Şimdi Ara

Ünlü oldum:D

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir araştırma yaparken şans eseri bunu buldum. Görünce yüzümde bir tebessüm sizlerle paylaşmak istedim Arkadaş beni biçaklamış ve kendi forumunun anasayfasına koymuş. Foruma girenler en üstte benim künyemi görüyorlar

Link:http://www.team-dff.com/index.php

• Olur böyle şeyler hocam amaç zaten eğlenmek bizde çok bıçak attık bıçak yedik Gerçi son yamadan sonra bıçak işi iyice sapıttı ama

Rank falan benim için önemli değil amaç iyi vakit geçirmek Zaten benim k/d değerim 1 in altında iyi oynamak içinde bu uğraş içinde değilim

Tabi rank amacıyla oynadığım başka oyun vardı tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan1986

Bir araştırma yaparken şans eseri bunu buldum. Görünce yüzümde bir tebessüm sizlerle paylaşmak istedim Arkadaş beni biçaklamış ve kendi forumunun anasayfasına koymuş. Foruma girenler en üstte benim künyemi görüyorlar

Link:http://www.team-dff.com/index.php

Bu resmi koyanı da bıçaklarsın artık, denk gelirse tabi.

• Ne demiş acaba merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 6 Mayıs 2010; 9:49:47 >
    Baba oldum..
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne demiş?? Mal gibi bekliyordu. Bende biçakladım demiştir Beni biçaklamak kolay. Çünki devamli oyunun içindeyim. Devamlı saldiriyorum. Bazı haritaların bazı bölümlerinde tek amacım milletin arkasından dolşip katliam yapmak. Benim gibi oynayan adamlarında biçaklanması çok normal. Ama oyunda m*com lara müdahale etmek dişinda, hem skor yapan, hem oyun kazandıran hemde hayalet gibi dolaşan bir adam biliyorum. İşte o türden bir adamı biçaklamak gerçekten çok zor. Gerçi adamin pingi çok iyi. Yani biz adamin koşu yoluna ateş ediyoruz. Adam ise 2*3 mermide işi bitiriyor. Devamli 100 ün altinda. Biz 140 ping görünce mükkemel diyoruz. İşte bu adamın bulduğu bir servra girin. Öğrenebileceklerinizi öğrenin. Ben kendime hayalet diyorum ama. BU herif beni geçti. Ne olsursa olsun bir bölümde 3 kere biçagi yedi

http://bfbcs.com/stats_pc/MrChris_CJ

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan1986

Ne demiş?? Mal gibi bekliyordu. Bende biçakladım demiştir Beni biçaklamak kolay. Çünki devamli oyunun içindeyim. Devamlı saldiriyorum. Bazı haritaların bazı bölümlerinde tek amacım milletin arkasından dolşip katliam yapmak. Benim gibi oynayan adamlarında biçaklanması çok normal. Ama oyunda m*com lara müdahale etmek dişinda, hem skor yapan, hem oyun kazandıran hemde hayalet gibi dolaşan bir adam biliyorum. İşte o türden bir adamı biçaklamak gerçekten çok zor. Gerçi adamin pingi çok iyi. Yani biz adamin koşu yoluna ateş ediyoruz. Adam ise 2*3 mermide işi bitiriyor. Devamli 100 ün altinda. Biz 140 ping görünce mükkemel diyoruz. İşte bu adamın bulduğu bir servra girin. Öğrenebileceklerinizi öğrenin. Ben kendime hayalet diyorum ama. BU herif beni geçti. Ne olsursa olsun bir bölümde 3 kere biçagi yedi

http://bfbcs.com/stats_pc/MrChris_CJ

oha adamın K:D 6

• quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Ne demiş acaba merak ettim

Google'dan çevirttim ilk altın künye için Ghost_Machine'e teşekkürler, alınmak yok demiş :)
  • Adam benle makara geçmiş yahu Şimdi bir muhabbet hatırladım. Bİri Fr serverların bir tanesinde beni biçaklamak için yallarıp, yakarmıştı. Hatta aynı oyunda Clanımdan Cyber_TR de vardı. Sanırım o olabilir. Söylese formunda ana sayfaya koyacağını hayatta gitmezdim biçaklanmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan1986 -- 6 Mayıs 2010; 20:02:28 >
  • Bende 50lvl'lik birini çizsem bende paylaşırım ama daha çizemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MavéRicK_09 -- 7 Mayıs 2010; 22:17:58 >

• Bizim servera gelenlere altin künye hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan1986 -- 7 Mayıs 2010; 0:16:22 >
  • acitmazsan olur
  • Ne zaman biçakladım seni hatirlayamadım. Ama MW2 den bahsediyorsan. Sayısız biçaklamışımdır. teşke MW2 de de istatistikler tutulsaydı da millet söylediklerime inandırabilseydim. Binlerce biçak, yüzü aşkın nuke
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.