Şimdi Ara

'Ben inançlı değilim' diyenler ya da camileri kullanmayanlar vergi ödemesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
6.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fatih Altaylı'dan inanç vergisi teklifi: 'Ben inançlı değilim' diyenler ya da camileri kullanmayanlar vergi ödemesin

'Ben inançlı değilim' diyenler ya da camileri kullanmayanlar vergi ödemesinsputnik türkiye
    Fatih Altaylı'dan inanç vergisi teklifi: 'Ben inançlı değilim' diyenler ya da camileri kullanmayanlar vergi ödemesin
    https://tr.sputniknews.com/20200430/fatih-altaylinin-inanc-vergisi-teklifi-ben-inancli-degilim-diyenler-ya-da-camileri-kullanmayanlar-1041939425.html

• Fişlensen ne olur fişlenmesen ne olur? Zaten devlete kendi adamlarını alıyorlar, ticaret yapsan yine kendi adamlarından alıyorlar. Fişlenmedin diye seni kendilerinden gibi görmüyorlar ki. Mülakatta bile isimler vakıflardan falan gidiyor. Sonra ben sınavdan 80 aldım mülakattan niye 20 verdiler dersin.

Bu kafa doğru kafa.

TRT payı vermek istemiyorum hayatım boyunca izlemedim.

Yıllardır TV izlemem ama RTÜK'ü ben finanse ediyorum.

Cebinden telefonu çıkar diyen 2+2'yi toplayamayacak dayıların eğilip kalkmaları için ve ali erbaşın mersedesinin parasını ben vermek istemiyorum.

Hatta hiçbir yere vergi vermek istemiyorum çünkü hükümeti kandıran cemaatlere ve kendi yandaşlarına veriyorlar benim paramı.

İşverenim bana maaş veriyor verdiğinden kocaman bir kısım devlete akıyor. Emeklilik yaşım kadar yaşamayacağım ya da kendi yatırımımı kendim yapıyorum belki ben emeklilik istemiyorum belki...

Pandemi de bizim işsizlik fonumuzu yine bize şartlar ile zar zor verdiler sonra bakın biz size yardım yaptık dediler.

Sağlığım sıhhatim yerinde devlet hastanesine benim paralarımın karşılığını suriyeliler alıyor.

Herkes kullandığı şeyin vergisi verse dünyanın en zengin milletiydik. Ama herkes akp'lileri finanse ediyor yıllardır.

• Ezanları susturamayacaksınız

• ülkede müslüman kalmaz

• Ülkenin çoğunluğu din değiştirir veya ateist olur. 'Ben inançlı değilim' diyenler ya da camileri kullanmayanlar vergi ödemesin 

• Geçim sıkıntısı çeken çok insan müslüman da olsa, zaten camiye gitmiyorum, ya da cumadan cumaya, bayramdan bayrama gidiyorum diye bu muafiyetten faydalanmak isteyecektir. O zaman diyanetin bütçesini kim karşılayacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dinime saldırıyorlar hüloooooo

• Altaylı hükümetin gidici oldugunu düşündüğünden bunları söylüyor sanırım

TC devleti Türk -islam temelli kurulmuştur ve müslüman olmayanlar azınlık statüsündedir. Müslüman olmayanlar ve Türk olmayanlar için yeni azınlık statüleri pekala oluşturulabilir

Tabii iktidar imamlari ve diyaneti kendi parti elemanı olarak kullanıyor bu sona erdirilmeli ve 2-3 camiye 1 imam yeterli olur aslında . İmam camilerde cemaate namaz kildiracak kisileri yetistirebilir zaten islamda namaz için camii şart da değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 7 Kasım 2021; 13:52:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kimliğinden hıristiyan yazan musevi yazan bile ödüyor valla. hadi biz neyse

• Sadece Ölüler Görür kullanıcısına yanıt
  • Ben zaten bu ülkedeki Müslümanların rahatlığına hayranım. Adamın üstünde yürüdüğü kaldırım taşı, benim içki paramla yapılıyor ama sorgulamıyor bile.'Ben inançlı değilim' diyenler ya da camileri kullanmayanlar vergi ödemesin 

• Bu kafayla nereye kadar. Milletin çoğunun da kullanmadığı yararlanmadığı şeylere de vergi ödememe hakkı doğar.
    Madem o kadar adaletlisiniz herkes sadece yararlandığı kullandığı şeylerin vergisini versin desenize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 7 Kasım 2021; 17:37:20 >
  • Tam fişleme modu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TRUPROX kullanıcısına yanıt

Fişlensen ne olur fişlenmesen ne olur? Zaten devlete kendi adamlarını alıyorlar, ticaret yapsan yine kendi adamlarından alıyorlar. Fişlenmedin diye seni kendilerinden gibi görmüyorlar ki. Mülakatta bile isimler vakıflardan falan gidiyor. Sonra ben sınavdan 80 aldım mülakattan niye 20 verdiler dersin.

• Öyle bir vergi yasası çıksın ülkenin yarısı ateist yada hristiyan olmazsa şerefsizim.
    Beleşe müslüman olmak kolay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 7 Kasım 2021; 17:59:39 >
  • Türk-İslam temelli ne demek?
    Sözde muhalifsin sen birde......

• Devletin 3 temel hizmeti vardır. Para vermeyeni kullanmaktan dışlayamazsın. Eğitim, sağlık, güvenlik.

Din meselesi öyle değil. Din ile ilgisi olmayanlardan dini finanse ediyorlar.

• asau kullanıcısına yanıt

mesela ne gibi?

• asau kullanıcısına yanıt

niye bu kadar ağır tepki gösterdin amca?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.