Şimdi Ara

Bayramda incelemesini yaptığım 306 şuan pert.(SS) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
4
Favori
6.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1999 yeni golf IV'ler 110hp'lik comfortline versiyonlerı satışa çıkmış. 90hp'lik olanlara nazaran daha bir gündemdeler. Bir arkadaş grubumuzla arabayı kutlamak için topçam'a pikniğe gidiyoruz. Döner Gazino kavşağına gelmeden aracı mıcıra kaptırdık ve yaklaşık 80-90km hızla dışa savrulduk.
    Polis raporuna göre 13 takla atmışız. Araçtan 4 arkadaş sağ salim çıkabildik. Bende kırılan gözlüğüm ve "Emniyet Kemeri"nin göğsümde bıraktığı morluklardan başka bir şey yoktu.
    Bugün 35 yaşında yeni baba olmuş biri isem bunu o emniyet kemerlerine borçluyum.
    Sözüm odur ki 100 metre ötedeki büfeye giderken bile otomobilde kemeriniz takmamazlık etmeyin.
  • geçmiş olsun
  • Hocam bence ufak bir adak vs birşey yapın, nazar ve önceki konuda attığınız o mesaj etkileyici geldi.Allah beterinden saklasın.Şükür can kaybı olmadan atlatılmış kaza.
  • Evet beyler resimde çok belli olmuyor ancak gördüğünüz gibi tam olarak 70 km/h - 3100 rpm de ibre takılı kalmış . Sonuçta 9 tane baba devirip elektrik direğine çarpmış büyük ihtimal ilk darbede ibre takılmıştır ancak tam emin olamayız. Elimde sadece çok belli olmayan ama kazanın oluş şekline kardeşimin tarifine çok yakın kamera görüntüleri var.

Daha net yakından çektiğim resim vardı ancak bulamadım malesef.

Bayramda incelemesini yaptığım 306 şuan pert.(SS)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 23 Ağustos 2013; 3:34:16 >
  • Buyuk gecmis olsun, aynisi kardesime olsa dusunmek bile cok istemiyorum.Allah korumus resmen, iceriye birsey olmamis aracin o halini gordukten sonra olacak is degil .ve emniyet kemeri ibret aldik forumca tekrar gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Geçmiş olsun arkadaşım,

Cana geleceğine mala gelsin. Arabadakilerin ve çevredekileri zarar görmediğine göre, herhangi bir sorun olmadığını düşünüyorum. Türkiye'nin en temiz 306'sını da kaybetmiş olduk, ama olsun. Anladığım kadarıyla kardeşinizin arabayı aldığından, sizin haberiniz yoktu.

Bu arada, forumdaki bazı üyelerde nasıl bir göz varmışsa, kısa süre önce açmış olduğunuz inceleme yazısından sonra kardeşinizin kaza yapması, bana çok ilginç geldi. Yeni araba alırsam, kesinlikle fotoğraflarını paylaşmayacağım. Milletteki göze bak, nasıl bir millet olmuşuz ya...

İnceleme yazsının açılış tarihi: 08.08.2013
    Trafik kazasının tarihi : 21.08.2013

Yani, başlığı açtıktan sonra, aradan 1 ay bile geçmeden kaza olmuş.

Türk milleti değilmi bu!! Herkez nazarcı,dedikoducu kadınlar erkekler çoğu böyle Türk insanının...Yeni bir araba alırsanız aman resmini faceye vb. forumlara falan atmayın herkese değil sadece bazı türk insanlarına yazık diyorum nasıl millet olduk

• çok geçmiş olsun, o kadar babayı devir, direğe çarp, takla at, anca dur.
    çok mu hızlıydı acaba? takip mesafesini iyi ayarlayamamış olması üzücü.
    yaralanmanın hafif olması sevindirici.
    trafikte hatası varsa bu kaza ders olurda bundan sonra daha dikkatli kullanır inş.
  • Allah'a şükür ölümle sonuçlanmamış çok büyük geçmiş olsun.. kardeşiniz son derece tehlikeli bir kazadan sağ kurtulmuş.. ama bu kaza 80 90km süratle olacak iş değil umarım tekrar denemeye kalmazlar.. geçmiş olsun..
  • geçmiş olsun
  • geçmiş olsun DH nin laneti.
  • çok geçmiş olsun forumdaşım.kardeşinize arkadaşına da iletiniz lütfen....
  • Çok geçmiş olsun,Allah'ım hepimizi korusun kazadan,beladan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Çok geçmiş olsun.İçtenlikle söylüyorum ki resimleri görünce kendi arabam gibi sinirlerim tavan yaptı.Türkiye'deki ve forumdaki en temiz,nadir bulunan 306 lardan biriydi.Konuyu ve resimleri görünce kendimi bir an sizin yerinize koydum,arabayı o halde görsem hastahane çıkışı kardeş falan dinlemem eşek sudan gelinceye kadar dayak atardım.Ufak,tefek bir kaza olsa neyse.Aşırı hızın sonuçları...Allah korumuş.

İşin maddi boyutundan ziyade manevi boyutu var.Kendi çocuğunuz,gözünüz gibi baktığınız arabanız bir anda pert haline geliyor.Birde yanlış hatırlamıyorsam 306 ilk aracındı ?

Merak ettiğim ise olay öncesi arabanın kardeşinizde olduğundan haberiniz var mıydı ? Perte çıkardığını haber verince nasıl bir tutum sergilediniz,sözleriniz ne oldu ?

sanane lan adamın kardeşi ölümden dönmüş kim takar fransız tenekesi 306 yı ? resmen saçmalamışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: er.me

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Türk milleti değilmi bu!! Herkez nazarcı,dedikoducu kadınlar erkekler çoğu böyle Türk insanının...Yeni bir araba alırsanız aman resmini faceye vb. forumlara falan atmayın herkese değil sadece bazı türk insanlarına yazık diyorum nasıl millet olduk

Ne yazık ki öyle arkadaşım,

Fitne ve fesat düşünceleri barındıran, insanın malına mülküne gıpta edeceğine kıskançlık toplayan bir millet olduk. Elbette, lafımız herkes için değil ama Türk toplumunun büyük bir kısmını oluşturan taraf, bu şekilde düşünüyor ve hareket ediyor. Forumda birisi araba alıyor, hayırlı olsun diyeceklerine "onu almasaydın da bunu alsaydın" vb. tarzında cümleler kuruluyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.