Şimdi Ara

Bayramda incelemesini yaptığım 306 şuan pert.(SS) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
4
Favori
6.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçmiş olsun makascı gençlerden biri herhalde hiç 80 90 ani frenine benzemiyoda....
  • geçmiş olsun.
    emniyet kemeri ve takip mesafesinin önemini gördük.
  • Emniyet kemeri tamam da takip mesafesini atlamışsınız sanırım. Bence kaza bundan dolayı olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eser2244

quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Çok geçmiş olsun.İçtenlikle söylüyorum ki resimleri görünce kendi arabam gibi sinirlerim tavan yaptı.Türkiye'deki ve forumdaki en temiz,nadir bulunan 306 lardan biriydi.Konuyu ve resimleri görünce kendimi bir an sizin yerinize koydum,arabayı o halde görsem hastahane çıkışı kardeş falan dinlemem eşek sudan gelinceye kadar dayak atardım.Ufak,tefek bir kaza olsa neyse.Aşırı hızın sonuçları...Allah korumuş.

İşin maddi boyutundan ziyade manevi boyutu var.Kendi çocuğunuz,gözünüz gibi baktığınız arabanız bir anda pert haline geliyor.Birde yanlış hatırlamıyorsam 306 ilk aracındı ?

Merak ettiğim ise olay öncesi arabanın kardeşinizde olduğundan haberiniz var mıydı ? Perte çıkardığını haber verince nasıl bir tutum sergilediniz,sözleriniz ne oldu ?

Yorumunun yarısı çok yanlış evet kardeşini hızdan dolayı hırpalayabilir ama araç için değil kendisine kardeş acısı yaşatmaya ramak bıraktığı için. Yoksa s.mışım arabaya isterse dünyada tek olsun umrunda olmaz emin ol. Bu konuya gelip Allah rahmet eylesin demedik ya en büyük lütuf bu şuan gerisi hikaye genç adam hata yapar inşallah bu son olur

Çok doğru bir yorum. Öyle bir durumda inanın gerçekten seven insan mala paraya bakmaz giden araba olsun mal olsun o malı yerine bir şekilde koyarsın ama giden canı asla geri getiremesin.

Geçmiş olsun. Allah cümlemizi kaza bela daha beterlerinden korusun.

• geçmiş olsun
  • geçmiş olsun çok şükür kardeşinize bişey olmamış
  • Büyük geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
  • geçmiş olsun.kötü görunuyor araç
  • Arabanın hali harap gerçekten Allah korumuş yine o araçtan sağlam çıkmışlar büyük geçmiş olsun.
  • Çok geçmiş olsun, en azından kardeşinize bişey olmamış.
  • Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 20 yaşında babamın yeni aldığı 1.249 km deki aracını aynı bu şekil pert etmiştim. Allaha şükür hiç birimize bir şey olmamıştı. O kazadan sonra gaza basarken 2 kez düşünürüm o olaydan 3 yıl sonra babam benim aklımın başıma geldiğini içimdeki trafik canavarına dur diyebildiğim için 0 bir araç aldı ve Allaha çok şükür bir daha kazam olmadı, inşallah olmazda. Bence kardeşinizde bu olaydan büyük bir sonuç çıkartır ve ileride gaza basarken 2 kere düşünür. Eğer mümkünse kardeşinizi araba sürmeye teşvik edin ki öz güvenini kazansın tekrardan, tekrar geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KekiR -- 22 Ağustos 2013; 17:28:51 >
  • Foruma inceleme konusu acmayin nazar degiyo araclara

• 80-90'la giden bir araba bu hale gelemez. Çok daha hızlıydı ve size yalan söyledi bence. Emniyet kemeri takıyor olması sevindirici. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eser2244

quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Çok geçmiş olsun.İçtenlikle söylüyorum ki resimleri görünce kendi arabam gibi sinirlerim tavan yaptı.Türkiye'deki ve forumdaki en temiz,nadir bulunan 306 lardan biriydi.Konuyu ve resimleri görünce kendimi bir an sizin yerinize koydum,arabayı o halde görsem hastahane çıkışı kardeş falan dinlemem eşek sudan gelinceye kadar dayak atardım.Ufak,tefek bir kaza olsa neyse.Aşırı hızın sonuçları...Allah korumuş.

İşin maddi boyutundan ziyade manevi boyutu var.Kendi çocuğunuz,gözünüz gibi baktığınız arabanız bir anda pert haline geliyor.Birde yanlış hatırlamıyorsam 306 ilk aracındı ?

Merak ettiğim ise olay öncesi arabanın kardeşinizde olduğundan haberiniz var mıydı ? Perte çıkardığını haber verince nasıl bir tutum sergilediniz,sözleriniz ne oldu ?

Yorumunun yarısı çok yanlış evet kardeşini hızdan dolayı hırpalayabilir ama araç için değil kendisine kardeş acısı yaşatmaya ramak bıraktığı için. Yoksa s.mışım arabaya isterse dünyada tek olsun umrunda olmaz emin ol. Bu konuya gelip Allah rahmet eylesin demedik ya en büyük lütuf bu şuan gerisi hikaye genç adam hata yapar inşallah bu son olur

On numara cevap yamışsınız eser..

Kesinlikle katılıyorum..

Mal canın yongasıdır fakat can olmayınca malın hiçbir anlamı kalmaz..

Hepimiz genç olduk, gençtik.. Eğer bu kaza ile uslanırsa iyikide yapmış canına birşey gelmeden kurtulmuş ve anlamışdır bundan sonra dikkatli sürmeyi..

Ben seneler önce arkadaşımın arabasında kaza geçirip felç kalmaktan kıl payı kurtulup, 1 ay hastanede yatıp, 3 ay korse ile yaz sıcağında dolanınca anlamıştım.. ( O acılar, giren kramplar cabası.. )

Kardeşiniz umarım bu kadarıyla anlamıştır, çok geçmiş olsun.. Allah'a şükretmek lazım bunun içinde..

• Büyük geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış.
  • Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rusta -- 22 Ağustos 2013; 18:10:20 >
  • Kardeşiniz şuam eminim büyük bir pişmanlık duygusu içindedir, umarım ona kızmıyorsunuz..
    Ayrıyetten büyük gecmis olsun Allah korumuş

• Geçmiş olsun. Aracınız 2000 modelmis bu yuzden hava yastıklarinin acilmasina sevindim çünkü Peugeot a göre hava yastığı ateşleme kapsullerinin 10 yılda bir değiştirilmesi gerekli. .

• kardeşin yalan söylüyor 80-90 la raç o hale gelmez on tane araca çarpıp durmaz, kardeşin en az 150 ile gidiyordu.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.