P

Yarbay
29 Aralık 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 355 (Bu ay: 3)
Gönderileri
vodafone avantajli yalin firsatlar

Online özel

Not taahut yaparsaniz begenmediginizde cayma bedeli var

Sonradan taksitlendirme kampanyamizin tutar limitini 9.000 TL'ye yukselttik :) Enpara.com Kredi Karti'nizla 31 Aralik 2023'e kadar her ekstre doneminde yapacaginiz 3 adet tek cekim harcamanizi toplamda 9.000 TL'ye kadar faizsiz ve ucretsiz olarak sonradan taksitlendirebilirsiniz. Detayli bilgi icin:https://enpr.co/ohoufX Tanitim SMS'leri almak istemiyorsaniz IPTAL yazip 6770'e gonderebilirsiniz. Mersis: 0388002333400576 B001

turktelekom alt yapısı ve gigafiber
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu veya kısaca BDDK, Enpara Bank, Colendi Bank ve Hedef Yatırım Bankası şeklinde üç yeni bankanın kurulmasına onay verdi. İlgili karar Resmi Gazete’de yayınlandı. İşte detaylar…

İzin çıktı: Enpara, banka oldu!

Bugün Resmi Gazete'de yayınlanan Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Kararı ile Enpara banka oldu. İşte detaylar...

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu veya kısaca BDDK, Enpara Bank, Colendi Bank ve Hedef Yatırım Bankası şeklinde üç yeni bankanın kurulmasına onay verdi. İlgili karar Resmi Gazete’de yayınlandı. İşte detaylar…

Enpara, banka oldu!

Bugüne kadar fiziksel şubeler olmadan yalnızca dijital kanallar üzerinden karşılanabileceği bir bireysel bankacılık uygulaması olarak faaliyet gösteren ve QNB Finans Bank çatısı altında olan Enpara, 300 milyon ABD Doları muadili Türk Lirası sermayeli Enpara Bank A.Ş. unvanlı bir mevduat bankası haline geldi.

Resmi Gazete’de yayınlanan 10640 sayılı ve 03.08.2023 tarihli Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Kararı şu şekilde:

Kurulun 03.08.2023 tarihli toplantısında, 02.08.2023 tarih ve E-32521522- 101.01.01-91662 sayılı yazı ve eklerinin incelenmesi sonucunda;
Bankaların İzne Tabi İşlemleri ile Dolaylı Pay Sahipliğine İlişkin Yönetmeliğin 4 üncü maddesi kapsamında alınan bilgi ve belgeler ve söz konusu bilgi ve belgelere yönelik aynı maddenin ikinci fıkrasında verilen yetki çerçevesinde, 5411 sayılı Bankacılık Kanununun (Kanun) 7 nci ve 8 inci maddeleri kapsamında yapılan inceleme ve değerlendirme neticesinde, Kanunun 6 ncı maddesi uyarınca kurucu ortaklar Digital-Q-FS Limited, QNB Finans Faktoring A.Ş., QNB Finans Finansal Kiralama A.Ş., QNB Finans Portföy Yönetim A.Ş. ve Efinans Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri A.Ş. tarafından 300 milyon ABD Doları muadili Türk Lirası sermayeli “Enpara Bank A.Ş.” unvanlı bir mevduat bankası kurulmasına izin verilmesine karar verilmiştir.”
meraba arkadaslar sms atıyorum turk telekom dan baska hatta resimde de göründüğü üzere bazen geç gidiyor bazen gönderilmedi uyarisi alıyorum sorun hem wovifi hem wifi kapatip denedim ayni sorun devam ediyor bu sorun ile karsilasan oldumu cevaplar için şimdiden teşekkür ederim not telefon huawei p40 lite
WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ SON DAKİKA: 19 Temmuz 2023 WhatsApp uygulaması çöktü mü, neden çalışmıyor, mesajlar neden gitmiyor, ne zaman düzelecek?

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

Dünyanın en çok kullanılan uygulamalarından olan Whatsapp'ta mesajlarda iletim problemi yaşanıyor.

Kullanıcılar Whatsapp'ta mesajlarının iletilemediğini ifade ederken konuyla ilgili bir açıklama henüz yok.

https://m.sabah.com.tr/fotohaber/yasam/whatsapp-coktu-mu-son-dakika-19-temmuz-2023-whatsapp-uygulamasi-coktu-mu-neden-calismiyor-mesajlar-neden-gitmiyor-ne-zaman-duzelecek/2
Elimde vestelcell modem vardi 2 gun önce gibirnet arıza kaydı açtım bugün bu tp link EX20v modemi getirip kurdular bu modem nasıldır kullanan var mi 2/2023 üretim yazıyor portlar 1000 mbps destekliyor
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
p40 lite
Mobil cihaz
huaweı
Operatör
turktelekom
Operatör
Vodafone
ISS
TürkNet
Takım
Beşiktaş
Modem
TP-Link
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 1 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.609
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 58.893 (Bu ay: 3.502)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 693 (Bu hafta: 4)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.