Şimdi Ara

Bakanlıktan Hepsiburada’daki ürün yorumlarına ceza! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
8.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
59 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Satışı yapılan ürünlerden orjinal olmayanlar mevcut fason mal satan tedarikcilerde teşhir edilsin ve satıştan men edilsin

• Ne yapacak akrostij şiir mi yazsınlar yorum yaparken,türk halkının iki kelimeyi bir araya getirip aynı yorumları yapması bence gayet normal ????

• N11 de başkasını tanımam yorumunda yazdığın tüm sorumluluk sende istersen küfür yaz hiç karışmıyor anında yayınlanıyor. Hepsiburada kötü yorumları kesinlikle yayınlanmıyor. Trendyol'da sıkıntı o kadar değil ama millet cep telefonu almış yastık resmi yüklemiş sistem kabul etmiş ben aldığım ürünün resmini çekip atıyorum kabul etmiyor bazen

• Cok denedim, olumsuz yorumları kabul etmiyorlar, çok olumsuz yazamıyorsunuz yani , ,

• Çok süper olmuş kesilen ceza ile en az 100 bin emekli maaşı kesseler Trendyol Hepsiburada n11 hep olumlu ve güzel yorumlarla ticari kazançlarını kazanç katmanın peşindelee. Ürünün görselindeki resimle gelen ürün tutmaması bunu ispatlamak kargoyla uğraşmak veya ayıplı kusurlu çıkması tekrar kargoya git ver geri gönder şu bu ve bunun için yapılan olumsuz yorumların yayınlanmaması vesaire vesaire

• Bir ürün için olumsuz yorum yapmıştım ve uygunsuz bulunarak yayınlanmadı. Defalarca metni dwğiştirip denedim. Her aeferinde olumsuz yorumumu uygunsuz diyerek red etti. O günden beri dijital platformlardan alışveriş yapmamaya özen gösteriyorum.

• Ooooh iyi olmuş sahtekarlar

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.