Şimdi Ara

Battlefield 1 Ekran kartı Testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Battlefield 1 Ekran kartı Testi

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Oyun DX12 mi ?

• Bir kaç fps düşüş var ama bu closed beta test kart falan sattırmak için uğraşmazarsa 750 ti r7 260x falan rahat rahat açar bu oyunu.
  • GTX 750 Ti ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 750ti loe ayarşarda açar diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • R7 240 ile FX 6300 yeter mi?

• Burada ki inceleme de Rx 480 2k'da 58 fps almış. 6:15'den sonra.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • böyle grafiklere asla inanmiyorum artık.

Ayrıca büyük ihtimalle vulkan desteğide olur bu oyunda.

• Aynen baktım rx 480 70 80 civarı fps veriyor 1440p de bile 58 civarı fps veriyor bu grafik yalan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Oyun DX12 mi ?

Ekran görüntüsünün paylaşıldığı forumda yapılam yorumlara göre oyun Beta versiyonu DX 12 değilmiş. DX 12 tam sürümde hazır olacakmış Buna göre AMD kartların performansı daha da artabilir. Ayrıca Vulkan desteğinin de olacağı söyleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 13 Temmuz 2016; 18:44:41 >
  • Ee o zaman gtx970 hala alinir rx 480 den daha fazla performans bekliyodum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OPTİMİST

quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Oyun DX12 mi ?

Ekran görüntüsünün paylaşıldığı forumda yapılam yorumlara göre oyun Beta versiyonu DX 12 değilmiş. DX 12 tam sürümde hazır olacakmış Buna göre AMD kartların performansı daha da artabilir. Ayrıca Vulkan desteğinin de olacağı söyleniyor

O zaman 480 için erken yenilgi almış diyenler iki kere düşünmeli. 970'i ne kadar geçer bilinmez tabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafik doğru ise full hd için 1080 e gerek yok 2k da 1080 farkını ortaya koyabilmiş.
  • youtube videosuna bakılacak olursa oyun 75 fps civarı veriyor full hd ultra da bu grafik sallamasyon yani.

Sürücü güncellemesi ve oyunun tam sürüme geçmesiyle full hd ultra 85 fpsleri görürüz. 2k'da 60 fps rahat oynatır ultrada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anomaly

Bir kaç fps düşüş var ama bu closed beta test kart falan sattırmak için uğraşmazarsa 750 ti r7 260x falan rahat rahat açar bu oyunu.

tabloyu görünce çok sevindim GTX 770 ile 60fps oynayabilirim herhalde rahat bir şekilde 2x yaparsam MSAA'yı

• Vulkan desteği gelince AMD kartlara %30-35 performans eklenir.

Şu anda DX11 olarak çalışıyor oyun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SalimAydogdu

quote:

Bir kaç fps düşüş var ama bu closed beta test kart falan sattırmak için uğraşmazarsa 750 ti r7 260x falan rahat rahat açar bu oyunu.

tabloyu görünce çok sevindim GTX 770 ile 60fps oynayabilirim herhalde rahat bir şekilde 2x yaparsam MSAA'yı

bf4 yazıyor yalnız

• quote:

Orijinalden alıntı: kubiilay

quote:

Orijinalden alıntı: SalimAydogdu

quote:

bf4 yazıyor yalnız

görmemişim
    o zaman da testin yanlış olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
    Ben ultra ayarlarda 64 kişilik mapte ocsiz 65-70 fps'nin altına düşmedim

• Bir kaç fps fark var derken kastettiğim şey iki ayrı oyun olsa da closed betada bile aradaki fps farkı çok az olduğunu anlatmaktı.
    Battlefront oyununda falanda ekran kartı bazında daha iyi sonuçlar alıyordu. Halen frostbite kullanıyorlar zaten. Bu motorda artık uzmanlar.
    Bu arada test singleplayer testi. BF4 te benim ekran kartı da çok daha belirgin derecede multiplayer fps si daha yüksekti. O yüzden bu site güvenilir.
    Ekran kartımı sorarsanız 750 ti.
  • ge force GT650 M 2 GB EKRAN KARTI EN DÜŞÜK AYARDA KALDIRIR MI ? (LEPTOP)
    YOKSA YENİ KASA MI TOPLAMAM GEREKECEK :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lSoloTurKl -- 8 Ekim 2016; 11:36:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.