Turknet 1mbps
Arkadaşlar köyüme en yakın port kutusu 5km gorunuyor.
Alt yapı sorgulamasından baktıgımda maxımum alabileceğim değer 1mbps olarak karsıma cıkıyor.
Acaba net olarak kabloyu modeme taktığımda bu değer artar mı ?
Yada 1mb ıle ıdare edılır mı ?
Koyde sadece turk telekom mobıl cekıyor. Mobıl nete de para dayanmıyor. Turkcell mobıl 100mb alsam bıle turkcell ve vodafone superbox cıhazlarının hızları rezalet. Verılen parayı hak etmıyorlar.
En azında 3-4 aylıgına sınırsız kullanabılecegım sadece yotube da ders vıdeoları ızleyecegım bır ıss araştırıyorum.
Turknette kota olmadıgı ve ılk ay ucretsız ıade hakkı oldugu ıcın kafama yattı ama 1mbps yetecek mı emın degılım.
Bu konuda benzer durumda olanlar varsa, bılgı verırse cok ıyı olur.
Tesekkurler
Hakan_80 Rumuzlu Üye Sorumsuzluğu
hakan_80
https://forum.donanimhaber.com/profil/413555
rumuzlu üyeden trenyold 100-40tl ındırım hesabı aldım
İlgili şahıs bana sattığı hesapları, başkalarına da satmış.
Trendyol hesaplarına kredi kartımızı ve adres bilgilerimizi kayıt ediyoruz. Sattığı hesaplardan bir kişi, benim bilgim dışında alışveriş yapmış.
Hesaba girdiğimde, kredi kartımın kullanılma ihtimaline karşı hesaptaki siparişleri iptal edip, kayıtlı kart bilgilerini silip şifreyi değiştirdim.
5 hesap için üyeye 55tl ödeme yaptım.
Durumu üyeye özel mesaj ile bildirdim ve başka bir hesap gönderdi. Bu hesabıma da bilgim dışında girip, siparişimi iptal etmiştir.
Beni dolandırdığı ve mağdur ettiği gibi, ödeme yapılan hesaplara da kafasına göre girip işler çevirmektedir.
Hem insanların vaktini çalan, hem de naktini çalan, hem de bilgilerini çaldıran basit bir üye.
Satacağın toplasan 20-30 tane hesap.
Excel'de liste yaparsın, satıldıkça karşısına yazarsın ya da boyarsın. Eline yüzene bulaştırıp, bir de sıvamanın ne gereği var!
Üye ile olan mesajlaşmalar "şeffaflık" ilkesince, olduğu gibi ss olarak eklenmiştir.
|
|
Oglum otobuste tartismis
|
Kişisel bir Blog Sitesi Tavsiyesi
|
Roundcube Mail Sunucusu Hk
|
Roundcube Webmail Hk.
|
1500tl İçin Android Telefon Önerisi Lütfen
|
Enpara kullananların dikkatine
|
Meslek: ~~~~~~~~~~
14 YILDIR FORUMDA REF ALIP-VERMIYORUM.GUVEN KONUSUNDA SIKINTISI OLANLAR ILE ALISVERIS YAPMIYORUM. |
13 YILDIR FORUMDA REF ALIP-VERMIYORUM.GUVEN KONUSUNDA SIKINTISI OLANLAR ILE ALISVERIS YAPMIYORUM. |
We Are Tekken Psn: mehmetturkiye .:: Bebeklerimin Toplu Resmi ::. Logitech G27 Direksiyon Wheel Stand Pro // Logitech DFGT // Logitech G930 -- Logiech G35 // Logiech F540 // Logitech Extreme 3D Pro Flight Stick // Logitech G700 // Logitech G9x // Logitech Revolution Mx // Logitech Dark Field Performance MX // Logitech Dark Field Anywhere Mx // Logitech Corded M500 // Logitech M185 // Logitech G19 // Logitech Alto Cordless // Logitech Mk330 // Logitech Mx 5500 Revolution // Logitech For PS3 Cordless Pro Klavye // Logitech C920 // Logitech Premium 4-Port Usb Hub // Logitech F710 // Logitech Z2500 // Logitech Z906 // Logitech Z205 // Logitch HDMI Cable // Logitech N120 // Logitech Z110 // Sony Red Ps3 4.40V // Sony Black Ps3 3.55 Cfw // Sony Ps3 Eye // Sony Mdr - Rf840rk // Sony Psp 3004 Cfw // Eagle Eye Ps3 // Razer Vespula // Lindy 24k Gold Premium Hdmı Cable // X-Mini II XAM4-B // Nolan Tx 3.5 mm // Asun Vento 3600 // Mad Catz Street Fighter X Tekken Arcade Pro Fight Stick // Arcade-X2 V3.0 // Thermaltake Massive 23 XL // A4 TECH X7-G800V // Western Digital Red Edition 2Tb Usb 3.0 // Mozilla Ad.dblock Plus KullanıyorumSaçma sapan sitedeki reklam bannerlarını engelliyorum Emeğe saygısız, daha dünkü çocukları mod yapan zihniyet yüzünden ne konu açarım ne mesaj yazarım. maksat arama motorunda listenmesin..... uzaktan bakar işimi görürüm... |
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.897
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.481
Konularının görüntülenme sayısı: 57.349 (Bu ay: 538)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.118 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar