|
Fiber imtiyazında ibre Türk Telekom'dan yana: 4 milyar doları bulacak
-
-
Hapı Yuttuk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
İmtiyaz nedir? Ortak bir şirket kurulsun, gidebildiği yere kadar fiber gitsin.
-
Niye Türk Telekom da Turkcell değil? İkisi de TVF firması değil mi?
Çünkü TT'nin TVF'deki payı 61,68% iken Turkcell'in 26,2%
Şşşiii...
-
Garip bir durum yaşıyorum oturduğum binada sol fiber var iken geçen hafta telekomda fiber çekmeye başladı. İlginç bir durum ama 10dk araçla mesafede olan ofisimizde şehrin ortasında vdsl 50mbit zor aldık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
XBOX ONE
Xbox: byorkouk Origin: byorkouk Steam: byorkouk Uplay: byorkoouk
www.omerkiziltepe.com -
Başlıktaki ibreyi ilk başta farklı birşey anladım ne güzel anlatmışlar telekomu dedim 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Beşiktaş JK / İzmir /PSN:RasoKartal
Beşiktaş Genel Kurul Üyesi -
Bence de
Bir ülke düşünün ki ortak fiber altyapı şirketi kurulup ülkenin dört bir yanına fiber altyapı götürülemiyor. Haber başlığından da anlaşıldığı gibi birileri imtiyaz sahibi olacak sonra da tekel oluşturup istediği gibi at koşturacak. Bu ülke yoruyor insanı gerçekten.
Hayırlı olsun. Bursa'da şehrin göbeğinde hala ADSL kullanmaya çalışıyoruz. Demek ki bir ömür bu hıza mahkumuz.
-
Türk Telekom yatırımlarından memnun musunuz diye sorsalar binbir şikayet yağar. Ortada yatırım diye bir şey yok.
Fiber taleplerimizi geri çeviren, yatırım yapmayan, rayiç bedelin üzerinde modem kira bedeli adı altında tarifeye ek ilave ücretler toplayan Türk Telekom'a ihale verilmesi ülkeyi bir 20 sene daha geriye götürür.
Turkcell böyle bir yatırım taahhüttü veriyorsa dikkate alınmalıdır.
Yapılan bir haberde "Türk Telekom 9 milyondan fazla haneye 1 Gbps erişim hızı sunuyor" demişler.

Aklımızla mı alay ediyorlar ben anlamadım.
25 yılı geçtim istesen 10 yıl içinde bile tüm ülkeye fiber çekilebilir idi. Çekilmesi istenmedi, imtiyaz hakkı verenler çekmek istemedi. Çok büyük bir birileri tarafından paylaşıldı sonra ülkeden kaçıldı.
Ayrıca imtiyaz hakkı için şartlar koşulmalı. 5 senelik hedefler koyulur ve bu sene içinde şartlar karşılaşmamış ise süreç diğer alternatife verilir, karşılanmış ise devam eder.
Biliyorum bizde hayal ürünü.
-
hapı yuttuk desenize telekomda kalırsa fiberi miberi unutalım kac senedir vdsl i fibere çevirtmeye çalıştım nafile Allah tan kablonet gpon geldide 1000 mpbs internete kavuştum
_____________________________ -
İkisi de devlette şu an, ikisi de fiyatları yüksek tutuyor. Bir Türknet değil. Türknet yarı fiyatına aynı hatta uploadu daha hızlı 1Gbit hizmeti verip
kar ediyorsa bunlar nasıl bir kar ediyor kimbilir. 1000 liraya 1gbit... Fiber güzel yaygınlaşıyor ama bu sefer de bunların aşırı zam politikası yüzünden
insanlar yine mecburi düşük hız kullanıyor, ülke ortalaması 43Mbit çıkmış, Avrupanın aşırı gerisinde. Fiyatlara düzen gelirse ortalama artar, insanlar hızlıyı
tercih eder.
Şaşırdık mı? Aksi durum şaşırtıcı olurdu...
İyi olmuş kablonet çok stabil bir bağlantı veriyor
-
Hocam metin2 dışında oyun oynamıyorum o yüzden oyunlarda bazı kişiler Ping fazla diyor ama ben metin2 de sıkıntı yaşamıyorum sadece cloudfrae İstanbul sunucusu yerine Almanya bağlandığından beri YouTube da 4 k videolarda bazen takılma olur 1440 a düşüyor onun dışında bir sorun yaşamadım açıkçası
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
WARP mı kullanıyorsunuz hocam
-
Yok hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Turkcell'e devir yapılırsa çok farklı olacak gibi bir beklenti içinde olanları hiç anlamıyorum TT'den daha güçlü yeni bir tekel olmuş olacak başka bir şey değil.
5li siyasi çeteye oy verilmezse, o durumda gerçekten insanını, insanının kaliteli hayat yaşamasını düşünen bir siyasetçi gelme ihtimali olur.
o durumda belki bize düzgün internet vermesi için, devlet gücü kullanılır.
ama maalesef bizim halkımızın %90 civarı, "benim yolsuzum haklıdır, senin yolsuzun haksızdır" kibiriyle akıl-mantık ve ahlakla savaş veriyor.
yolsuzlar arasındaki fark ise biraz bıyık, biraz kıyafetten ibaret...
|
Bir ülke düşünün ki ortak fiber altyapı şirketi kurulup ülkenin dört bir yanına fiber altyapı götürülemiyor. Haber başlığından da anlaşıldığı gibi birileri imtiyaz sahibi olacak sonra da tekel oluşturup istediği gibi at koşturacak. Bu ülke yoruyor insanı gerçekten.
|
|
Hapı Yuttuk
|
|
Türk Telekom yatırımlarından memnun musunuz diye sorsalar binbir şikayet yağar. Ortada yatırım diye bir şey yok. Fiber taleplerimizi geri çeviren, yatırım yapmayan, rayiç bedelin üzerinde modem kira bedeli adı altında tarifeye ek ilave ücretler toplayan Türk Telekom'a ihale verilmesi ülkeyi bir 20 sene daha geriye götürür. Turkcell böyle bir yatırım taahhüttü veriyorsa dikkate alınmalıdır. Yapılan bir haberde "Türk Telekom 9 milyondan fazla haneye 1 Gbps erişim hızı sunuyor" demişler. ![]() Aklımızla mı alay ediyorlar ben anlamadım. |
|
25 yılı geçtim istesen 10 yıl içinde bile tüm ülkeye fiber çekilebilir idi. Çekilmesi istenmedi, imtiyaz hakkı verenler çekmek istemedi. Çok büyük bir birileri tarafından paylaşıldı sonra ülkeden kaçıldı.
Ayrıca imtiyaz hakkı için şartlar koşulmalı. 5 senelik hedefler koyulur ve bu sene içinde şartlar karşılaşmamış ise süreç diğer alternatife verilir, karşılanmış ise devam eder. Biliyorum bizde hayal ürünü. |
|
İkisi de devlette şu an, ikisi de fiyatları yüksek tutuyor. Bir Türknet değil. Türknet yarı fiyatına aynı hatta uploadu daha hızlı 1Gbit hizmeti verip kar ediyorsa bunlar nasıl bir kar ediyor kimbilir. 1000 liraya 1gbit... Fiber güzel yaygınlaşıyor ama bu sefer de bunların aşırı zam politikası yüzünden insanlar yine mecburi düşük hız kullanıyor, ülke ortalaması 43Mbit çıkmış, Avrupanın aşırı gerisinde. Fiyatlara düzen gelirse ortalama artar, insanlar hızlıyı tercih eder. |
|
Bu memleket bunlara oy verip, sorgulamak nedir bilmesin. Biz daha çok sürünürüz adsl'de |
|
5li siyasi çeteye oy verilmezse, o durumda gerçekten insanını, insanının kaliteli hayat yaşamasını düşünen bir siyasetçi gelme ihtimali olur.
o durumda belki bize düzgün internet vermesi için, devlet gücü kullanılır. ama maalesef bizim halkımızın %90 civarı, "benim yolsuzum haklıdır, senin yolsuzun haksızdır" kibiriyle akıl-mantık ve ahlakla savaş veriyor. yolsuzlar arasındaki fark ise biraz bıyık, biraz kıyafetten ibaret... |
|
Niye Türk Telekom da Turkcell değil? İkisi de TVF firması değil mi?
Çünkü TT'nin TVF'deki payı 61,68% iken Turkcell'in 26,2% Şşşiii... |
|
Turkcell güzellemesi yapan etiketçiler. 16 mbps pakedi 2000 liraya kullanırsınız. Öyle de güzel reklam yaparlar ki dünyanın en kaliteli internetini kullanıyorum zannedersin kendini
|
Benzer içerikler
- yazı fontu bulma
- iphone fotoğraftan nesne silme
- netflix kodları
- en iyi vpn
- tiktok izlenmeye para veriyor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt