Şimdi Ara

Türkiyede kız olmak zor iyiki erkek olmuşum bir kez daha anladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hava karardıktan sonra dışarı anamız bacımızla çıkamayacakmıyız lan soysuz köpekler? O laf atanların,insanları sıkıştıranların hepsini toplayıp derilerinide yüzmesini bilirizde devlet tacizciyi bırakır bizi içeri atar.Tek istediğim bu ülkeden gitmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PolisBey

Sizin icin gece boyu sokaktayiz.Cevvik kuvvet sokaklarda yatamaz hic yataklarda

Hocam sizlere lafım yok benim lafım bu abazan kekolara.Ağzının suyunu akıta akıta dolanıyorlar resmen.Buldugu deliğe şey yapacak durumdalar bu nasıl bir cinsellik arzusudur anlamıyorum.Yazık günah ya şort giydi diye tekme yiyeni görüp sinirleniyorum dışarı çıkıyorum daha beter.Adamı hemcinsinden nefret ettiriyorlar

I am The Doctor. I always will be. But times change, and so must I... we all change. When you think about it, we are all different people, all through our lives and that's okay, that's good! You've gotta keep moving, so long as you remember all the people that you used to be. I will not forget one line of this, not one day. I swear. I will always remember when the doctor was me.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KutsalBakire

ülkenin heryerine mok atmaya gerek yok kardeş semtine göre değişiyor o dediğin olay gidip bağcılarda ananla bacınla dışarı çıkarsan atarlar tabi

Bağcılarda birine laf atıp rahatsız etmek bir hak olarakmı görülüyor? Kardeş bunun bağcıları istanbulu izmiri yok hanzolar heryerde var ben bundan şikayetçiyim.Laf atınca elinize ne geçiyo anlasam bi
  • bağcılar dediğin yer her türlü pisliğin yapıldığı pis bir semt herkes herşeyi rahat rahat yapıyo insanlarda utanma falan yok ne olmasını bekliyosun serbest gibi birşey sen hiç gördünmü bebekde vs. yerlerde böyle bir olay hayır. İnsanın yetiştirilme biçimi ve çevresiyle alakalı birşeydir bu.Hanzolar her yerde var evet ama ülkenin tamamına mok ata ata ülkenin mamasını miktiniz yeter artık ülkeyi göme göme iyice lınına koydunuz başka ülkerler suriye gözüyle bakar oldu bize artık az bişey iyi yönlerine bakın düşünün öyle konuşun kardeşim.
    sana bi lafım yok yanlış anlama ama biraz düşünmeni istiyorum sadece kardeşim.

ülkenin heryerine mok atmaya gerek yok kardeş semtine göre değişiyor o dediğin olay gidip bağcılarda ananla bacınla dışarı çıkarsan atarlar tabi

Ülkenin sosyoekonomik olarak refah seviyesi en yüksek yerleri: Beşiktaş, Kadıköy, Beyoğlu
    Bunlar arasında 10 yıl önce Bakırköy'ü sayardık mesela şu an bakırköyün bağcılardan farkı yok ulaşım gelişti tüm yobaz semtlerden buraya akın var. Beyoğlu taksim bitti araplar var kafe bar kalmadı. Kadıköy bile yobaz akınına uğradı entel barlara hala yobazlar giremiyor orda çıplak otursan da kimse birşey yapmaz ama çık mekandan git boğaya her yan barzo. İstanbul'da yobazların istila etmediği tek yer beşiktaş diyebiliriz. Ülkenin geri kalanında da yobazı az olan yerlerde ne altyapı var ne yatırım ne eğlence yeri ne genç nüfus boktan sıkıcı emekli hayatı belki İzmir'in bir iki zengin semtini bunun dışında tutabiliriz. Geriye kalan ülke topraklarının %99.9'una mok atabilir miyiz?
    Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie

• quote:

çünkü kürt dolu

kürtlerin olduğu yer kurak bir çölden beter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

bağcılar dediğin yer her türlü pisliğin yapıldığı pis bir semt herkes herşeyi rahat rahat yapıyo insanlarda utanma falan yok ne olmasını bekliyosun serbest gibi birşey sen hiç gördünmü bebekde vs. yerlerde böyle bir olay hayır. İnsanın yetiştirilme biçimi ve çevresiyle alakalı birşeydir bu.Hanzolar her yerde var evet ama ülkenin tamamına mok ata ata ülkenin mamasını miktiniz yeter artık ülkeyi göme göme iyice lınına koydunuz başka ülkerler suriye gözüyle bakar oldu bize artık az bişey iyi yönlerine bakın düşünün öyle konuşun kardeşim.
    sana bi lafım yok yanlış anlama ama biraz düşünmeni istiyorum sadece kardeşim.

Hocam bir bölgede insanların %100 ünün kaliteli olduğu kanısına nasıl varıyorsunuz? Ben tüm ülke barzo,hepsi keko gibi birşey demedimki.Ben bunların birini görmeye bile tahammül edemiyorum mesele bu.Şurası şurası keko dolu diye bir konu açmadım.Niye çarpıttınız anlamadım

• Kadınlar gece vakti yanlız dışarı çıkamıyorsa yanında bir erkek buluncak.Bize bile şu erkek halimizle laf atıyorlar(kavga amaçlı)

Bazılarına bıçak çekip parasını, telofununu gasp ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dahi Olalım -- 19 Eylül 2016; 20:31:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Absolutely_TR

Kadınlar gece vakti yanlız dışarı çıkamıyorsa yanında bir erkek buluncak.Bize bile şu erkek halimizle laf atıyorlar(kavga amaçlı)

Aynen Haklısın Ama İşte Bazıları Anlamıyor Taksimdede Olsan Gece 2 Dede Olsan Kimse Laf Etmiyecek Falan Diye Masal Anlatıp Duruyorlar Ülkenin Durumu Bu Hayır Ne Yapabilirsiniz Yani Eğer Dediğiniz Gibi Tek Dolaşamıyor İseniz Yanınızda Bir Erkek Bulunması Gerek Ama İşte Buna Bile Karşı Çıkanlar Var

Orijinalden alıntı: Simone Simons

olay insanların eğitim seviyesiyle alakalı bu kafayla devam ülke iyiye gidiii

40 saniye zor dayandım

Keşke herkes kızlara insanlar kız kardeşine ablasına nasıl davranması gerekirse öyle davransa.

Keşke insanların tipi ve parasına bakılıp iletişim kurulmasa.

Ama işte hep herşey keşkeyle dolu.

Daha çok şey yazardım da tepkiler gelecek şimdi buna bile iyi forumlar.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.