her boşlukta onun suretini görüyorum, hiçbir işe konsantre olamıyorum, içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. İnanılmaz büyük bir acı içerisindeyim. Beni istemedi işte, kibarca reddetti. İçimde gram yaşama isteği yok. Başka hiçbir kadını istemiyorum. Ona olan sevgimin karşı cinse duyulan istekle de alakası yok. Aids olsa bile onu severdim. Tamam yaş 20 abazalık da var ama ona aşık olduğumdan beri bunların hepsi geçti. ne yapacağım nasıl geçecek bu? anam babam ölse bu kadar üzülmem. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 4 Eylül 2024; 0:56:23 > |
Aşık oldum ve canım çok yanıyor
-
-
-
Patlat bi osbir kendine gelirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Boş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işe yaramıyo knk bu konuyu açmadan önce çektim
Umarım başına aynısı gelir de karşılık alamazsın
Dostum ortamlara akacaksın kafan dağılacak, yeni insanlarla tanışacaksın...
Kesinlikle yalnız bırakma kendini evde oturma, melankolik şarkılar dinleme kesinlikle, yeni hobi edin mesela..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piluthh -- 4 Eylül 2024; 1:42:11 >
Kimle nasıl tanışcam hocam.
-
yaşadıklarının birebir aynısını yaşadım. geçiyor zamanla merak etme acı nasırlaşıyor. ama bu zaman biraz uzun olabilir
-
Seni istemeyip reddetti ise demek ki uygun kişiler değilsiniz. Sen onun hakkında henüz bilmediğin konulardaki boşlukları hayalindeki gibi dolduruyorsun. O yüzden senin için "mükemmel insan" olduğunu düşünüyorsun. Ama öyle değil. Mesela diyelim ki sen evinin kadını olacak birisini arıyorsundur ve öyle hayaller kuruyorsundur ama O profesyonel hayatında yükselme hayalleri kuruyordur. Sen iki şirin çocuğumuzla güzel bir aile oluruz diyorsundur ama belki o kesinlikle çocuk istemiyordur. vs. vs...
Aşk dediğin şey aslında bir yanılsama, daha doğrusu üreme iç güdüsünün insan bedenini ele geçirme yöntemi.
Daha geniş bilgi için :
https://eksisozluk.com/entry/156274761
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozcelik -- 4 Eylül 2024; 9:1:17 >
-
okulu salsan mı artık
-
o seni reddettiyse sen de onu tümüyle reddet ?
kendine saygın yok mu olm
-
Adam bilkentte ctis okuyor hukuk değil niye salsın ki
mezun olalı yıllar oldugundan olabilir mi
-
20 yaşındayım diyordu ne mezunu
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Patlat bi osbir kendine gelirsin
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X