iyi günler arkadaşlar 2012 model peugeot 206 1.4 benzinli araç sahibiyim araç 65 bin km de
dün triger kayışını değiştirdim aslında son değiştirdiğimden itibaren 30 bin km yaptım fakat 5 sene olduğu için nolur nolmaz diyerek değiştirdim
değişim esnasında usta aracın silindir kapağı üst contasında yağlanma olduğunu bunun değişmesi gerektiğini söyledi değiştirmezsem ilerde ciddi masraflara yol açabileceğini söyledi ve bu işlemin 2 gün süreceğini söyledi sadece conta değişimi olmuyomuş silindir kapağını söküp taşlama falan yapılıyormuş sanırım maliyeti 2000-2500 tl falan tutar dedi
bide antifirizi değiştirirken antifiriz kapağında hafif yağlanma olduğunu gösterdi bununda silindir kapağı contasından dolayı olduğunu söyledi bense şuan bütçem olmadığı için yaptıramam dedim
merak ettiğim konu 65 binde aracın bu değişime ihtiyacı olurmu ? araçtan en ufak bi şikayetim yok hararet yapma çekişten düşme veya duman atma gibi sorunlar yok fakat usta biraz tedirgin etti beni
bu şekilde kullansam herhangi bi sıkıntı olurmu ? ( eğer olursa maksimum maliyeti ne olur )
fikir verirseniz sevinirim teşekkürler
İyileşenlere tekrar test yapılmıyormu ?
|
206+'dan 208'e geçilirmi
|
|
hani 1 martta tek maç ve canlı gelecekti ?
|
İddaa ihalesi ne oldu ?
|
|
Gtx 1050 alınırmı ?
|
|
Bu mbs saçmalığı ne zaman sona erecek ?
|

Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.323
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 28.159 (Bu ay: 999)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8.657 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor