Şimdi Ara

Bayramda incelemesini yaptığım 306 şuan pert.(SS) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
4
Favori
6.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir 306 kullanıcısı olarak resimleri görünce üzüldüm.. Nadir görebileceğimiz bu tür araçların git gide azalması kötü bir durum.. Diğer yandan böyle bir kazada kabin içinin hala ilk haline yakın şekilde kalması sevindirici. Hız çok fazla değil ancak yinede aracın yaşı ve kaporta kalitesi gereği şöför ve yolcuya zarar vermemiş olması güzel.. Ayriyettten 13 yaşındaki aracın hava yastıklarının çalışması muzzam. Bizim 306 2001 model platinium donanımlı airbaglari çalıştığını düşünmüyorum. Alırken sonradan farkettim koltuğun altındaki kabloyu çıkartmışlar.. Umarım en kısa sürede maddi ve manevi olarak kendinizi toparlayıp tekrar araç sahibi olursunuz.. Tekrar geçmiş olsun...
  • Hocam çok geçmiş olsun arabanızı beğenmiştim çok üzüldüm şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Öncelikle geçmiş olsun...
    Bir 306 kullanıcısı olarak resimleri görünce üzüldüm.. Nadir görebileceğimiz bu tür araçların git gide azalması kötü bir durum.. Diğer yandan böyle bir kazada kabin içinin hala ilk haline yakın şekilde kalması sevindirici. Hız çok fazla değil ancak yinede aracın yaşı ve kaporta kalitesi gereği şöför ve yolcuya zarar vermemiş olması güzel.. Ayriyettten 13 yaşındaki aracın hava yastıklarının çalışması muzzam. Bizim 306 2001 model platinium donanımlı airbaglari çalıştığını düşünmüyorum. Alırken sonradan farkettim koltuğun altındaki kabloyu çıkartmışlar.. Umarım en kısa sürede maddi ve manevi olarak kendinizi toparlayıp tekrar araç sahibi olursunuz.. Tekrar geçmiş olsun...

Hocam yolcu koltuğunun altındaki airbag soketini mutlaka yaptır ne olur olmaz Allah korusun ama tedbiri bırakma elden. Benim de airbag lambası yandı yandığı gün gidip sokete kaynak attırdım. Sol lastiğin pedalları ileri itmesinin dışında kabin içinde genel olarak şekil bozukluğu çok fazla yoktu ancak 2000 model araç sonuçta çok daha kötü sonuçlar doğurabilirdi.

• Hocam büyük geçmiş olsun.Kazayı gece yapmış anladığım kadarı ile ,gece olması daha büyük bir faciayı bir nebze de olsa önlemiş.Şükretmek lazım.
  • Büyük geçmiş olsun
  • 3 nedenden ötürü canlı çıkabildiler.

en önemli 1. si

1) kişilerin bulunduğu ön ve arka koltuk alanı çok ezilmemiş. (eğer ezilseydi 90% öleceklerdi)
    2) emniyet kemeri
    3) airbag
  • geçmiş olsun

• Araç çok sağlam darbe almış, takla da var, bence de hız bayağı fazlaydı.

Büyük geçmiş olsun, araçtakilerin zarar görmemiş olmaları sevindirici.

Emniyet kemerinin faydaları.
  • Maddi sıkıntılardan dolayı araçtaki bir kaç ufak sorunu yaptıramıyorum.. Hava yastıklarının açıldığını görünce direkt bizim araçtaki hava yastıkları geldi aklıma. Hiç kaza yapacağımızı düşünmüyorum sanırım ondan ihmal ediyoruz böyle sorunları... Aracı sanayiye götürünce göstereceğim.. Bir yorumda arkadaşın dediği gibi araç üstüne düşeni fazlasıyla yapmış..Allah beterinden korumuş..
  • Geçmiş Olsun .
  • umarırm kasko vardı araçta.
  • Çok büyük geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın korusun. Olanda hayır vardır, mutlaka bununda bir hayrı vardır. Rabbim, sizi ve cümle Ümmet-i Muhammed'i böyle felaketlerin tekrarından veya ilkinden daim korusun inşallah.
  • Büyük geçmiş olsun,biladere birşey olmaması sevindirici..
  • Gecmis olsun, Emniyet kemerini takmadan yola cikanlari anlamak mumkun degil

• Allah korumuş, boşver mala gelsin.

• Geçmiş olsun
  • Cok gecmis olsun hocam, ufak yaralarla atlattiklarina cok sevindim. Emniyet kemeri candir ama milletimiz cogunlukla bunu anlamamakta israr ediyorlar.
  • Çok geçmiş olsun.
  • Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın
  • Çok geçmiş olsun hocam.

En iyi şekilde atlatmış kardeşiniz.

Pug için de üzüldüm.Bilirim bu araçlarla insan arasında özel bi bağ oluyor.

Ama son görevini de tam yapmış.

Daha iyilerine binersiniz inşallah
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.