Şimdi Ara

Bakanlıktan Hepsiburada’daki ürün yorumlarına ceza! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
8.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
59 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telegram da olumlu ürün yorumu yaptırıp para veren çeteler var. Aklınıza gelen her tür siteye olumlu yorup yazdırıp ekran görüntüsü aldırarak hesabınıza para yatırıyorlar. Belki bunlar el atmış olabilir. Çok yapay duruyor zaten bu tür yorumlar üst üste aynı övgüler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bence geç bile kalındı . Ben bu durumu defalarca anlatmaya çalıştım. Ama hepsiburada trendyoldan çok daha iyi emin olun.

• Siz önce pttavm'ye bakın olumsuz yorumlari yayinlamiyor.

• Hepsiburadadan önce Trendyol bu olayın ağa babasıydı. Hala da öyle. Belirli gruplar var bu gruplardaki kişilere markalar sattığı ürünün parasını gönderiyor, kişiler de ürünü sipariş edip ellerine ulaşınca yorum yapiyolarlar. Özellikle yorumlarda stok kelimesi varsa muhtemelen paralı yorumdur. Asla duymadığınız bir markanın bir anda 379373 yoruma ulasması, çok satması falan hep bu sebepten.

Bir şey alacaksanız önce 3 yıldızlı yorumlara bakmanızı da tavsiye ederim

• alışveriş yapacaksanız amazondan başka bir yerden almayın çok ama çok kaliteli amazon sitesi ve iade vs hiçbirsekilde uğraştırmıyorlar

• Birde şu orjinal yazan gerçekte çakma olan şarj aleti gibi cihazların satışinada yüklü bir ceza gelse v.b gibi ürünlerde var.

• aldığım msi notbuk için - yorum yazamadım.Nedeni artık satılmıyor yalanı.

• Amazon hiç olumsuz yorum kabul etmiyor bile...

• Şdi buraya yorum yazarız bakanlık hep aynı yorum doye ceza keser...yapılan son derece saçma, herşey doğru ve güzel sen yoruma ceza kes sanırım muhalif bir kuruluş. Akıllarına cezalandırıyorlar..

• müşteri garantili hastaneler yollar köprüler içinde cebimizden bir kuruş çıkmayacak diyen ünlü nasçı ekonomisi hatırlayan varmı? yüz milyonluk ülke şimdi bunlara çalışıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece Hepsi buradada değil öncelikle hatta birgün oturdum incelefim aymı uorumlat ve aynı kişiler tarafından tekrar edilmiş mesela 100 tada 150 tada 200 de bir tekrar eden kopyala yapıştır yorumlar vardı trendyolda ben bunu 2019 da fark etmiştşm onyn içğn içğn uzun yıllardan beri yorumları hiç kale almam. Hatta bu ilte trendyol diperbsştelere önvülük etmiş yol göstermiştir diye düşünüyorum.

• Bir ürüne bir alıci bir yıldız veriyor diğerk 5 yildiz veriyor 1 yıldız veren neden 5 yıldız veren neden 5 yildız verdiğini bilmiyor alıcilar mantikli düşünemiyor mantıklı nedenle puanlama yapamıyot

• Zaten o yorumlar güvenirlilğini çoktan kaybetti.Peki troll olayinı ne yapacağız..Mesela adam çok bilinen bir markanın klimasıni almış güya.Kötülüyor da kötülüyor.Cevremde aynı markanın klimanın kullanalar var çok memnunlar.Sonra öğreniyoruz ki rakiip markalar bu işin içinde oluyormuş.Tam bir rezillik.Burda bile örnekleri çok..Ergen tayfası var bir de.Bu işi oyuna çevirmişler.Siz siz olun kullanıcı yorumlarına hiç bakmayın derim.Büyük oranda hiç bir satıcıları yok

• trendyoldan 2500 liraya relax marka spor aleti aldım 1 ayda bozuldu ,servisi felan hiç bişeyi yok satıcı faturadaki telefonu açmıyor.
    yoruma yazdım yayınlamadılar sonra yayınlasınlar diye yorumu değiştirdim hemen yayınladılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yurt dışı alışverişlerine limit koyma, vergiyi de makul seviyeye indir, bak yerli siteler nasıl yola geliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.