Şimdi Ara

Bazen ne kadar çabalarsan çabala hiçbir şeyi değiştiremezsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende blok atmayı düşünüyorum kendisine hocam söylediklerinizde haklısınız süpersabri boş konuşmaz  

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babanda neticede lordlar kamarasının bir mensubu değil diye tahmin ediyorum ! Hee çok yüklü bir şeyleri yok etti ise o ayrı. Ya da hataları olmuştur ciddi derecede o da ayrı. Bunlara kızmak hakkındır. Baban fakir bir aileden geliyorsa, eline de kullanabileceği hiçbir imkan geçmemişse bundan dolayı babanı suçlayamazsın. Bakıyorum da bu tarz konuların açılma sıklığı iyice artmış durumda. Herkes zengin olma hayallerinde peşinde. Tamam elbette herkes mümkün mertebe en iyi imkanları arzular, bu istek olur ama anlamadığım herkes aynı standartta olamaz bu sistem içerisinde dolayısıyla şayet eleştirebileceğin bir şey varsa ( haklı bir eleştiri ya da haksız o tartışılır ) o da bu dünya düzenine olan eleştiridir.

Benim babam 11 milyon dolardan fazla parayı batırdı. Nice hataları oldu, bir anda parayı bulunca ağır geldi. Mutluluğu dışarıda aradı vs, çok ciddi yanlış kararlar aldı, onca uyarılarını annemin takmadı, bizleri düşünmedi. Ancak yine de büyüdüm yetişkin oldum sırtımı dönmedim. İhtiyacı oldu ona destek çıktım. Emekli ettim. Ona dükkan açtım iş yapması için para kazanması için. Tahminim genç, yaşı küçük bir arkadaşsın. Sana 40 yaşına merdiveni dayamış birisi olarak naçizane tavsiyem böyle ağır konuşma büyüklerin hakkında. Allah kimseyi ama kimseyi şaşırtmasın. İçinde bulunduğun kötü ortamlar bazen güzel ders niteliğindedir. Fiziksel özellikler olabilir doğrudur bunlar konusunda da kendinle barışık olmayı öğrenmek durumundasın. Bu arada zeka ile ilgili genler X kromozomundan kaynaklıdır yani erkek çocuklar babadan değil anneden alırlar. Kız çocuklar ise hem anne, hem de babadan. Lakin çevresel faktörler ve bireysel çabada zekada etkilidir dolayısıyla geliştirilebilir bir şeydir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.