Şimdi Ara

Baba oldum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorum yeri değil hatta birazdan buraya gelip hesap soranlar kızanlar hatta şikayet bile edenler olacaktır aranızda.ama benim bu bölümden başka kimsem yok.dün gece 00.24 te bir oğlum oldu ve ben bunu sizlerle paylaşmak istedim.ismi Suat Eren :) allahım hepinize dünya gözüyle bu mutluluğu bu coşkuyu görmeyi nasip etsin..

• Hayırlı olsun hocam. Güzel günlerini görün işallah ailecek.
  • niye kızsınlar ki..Hayırlı uğurlu olsun.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin dostum.Senin adına sevindim.İnşallah talihide çok ama çok güzel olur.
  • hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün kısmetse bizde bekliyoruz 6ay var doğmasına
  • Allah analı babalı büyütsün, bahtı açık olsun. Erkek olduğu için oyuncu yap kız olsaydı sakın oyuncu yapma diyecektim Sağlıklı, mutlu, huzurlu yaşamlar dilerim. Gözün aydın.

Düzeltme; düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 29 Eylül 2011; 15:32:50 >

• Hayırlı olsun.Açıkcası kızmaktan ziyade sevincinizi burda paylaşacak kadar forumla bütünleşmeniz çok güzel.Gerçek forum ruhu böyle olur bence..
    Bu arada sıra bize geliyor,yavastan
  • Ben 3.'ye olacagim insaAllah, cok guzel bir duygu Allah anali babali saglikli buyutsun kardes
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşık oldum lan
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • allah analı babalı büyütsün bize başka ne demek düşer
  • Allah anali babali buyutsun.
    Dert keder nedir bilmesin insallah.
    Allahini, kitabini bilen milletini seven mert bir delikanli olur insallah/
  • Allah analı babalı büyütsün. Bahtı güzel olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Allah anali babali buyutsun.
    Dert keder nedir bilmesin insallah.
    Allahini, kitabini bilen milletini seven mert bir delikanli olur insallah/

Bu tüm Osmanlı'dan ve dininden nefret edip batı hayranı olanlara gelsin.
    Amin.
  • Allah anali babali buyutsun.
  • Allah anali,babali buyutsun,sıkı bir oyuncu olsun..
  • kardeşim allah analı babalı büyütsün, harika bir duygu çok iyi biliyorum benimde cumartesi günü dünya tatlısı bir kızım oldu
  • Ben de bu büyük sevinci burada paylaşmıştım arkadaşım. Allah analı-babalı büyütsün, bahtı açık olsun. Hayırlı evlat olsun.

Bu günden itibaren dünyaya gerçek bir miras bırakmış oluyorsun. Senden ve eşinden bir parça. "İyi İnsan" olması için sen elinden geleni yap, gerisi kendiliğinden gelir zaten.
  • Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün
  • başlığı görünce simsde baba oldun sandım
  • Hayırlı olsun Suat Eren'e sağlıklı, başarılı, mutlu ve uzun bir hayat dilerim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Hayırlı olsun ,Suat Eren (Adaşıma) , Allah her daîm sağlık - sıhhat versin.
  • Bak kimse kızmadı hatta herkes memnun böyle paylaşımdan allah analı babalı büyütsün inşallah
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.