Şimdi Ara

bir şey olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir lafı aslında doğru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kocaeli hukukta çirkin köylü kızlardan ret yedim hep, kendilerine dönüp bakmadan beni istemediler

sonra bana iyilik yaptıklarını anladım

düşünsenize birinin kabul ettiğini

şu an evlenmiş olurdum 1 2 tane de çocuğu koymuş olurdum berbat bi hayatım olurdu

ya da üni zamanı gizem diye bi kız arkadaşım oldu ailesinin durumu benimkilerden de kötüydü, aradan yıllar geçince birkaç kez buluştuk bana dedi ki sen bana sadakatsiz muamelesi yapmasaydın senle yıllar boyunca devam ederdik dedi, ama düşünüyorum da evlenseydik sürekli başımın etini yerdi bizim niye paramız yok diye, ilkokuldan bi arkadaşım var akademisyen oldu karısı sürekli laf ediyormuş biz niye zengin değiliz diye, bi keresinde demiş ki evlenmeden araba alsaydın altınlarımı satmak zorunda kalmazdım demiş çok içerlemiş bana sakın evlenme diyor

evet allahu teala bana iyilik yaptı o kızlarla beni bir araya getirmedi ve karşıma öyküyü çıkardı ama ben değerini bilemedim

allahu teala'nın yine bir bildiği vardır demek istiyorum, belki de öykü beni aldatacaktı diye kendimi teselli ediyorum

• yani bu öyküyü o kadar merak ediyorum ki. acaba gerçek ismi öykü mü

• tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    2 dk forumda takıldım. Bu abinin Öykü'ye olan demeçleri beni bile burktu. Umarım her şey umduğu gibi gider.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • chexy C kullanıcısına yanıt

forumca umudumuz bu ama anladığım kadarı ile zor :S

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.