadrom aşağıda,

Beyler öncelikle selam.

Kısa yazıcam. Normalde daha ciddi bir yere yazacaktım fakat burada takıldığım için aklıma ilk burası geldi.

Ben Eskişehir de öğrenciyim. Ailemin aldığı evde kalıyorum . Korona’ dan dolayı bizimkileri rahatsız etmemek adına memlekete dönmedim. Olay 1 hafta önce oldu. Her zamanki gibi sabah kalktım mutfakta birsey yoktu . Kendim yemek yapamam ya dışardan söylerim yemeksepeti ya da abur cubur yerim. Alışverişe evin 150 metre ilerdeki MM Migros'a gittim. Dolabı dolduracak baya abur cubur aldım. Herneyse kasaya doğru gittim . normalde Kasiyer kızlara hayatta bakmam genelde cirkinlerdir ; fakat bu kiz aklımı başımdan aldı. Kızı kafama koymuştum. Yiyecekleri kasaya koydum kiz onları geçirirken bende kızla muhabbete başladım . Sizi burada yeni görüyorum derken muhabbet koyulasti. Sabah oldugundan market kalabalık degildi dolayısıyla sırada kimse yoktu .. Neyse kıza numaramı verdim ve ayrıldım oradan Eve geldigimde telefonun mesaj sesiyle irkildim. Mesajda soyle yazıyordu " selam canım ben Kasiyer Melis " muhabbet yine koyulasti aksam oldu kızı eve davet ettim..  

Normalde hep kızlarla evde takılmacalı takılırım. Fakat bu hayatımı mahvetti.

Olanlar bundan sonra oldu. Kızla birlite vakit geçirdik. kiz o gece bende kaldi sabah ben uykudayken ise gitmiş. Kiz 3 gün önce aglayarak aradı . Kanamam gecikti ne yapicaz Simdi dedi ve ne yapacağımı şaşırdım . Şimdi ben buna napayım benim hayatımı mahvedecek. Ailelerin duymadan işi çözmem lazım.

Arkadaşlar merhaba;
Lütfen sonuna kadar okuyun yorumlarınız benim için değerli

Kız arkadaşım İstanbul da Hemşirelik mezunu. Hatta şuan Çocuk hemşireliği üzerine yüksek lisans yapıyor. Tabii hemşirelik mesleğini sevmiyor. Daha önce İstanbulda Acıbadem, Nightingale gibi hastanelerde çalıştı. Fakat hemşirelik mesleğini hiç mi hiç sevmiyor ( nöbetlerden dolayı ). Neyse şuan Emlak işi gayrimenkul yapmak istiyor. Emlakçıda çalışacak. Herhangi bir tecrübesi yok . satış ya da kiralama üzerine komisyon alacak.
Ben ise 4 yıllık lojistik mezunuyum. Şu an askerim. 1 ay sonra bitecek. Bursa ‘ da 3.500 le başlayacağım ve özel sağlık sigortası vs. olan , çalışma imkanım olan bir yer var. Fakat kız arkadaşım ailemle arası bozuk. Daha önce çalışmayacağım, diye diretmişti. Ailemde ne güzel mesleğin var niye çalışmayacaksın diye diretmişti. Biraz zıtlaştılar bu konuda. Şuan bir problem yok. Fakat ne olursa olsun Bursa da ailemin olduğu yerde yaşamak istemiyor. Ayrıca Bursada ailemin 2. evimiz var. Oraya yerleşiriz diye düşünüyordum. Kendi evimizde yaşamak varken,
Benim İstanbulda çalışmamı istiyor. Kiralar almış yürümüş hadi diyelim 3.500 alsam başlangıç 1.500 ü kira zaten. Ki istanbulda 3.500 alacağımı hiç düşünmüyorum. Max 2.500 Ben aileme yük olmak istemiyorum askerden sonra. Biz bu şekilde birikim yapamayız. Bursa da yaşamaya ikna etsem herşey çok kolaylaşacak bizim için. Bursa da yaşayınca ailemin bize müdahale de bulunacağından endişe duyuyor. Çok seviyorum evet ama birikim yapamayız gelecek kuramayız ev araba sahibi olamayız eğer ben istanbulda çalışırsam... Aşk mı kariyer mi olayına geliyor durum. Bursa da ikimizde çalışsak çok iyi olacak
Katılmak için telefonunuza uygulamayı yükleyebilirsiniz. UCL uygulamasını. Fantasy league in yanında çeşitli diğer etkinlikler var. Hepsi için grup kurdum.

Fantasy
Lige katılmak için kod:
NCULMJ46XV
Arkadaşlar merhaba;

= Spoiler İçerir =

Harry Potter serisini okuyorumda aranızda okuyan arkadaşlar varsa takıldığım sorularım var.
Peter Pettigrew Ron'un faresi altında yıllarca gizlenmiş. Bunu 3. Kitapta öğreniyoruz. Fred ve George un Harry e verdikleri Çapulcu haritasını görünmezlik pelerini,çok özlü iksir,animagus vb. kandıramadığına göre Fred ve George yıllarca veya Harry neden Pettigrew u göremedi?
2. Sorum ise aynı şekilde Zümrüdüanka Yoldaşlığında 1 sene boyunca öğretmenlik yapan kişinin çok özlü iksir kullanarak Deli Göz Moody e bürünen Barty Crouch JR. olduğunu öğrendik. Peki 1 sene boyunca çok kez kullanan Harry aynı şekilde neden göremedi?

Teşekkürler
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Audi
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Turkcell
Oyun Platformu
PS4
Takım
Beşiktaş
Steam
Rodoplu
Notebook
MSI
PSN ID
RodopluTR
Milli Takımlar
Brezilya
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 23 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.988
İkinci El Bölümü Mesajları: 64
Konularının görüntülenme sayısı: 75.204 (Bu ay: 1.383)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.122 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.