|
Bakan Uraloğlu: 5G abone sayısı 29 milyonu aştı
-
-
Çakma 5G li sayısı da 29 Milyon. Kimse heryerde her zaman gerçek 5G çekmiyor ama 5G olarak gösteriliyor. Bu yasaklanmalıdır dava açılmalıdır. Toplu Dava ... Yanıltıcıdır.
-
Kendi adıma sırf denemek(Türk Telekom ve Vodafone) için açtım, baktım kel Hasan olmuş, Hasan kel... tekrar LTE'ye devam, hız olarak işimi hayli hayli görüyor, evde zaten fiber 1.000 Mbit var, gerek duymuyorum, pilin daha hızlı bitmesi de cabası... Çoğunluk ev ile iş arasında geçtiği için...
Herşeyimiz kağıt üstünde, rakamlar ve reklamlar ile aramız 10 numara MaşAllah...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcenk -- 10 Nisan 2026; 16:29:55 >
-
4.5'dan 5G diye şaka yapıyorduk falan ama gerçekten olabileceğini hiç düşünmemiştim. Baya baya 4.5G altyapısında 5G hizmeti veriyor Vodafone. 7 yıl sonra gelen hizmet şaka gibi gerçekten...
Bulunduğum yerde 4.5G, 5'ten %15-20 daha hızlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 10 Nisan 2026; 16:58:57 >
-
Milletin telefonunu otomatik 5g ye çekmiş operatörler , kaç kişi farkında bunun meçhul. Çıkıp abone sayısı açıklıyor. Komik. Direkt 4.5 g ye çektim geri. 1 diş zor çekiyor zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Daha çok ısınıyor ve pil gidiyor hız ise aynı neredeyse kapattım. Turkcell bile böyleyse diğerlerini düşünemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xloud -- 10 Nisan 2026; 18:27:17 >
-
İstanbul için de maalesef durum böyle gerçekten umarım zamanla düzelir. Sanırım Vodafone daha çok kurumsal tarafta fabrikalara özel ağ kuracak şekilde bir planlama peşinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Beşiktaşım;hayat sensin,dünyam sensin,herşey sensin...
mustafavmms -
Nasıl çekmeyi becermiş operatörler ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gidiyoruz işte...
Kiminin HOŞUNA,kiminin ZORUNA! -
_____________________________ -
5G sınırsız olunca hotspot olunca çok iyi oluyor. Ama diğer türlü 4G yeterli.

_____________________________ -- --Bilgisayar 1--MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF -
Vodafone ilk başladığında 2.sıradaydı şimdi 3.'lüğe düşmüş. 5G ile aldığım hız İstanbul Fatih'de 45Mbit down 25Mbit up.. Şaka gibi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 10 Nisan 2026; 19:24:33 >
-
Suan 50gb paketim sonraki ay sinirsiza gecersem 5g yi aktif ederim yoksa gereksiz
_____________________________ Referanslar Mevcuttur. Güncel devam eden 10 dan fazla netflix grubum zaten var, urun satışı, dijital oyun ve cek satis vs ref. göndermek ugrastirdigi için sürekli referans gondermiyorum tanıyan 2006 dan beri zaten biliyor. -
Hiç kullanmadım boş beleş işler, bireysel kullanıcılar için gereksiz
Turkcell CEO'su NSA ve SA olayını açıklamış:
ınstagramErdi Özüağ on Instagram: "🔴 Türkiye’de 5G: Gerçek mi yoksa 4G ile melez mi ? Ülkemizin 5G macerası başladı. En çok merak edilen konu, sunulan 5G teknolojisinin doğuştan safkan mı yani SA tabanlı mı olduğu yoksa aslında 4G’yi de sürece dahil eden NSA tabanlı mı olduğu. Önce terimleri anlatayım, SA ve NSA mimarilerinin tamamı 5G kabul edilir ve her ikisi de tüm dünyada yaygın olarak kullanılır ama aralarında elbette bazı farklar da var 🔻 🔶 NSA: Mevcut 4G altyapısını kullanarak hızlı geçiş sağlar. 🔶 SA: Tamamen bağımsız 5G çekirdek şebekesiyle düşük gecikme ve gerçek 5G performansını sunar. Kendisi de elektronik ve haberleşme mühendisi olan ve 60’dan fazla patentini bulunan Turkcell Genel Müdürü @alitahakoc ‘a klişe sorular yerine en çok merak edilen konuyu sordum. Turkcell, şebeke altyapısında her iki teknolojiye de sahip olduğunu açıklayan ilk operatör oldu. Marka odaklı bir içerik olduğu için mevzuat gereği tanıtımdır. #turkcell #tech #technology #5g #science"https://www.instagram.com/reels/DWmQR7ijJmn_____________________________ Donanım Haber Steam Topluluğu
CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB -
Sadece tarifelere zam yapılsın diye 5Gye geçtik galiba
-
Temel seviyede adam Erdi ile dalga geçmiş net! : Optimum hizmet diyor! Yeni bir uydurma pazarlama dili! ... Optimum derken son kullanıcılara demiyor kendilerine işine gelen altyapıda optimum nasıl yaparız diyor.
Biz son kullanıcılar için aşırı pil tüketen ve düşük hızlı olanı hiçbir zaman optimum denilemez ama Turkcell buna optimum diyor! Bu bir saçmalıktır tüketiciyle de dalga geçmektir küfürdür ...
Gerçek 5G yoksa 4.5G de sunacaksın bu kadar basit ... 5G olup ta 2G seviyelerini gördük! Şimdi birileri ya hücresel yoğunluk vardır o noktada ondandır filan derlerse yine de rezalet çünkü aynı şartlarda kim görür şehirde baz istasyonu dibinde bu rezalet hızları ?!
_____________________________ -
geçti de ne oldu 4.5 g farkı yok şimdilik. üstelik bataryayı da daha çabuk bitiriyor. çoğu farkında değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bırakın 5g yi de şu fahiş faturalı,az kotalı tarifeleri bi değiştirin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Bulunduğun bölgede az çekiyorsa 5g 4g kullanmak güzel
4g full çekiyordu 5G 2 dişten fazla çekmiyor. yalan dolan her zamanki gibi önden ismi geliyor yıllar sonra teknolojisi geliyor. yarım yamalak oldu bitti işler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Çakma 5G li sayısı da 29 Milyon. Kimse heryerde her zaman gerçek 5G çekmiyor ama 5G olarak gösteriliyor. Bu yasaklanmalıdır dava açılmalıdır. Toplu Dava ... Yanıltıcıdır.
|
|
Kendi adıma sırf denemek(Türk Telekom ve Vodafone) için açtım, baktım kel Hasan olmuş, Hasan kel... tekrar LTE'ye devam, hız olarak işimi hayli hayli görüyor, evde zaten fiber 1.000 Mbit var, gerek duymuyorum, pilin daha hızlı bitmesi de cabası... Çoğunluk ev ile iş arasında geçtiği için...
Herşeyimiz kağıt üstünde, rakamlar ve reklamlar ile aramız 10 numara MaşAllah... |
|
Milletin telefonunu otomatik 5g ye çekmiş operatörler , kaç kişi farkında bunun meçhul. Çıkıp abone sayısı açıklıyor. Komik. Direkt 4.5 g ye çektim geri. 1 diş zor çekiyor zaten
|
Benzer içerikler
- instagram arka plan
- iphone zil sesi yapma
- vpn ne işe yarar
- video boyutu küçültme
- instagram siyah tema
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt