Şimdi Ara

Bakanlıktan Hepsiburada’daki ürün yorumlarına ceza! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
8.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
59 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kumaşı yumuşacık çok güzel = evinizi tekstil tozu yapacak, kurutucunun filtresini ilk seferde dolduracak, üçüncü kalite pamuk veya elyaf

yorumların sahte olduklarını bilsem daha çok alış-veriş yapardım :)

Orijinalden alıntı: batanpanda

Trendyol full bot yorum reis bile dokunamaz bakanlik kim oluyor
    Emin misin :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ahlak seviyemizin ne kadar düştüğünün göstergesi şu olay. Sırf bir şeyleri satabilmek için yalan yanlış asılsız yorumlar. Utanç verici. Buna öyle bir ceza verilmesi gerekiyor ki bir daha kimse tenezzül etmesin.

Ayrıca Amazon Türkiye de hak ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Aynen. Bezin tanesi 50-60TL. Satıcı nasılsa komisyonu az diye yüzlerce ürün almış ve kendi yorum yaptırmış. Her 2 yorumdan birisi, "Bez çok güzel 4-5 tane daha aldım çeyizime koydum" Bez bu yahu, insan bezi niye çeyizine koysun? Çok beğendim anneme de aldım filan. Bu işlerde bile dümen peşindeler.

Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
    Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
    Ben gerçekleri seçtim: realistim.
  • Çok iyi olmuş . Kargo çok hızlı geldi , pamuk gibi şeyler yerine ürünün arti ve eksi yanlarını yazmayanlar ile doluydu. Devamını bekleriz.

https://forum.donanimhaber.com/bakanliktan-olumsuz-yorumlari-yayinlamayan-trendyol-a-ceza--160696162

-----Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici. Üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici? Necip Fazıl Kısakürek-----

• n11 harici yorumlara güvenmem. Zahmet edipte yorum yapmam bile. Bazen olumlu yorumları bile yayınlamıyorlar :)

-----Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici. Üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici? Necip Fazıl Kısakürek-----

• Çeyizim için aldım, kargo hızlıydı gibi yorumları da engellesinler. Bıktık ya.

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Ürün yorumu yerine kargo ve paketleme yorumu yazanlara da ceza yazsınlar.

• Bildiğim kadarıyla ürünü almayan yorum yapamıyor.

Satın almadan sonra bana hep yorumumu bekleyen mesaj geliyor ve genelde pozitif veya negatif yorum bırakıyorum ve yayınlanıyor.

Ama sikayetvar.com'da çok fena gömdüğüm bir yorumum kriterlerimize uymuyor diye yayınlanmadı.

• Sarı siteye de bir el atsalar, param güvendeyle ürün alanlar yorum yazabiliyor. Fakat diğer türlü alışveriş yapanlar hiç bir şey yapamıyor. Sarı sitede şikayetleri çok iplemiyor, isteyen istediği gibi at koşturuyor.

• Benim pandemi döneminde alıp 1 ay bekleyip kargaya verilecek denilen tarihden 1-2 gün önce temin edemiyoruz dedikleri oysa fiyatı 1 ayda çok arttığı için satış iptali yapıp aynı ürünü satmaya devam ettikleri ürüne yorum bile yazamamanında bir cezası olmalı.

• Ölü internet teorisindeki algoritma ve bot dominasyonlu distopik sanal dünya tasviri büyük ölçüde ticari mantalite kaynaklı ve böyle haberler belirli adımlar atılmazsa internetin öleceği tezini destekleyen çok güzel somut örnekler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaç yıl önce us polonun web sitesinden indirimli bir kaç ürünü promosyon kodu kullanarak sarın aldım. Ürünü göndermeden hemen kredi kartımdan parasını çektiler. Aradan günler geçtikten sonra gönderemiyoruz dediler.

Ben de bir daha us poldan hiç bir şeye bakmadım. Dükkanlarından da bir şet almam.

Bir sürü başka mağaza var.

Sahtekarları bakmaya değmez bence.

• Yatak alıcam 150 *200 yorumlar da hep kargo var tiksindim 2 siteden de td ve hburada uzak kalsın.

• "Küçük hediyeler içinde teşekkür ederim."

Satıcı ürünün kargo paketine 2-3 adet şeker, çikolata veya dandik bir anahtarlık koyuyor, millet hemen satıcıya teşekkür ediyor. Bizim milleti hediye ile kandırmak ne kadar kolay.

Bu arada sadece internet mağazaları değil, fiziksel olarak gidilen kafeler, restoranlar ve bilumum yeme içme yerlerinin Google yorumlar kısmında da paket halinde sahte yorumlar fotolar bulunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.