Şimdi Ara

Bayramda incelemesini yaptığım 306 şuan pert.(SS) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
4
Favori
6.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adı üzerinde kaza bu bir şekilde oluyor işte. Geçmiş olsun. Kardeşinizin üzerine gitmeyeceğinizi zaten tahmin ediyorum. Yaşadığı şoku biran önce atlatır inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reckoner -- 22 Ağustos 2013; 20:31:49 >
  • Gerçekten cok büyük geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 22 Ağustos 2013; 21:26:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum kaza olayını nasıl haber aldınız o an neler hissettiniz..??
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

dostum kaza olayını nasıl haber aldınız o an neler hissettiniz..??

Öncelikle cok heyecanlanmis parmak uçlarında yürürken aynı anda orda bir koy var uzakta şarkısı aklına gelmiş

Daha sonra olayın sıcağı geçince heyecanın yerini ask ve ihtiras almış

Soruya bak kardeşim ne hissedilir Yav Allah Allah

• Çok geçmiş olsun hocam. Bu aracı gördüm sanırım. Çekilirken oradan geçtim. Siz olduğunuzu bilsem yardımcı olurdum.

O kadar dedim zamanın da şu stickerları DH OTOMOBİL GENEL diye bastırıp araçlarımıza yapıştıralım diye
  • Çok geçmiş olsun ya, incelemenizi okumuştum, arabanızı beğenmiştim, üzüldüm.
  • Geçmiş olsun cana gelmemiş benzeri benimde başıma gelmişti gerçekten çok kötü bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

kardeşin yalan söylüyor 80-90 la raç o hale gelmez on tane araca çarpıp durmaz, kardeşin en az 150 ile gidiyordu.

+1

150 160'ı bilmem de; kazanın anlatıldığı gibi olmadığı aşikar. iyi o hızla birisini ezmemişler.

başkası yapsa apaçi olur; konuda konu sahibinin kardeşi olunca çıkıp da bir kişi birşey diyememiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Öncelikle cok heyecanlanmis parmak uçlarında yürürken aynı anda orda bir koy var uzakta şarkısı aklına gelmiş

Daha sonra olayın sıcağı geçince heyecanın yerini ask ve ihtiras almış

Soruya bak kardeşim ne hissedilir Yav Allah Allah

ama harbi cok merak ediyorum....o annn???...
  • araca sanki hulk çarpmış. geçmiş olsun sayın dominic, her yerinde darbe var aracın, çok ucuz kurtulmuşlar. Gelen mala gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Çok geçmiş olsun.İçtenlikle söylüyorum ki resimleri görünce kendi arabam gibi sinirlerim tavan yaptı.Türkiye'deki ve forumdaki en temiz,nadir bulunan 306 lardan biriydi.Konuyu ve resimleri görünce kendimi bir an sizin yerinize koydum,arabayı o halde görsem hastahane çıkışı kardeş falan dinlemem eşek sudan gelinceye kadar dayak atardım.Ufak,tefek bir kaza olsa neyse.Aşırı hızın sonuçları...Allah korumuş.

İşin maddi boyutundan ziyade manevi boyutu var.Kendi çocuğunuz,gözünüz gibi baktığınız arabanız bir anda pert haline geliyor.Birde yanlış hatırlamıyorsam 306 ilk aracındı ?

Merak ettiğim ise olay öncesi arabanın kardeşinizde olduğundan haberiniz var mıydı ? Perte çıkardığını haber verince nasıl bir tutum sergilediniz,sözleriniz ne oldu ?

Direk blok. Ne foruma ne de baskasina fayda gelmez bu kafadan.

arabaya insandan daha fazla değer vermek? ne olursa olsun bir araba insanın kardeşine gelecek hasardan daha kıymetli değildir.

• 9 arabaya vur, elektrik direği devir, 2 takla at sonra bir araca vurup anca dur. hızın 90 km olduğuna eminmisin. Gecmis olsun.

• Geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin kardeşinizie birşey olmaması sevindirici.
  • Çok geçmiş olsun Allah korumuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

kardeşin yalan söylüyor 80-90 la raç o hale gelmez on tane araca çarpıp durmaz, kardeşin en az 150 ile gidiyordu.

+1

150 160'ı bilmem de; kazanın anlatıldığı gibi olmadığı aşikar. iyi o hızla birisini ezmemişler.

başkası yapsa apaçi olur; konuda konu sahibinin kardeşi olunca çıkıp da bir kişi birşey diyememiş.

Bugün elime kazanın hemen yanındaki Bp petrolün güvenlik kamerası görüntüleri geçti. Kaza anlattığına yakın olmuş tek hatası önündeki araçla takip mesafesini korumamak. Kadran 80 km/h da takılı kalmış yarın evdeyken foruma resmini yüklerim. Suçlumu suçlu ama o emniyet kemerini takması dahi diğer apaçilerden olmadığını gösterir. Ki araç konusunda benden söz dinleyen akıllı bi çocuk. Yaptığı affedilmez birşey olabilir başka birinin hayatı tehlikeye girebilirdi ancak şu durumda kardeşimin üstüne gidemem.

@haberlektro; 9 arabaya değil 9 tane yol kenarında baba dediğimiz yaya korkuluğuna vurmuş. Dediğim gibi kadranın takılı kaldığı fotoğrafı yarın paylaşırım.

Geçmiş olsun dileği bulunan herkese teşekkür ederim.

• quote:

Zincirlikuyuda işyerimdeydim o sırada abim aradı bana belli etmemeye çalışarak park halindeyken birisi gelmiş vurmuş arabana diyip kaskonun poliçesinin yerini sordu. Pek inandırıcı gelmedi kardeşimin evde olduğu aklıma geldi, bende onu aradım telefonu arkadaşı açınca zaten anladım bişeyler döndüğünü. Babamın Focus u almıştım o gece Ümraniye Devlete nasıl gittiğimi bilmiyorum kendime hakim olmaya çalıştım elimden geldiğince. Hastaneye giderken kaza yerini gördüm arabayı kaldırım kenarında ters yatmış görünce zaten kafayı yedim. Sağlık memuru olmama rağmen sayısız trafik kazasıyla kolu bacağı olmayan insanlarla uğraşmama rağmen soğuk kanlı olmayı çok başaramadım. Bağırıp çağırmadım elbette ancak bi süre inanmadım gerçek olamaz diye düşündüm. Daha sonra kardeşimi hastanede sağ salim görünce o korkudan sonra ağzımı açıp tek kelime etmedim.

• Yazık olmuş hocam. Cana gelmesin de, geçmiş olsun.
  • Büyük gecmiş olsun.

• Çok büyük geçmiş olsun bende fotoğrafları alır almaz koycam bundan daha az hasar ile tek eksik emniyet kemeri yoktu ki anladım değerini artık kaza yaptım izmir ışıkkentte 1 ay yaklaşık hastanede yattım ölümden döndüm kısacası : ) 2.baharımı yaşıyorum şuanda kafadan amelyat oldum hız yapmayın emniyet kemerini takın aman önemli olan can malın önemi yok kaza yapıp eski sağlığını insan kaybedince iyi anlıyor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.