Şimdi Ara

Bazen ne kadar çabalarsan çabala hiçbir şeyi değiştiremezsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fakir,aptal, beceriksiz,korkak,hayatta hiçbir şeyi başaramamış asalak bir adamın oğluyum ve ne kadar çabalarsam çabalayayım yine ona benziyorum çünkü ondan bir parçayım,fiziksel özelliklerim,zekam gibi karakterim de genetik miras ve hayatımın sonuna kadar bu kötü mirasla yaşamak zorundayım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • Bizim için çözüm yok hocam, genetiği aldık bir kere, vahşi doğada olsak korkak güçsüzler elenecekti şimdi ömür boyu çile çekmeye mahkumuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çözüm?

Bu üye hiçbir koşula bağlı olmaksızın asla ve kat'a kimseyi bloklamaz ve bloklamamıştır. Öyle ki bloklandığında ne olduğunu tecrübe dahi etmemiştir. Yazdıklarınıza tahammül edemeyecek kadar zayıf olsam foruma girmezdim.
    **Antiblok hareketi
  • sizi dünyaya getirdi diye babanızı suçluyomusunuz peki  

Cocuk yapmazsan cop genetiğin baska zararlara neden olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    https://www.youtube.com/watch?v=Tgk-ogUx8CI&feature=youtu.be

• Hocam genetiğini ondan almış olsan da senin de genetiğinde rastgele mutasyonlar oluyor, bence bu genetiğim kötü hiçbir şeyi düzeltemem kafasından çıkmaya çalış ilk önce. Bu kafa yapısı ile hiçbir şeyi değiştiremezsin.

İkinci adım, hayatında eğer sürekli uyarıcı alımın varsa (kafein veya dopamini fazla arttıran her şey) bunlar beyin kimyanı, düşünme tarzını, kısacası seni etkiler, değiştirir, belki de hiç olmayı istemediğin biri yapar. Bu alışkanlıklarını bırakmayı dene ve uzun vadede iyi hissedip hissetmediğini bir kontrol et.

Düşünce tarzın önemli Sabri, hiçbir şeyi yapamam hiçbir şeyi değiştiremem, bunları söylemeyi bırak bunların doğru olmadığını biliyorsun, hepimiz biliyoruz. Herkeste zeka var, burada konu açabildiğine göre senin de en azından bir potansiyelin olmalı, kendinde bir potansiyel görmüşsün ki konu açmayı düşünüyorsun. Bu çok küçük bir çaba ama yine de bir çaba. Şimdi büyük çabalara girişmen lazım ki büyük değişikliklere sebep ol.

Ne demiştik 1- Hiçbir şeyi yapamam, değiştirmem, kaderim bu, kafasından çık. Doğrusu : Ben de her insan gibi bir şeyleri değiştirebilirim, bunu yapmak için aksiyon aldığım sürece.

2- Beynine etki eden unsurları minimize et, bunlar kafein, fazla şeker, beynine fazla dopamin salgılatan ve sürekli yaptığın her şeyi listeye kat, yavaş yavaş bırakmaya başla bunları. Çünkü beyninin ayarları ile oynayan bir şeyi hayatın boyunca alışkanlık olarak kullanırsan, asla istediğin rahatlığa çözüm yollarına ulaşamayacak, olmak istediğin o kişi olamayacaksın, çünkü bir uyarıcı tarafından her an uyarılırsan beyninle düşünerek bir şeyler yapma, bir şeyleri düzeltme motivasyonun da sıfırlanır, olmadık şeylere kafayı takarsın, uzun vadede düşünceleri mantıklı bile olmayan biri olursun. Sağlıklı bir beyin bu işin başında geliyor.

Önerilerim bunlar Sabri, ben dedim diye yap bunları demiyorum, sadece yardımcı olabilecek şeyleri söylemek istedim. Kal sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barryallenn -- 3 Kasım 2021; 3:53:23 >

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Bunu yazmaya geldiydim gidiyorum.

Alıntı

metni:
    Baban vefat ettiğinde o kadar çok pişman olacaksın ki, bu yazdıkların için hergün kendine sövmek zorunda kalacaksın

İlk defa birini bloklayacağım. Çok zor alırım bu kararı ama sinirden artık son çare olarak yapıyorum.

Adam gelmiş buraya derdini anlatıyor içini rahatlatmak için, problemin kaynağını söylemeye çalışıyor girdapdan çıkamadığını burada dışa vuruyor.

Aynı durumu yaşamamış insanlar geliyor burada "baban ölünce pişman olursun" nasihatları çekiyor. Hiç bir şeyden haberiniz yok hem de hiç bir şeyden.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.