< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bayram Tatilinde Hangi Gün Yola Çıkmalı? (2. sayfa)

-
-
valla ben öğleden sonra çıkacağım yola. benimle aynı düşünen varsa tekrardan kaderimize razı olacağız :)
-
En geç Perşembe çıkılmalı. Yoksa cuma cumartesi pazar eziyet olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bu akşam çıkıyorum yola, ne olur siz başka zaman çıkın.
-
bugünden başlanmış yolculuklara. ben burdurdayım, antalya yoluna doğru giden full 34 plaka araçlar vardı. burdurun anayolu bilen bilir ferahtır fakat bugün 2-3 kere aynı ışıkta beklediğim oldu.
-
İstanbuldaki toplam araç sayısı 4.5 milyon.quote:
Orijinalden alıntı: atade28Bu ülkede bayramda yola çıkılmaz.
Yaklaşık 5 milyon araç İstanbul'u terk edecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İstediğiniz zaman çıkın istanbulda körfezi min 6 saatte zor geçersiniz bu süre 10 saati bile bulur, ben ayda bir bursa yaparım cuma akşamları kadıköyden 4 te çıkınca çamlıca gişeler 1.5 saat sürüyor istanbuldan çıkan arkadaşların hepsinin Allah yardımcısı olsun ve hepsine çok teşekkür ediyorum bizde şöyle boş yolların dadını çıkaralım 😃
Araç mesafesi hayat kurtarır. İyi bayramlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu bür yurt çapında topluca çıkılan tatil planları/hevesleri hep harcanan para, yorgunluk ve git-gel çilesinin stresi ile biter.
En güzeli, evde dinlenmek ve yakın çevrede aktiviteler yapmak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pazar veya Pazartesi öğleden önce
-
Arkadaşlar 4 yıl sonra konumu hortlatıyorum.
Bu bayram için önerileriniz nelerdir, hangi gün yola çıkmalı?
05/06/2025
saat 04:17' de yola çıkın....
-
peki bayramda istanbulu gezmek mantıklı mı ?
-
Haftasonuna rastlayan bir bayramın heyecanı şimdiden başladı mı? :)
Kalabalık olursa tat vermez hocam.
İzin alıyor insanlar hocam.
millet bayramda boşaltınca. gene de dolu olur mu istanbul :)
-
05/06 tarihinde antalyada bi otele rezervasyon yaptım. 04/05 tarihinde gece vakti istanbuldan yola çıkmayı düşünüyorum. Yaklaşık 800km yolum var. Çocukla ilk uzun yolum olacak.. Uçak biletleri 30 bin tutuyor, mecbur arabayla gideceğim :)).. arife gününden 1 gün önce çıkmak mantıklı geliyor bana
-
Herhangi bir tatilde artık evimden dışarı çıkmıyorum, her yer insan dolu avm ler yollar gümrükler restoranlar parklar. Hatta haftasonları bile çıkıp bir yerlere gitmek zulüm geliyor. İnsanlar üst üste bir yerden bir yere ulaşmaya çalışıyor artı olarak saygı görgü de kalmamış. Tam olarak ne zaman oldu bu bilmiyorum ama bir 10-15 yıl öncesi bu kadar kalabalık yoktu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetle Juice -- 27 Mayıs 2025; 12:51:24 > -
sabah 4 gibi çıkınca herkesten birkaç saat önce çıkmış oluyorsun ve ilk 6-7 saat trafiğe yakalanmıyorsun. Sonra final noktasına yaklaştıkça illa ki bir tıkanma oluyor (gideceğin yere senden daha yakın olanlar senden sonra çıksa da kesişiyorsun bir süre sonra) 2-3 saatlik bir tıkanma ile kurtuluyorsun. ilk 4-5 saat de çocuk vs varsa onlar da uyumuş oluyor. Hızlı ve sessizce geçiyorsun yolun önemli bir kısmını.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X