Şimdi Ara

Bayramda incelemesini yaptığım 306 şuan pert.(SS) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
4
Favori
6.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

geçmiş olsun
    hep diyorum nazar oluyor dh ye resim koymayın diye ama bazıları farklı algılıyor

İnsanın gözü kalırsa nazar değer.Allah'a çok şükür öyle bir problemim yok.Her beğendiğim araca Maşallah derim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

quote:

geçmiş olsun
    hep diyorum nazar oluyor dh ye resim koymayın diye ama bazıları farklı algılıyor

İnsanın gözü kalırsa nazar değer.Allah'a çok şükür öyle bir problemim yok.Her beğendiğim araca Maşallah derim.

İkimizin de 306 yı kıskandığı yok.Bence sen anladın ama dolandırıyorsun (başka bir tabiri vardı ama hakaret sayılıyor)

Yok anlamadım kusura bakma.
    İyi forumlar sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

Büyük geçmiş olsun hocam.

Takip mesafesinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösteren bir kaza.

Kardeşinize acil şifalar

Takip mesafesi de kurtarmıyor ki çoğu zaman.

Ben takip mesafesine dikkat ederim araç kullanırken, 2-3 defa da bu sayede kazadan kurtulmuşumdur.

Ama her seferinde arkadan tamponuma giren andavalın teki ciyak ciyak fren yapıyor bana çarpmamak için.

Artık hem takip mesafesine dikkat ediyorum hem de ani frenlerde direkt dikiz aynasına bakıyorum.Arkamdaki duramayacaksa hemen müsait şeride geçiyorum.

Bu millet cambaz yapıyor insanı valla.

• geçmiş olsun resmen nazar değmiş araca :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

kardeşin yalan söylüyor 80-90 la raç o hale gelmez on tane araca çarpıp durmaz, kardeşin en az 150 ile gidiyordu.

Biraz destekli yazalım.150km/h ile bi yere girdiğiniz zaman o aracın içinden sağ çıkmanız mümkün değil.O araba konserve kutusuna döner.

90 km/s hızı küçümsemeyin, ortada ciddi bir momentum var.1 tonun üzerinde ağırlığı olan bir taşıt söz konusu.

Aşağıdaki çarpışma sadece 60 km/s hızda gerçekleşiyor;

• Geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun hocam
  • buyuk gecmis olsun
  • Geçmiş olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun... hakikaten bu foruma arabasının resmini koyanlar hep kaza benzeri olaylarla karşılaşıyor
  • Konu 306 ise

60 la vursan hurda pert yani.

• Öncelikle geçmiş olsun hocam, kardeşinizin ve arkadaşının sağlıklı olması, çevredeki insanlara zarar gelmemesi sevindirici.

Bir kaç arkadaş kardeşiniz hızlı gitmiş,hatalı vs. demiş evet hatalı olablir,hangimiz hata yapmıyoruzki. 50km hız sınırı olan yerde hiçmi 60-70 km hızla gitmediniz.

140-150 km hızla gidiyormuş diyenler bile var. 64 km hızla yapılan euro ncap tesleri hiçmi izlemediniz, sanmıyorum 60 km hızdan fazla olduğunu.

Ayıp ya vallahi ben döverdim kardeşimi felan demişler.

Tekrardan çok çok geçmiş olsun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Çok geçmiş olsun.İçtenlikle söylüyorum ki resimleri görünce kendi arabam gibi sinirlerim tavan yaptı.Türkiye'deki ve forumdaki en temiz,nadir bulunan 306 lardan biriydi.Konuyu ve resimleri görünce kendimi bir an sizin yerinize koydum,arabayı o halde görsem hastahane çıkışı kardeş falan dinlemem eşek sudan gelinceye kadar dayak atardım.Ufak,tefek bir kaza olsa neyse.Aşırı hızın sonuçları...Allah korumuş.

İşin maddi boyutundan ziyade manevi boyutu var.Kendi çocuğunuz,gözünüz gibi baktığınız arabanız bir anda pert haline geliyor.Birde yanlış hatırlamıyorsam 306 ilk aracındı ?

Merak ettiğim ise olay öncesi arabanın kardeşinizde olduğundan haberiniz var mıydı ? Perte çıkardığını haber verince nasıl bir tutum sergilediniz,sözleriniz ne oldu ?

Direk blok. Ne foruma ne de baskasina fayda gelmez bu kafadan.

• geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.
  • geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun hocam kardeşinize ve arkadaşına birşey olmaması gönlünüzü ferah tutmanıza sebep olmuştur.Araba yine alınır.Önemli olan kardeşinizin psikolojisi ne alemde kazadan etkilendimi etkilenmedimi ?
  • Geçmiş olsun.
  • Büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.