B segmenti araba seçimi yardım..

B segmenti araba seçimi yardım..
(En Son Oy Tarihi: 16.2.2025)
-
-
Polonun hangi servis imkanı daha iyiymiş merak ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ söz bilmezsen sükut eyle seni adam sansınlar -
Kendim corsa alırım, 1.2thp 130..
başkasına Polo öneririm ama. daha kaliteli kesinlikle.
_____________________________ -
opel çift renkliyse alınmaz. boyası çok ince hemen dökülüyor.
Tartışmasız polo. Corsanın içi çok dar garip bir tasarımı var asla rahat edilmiyor. Sürüş pozisyonu da iç mekan genişliği de zayıf maalesef.
_____________________________ Tesla Model Y SR Legacy / Tesla Model Y SR Juniper / Volkswagen Troc 1.5 TSI
AMD Ryzen 5 2600 / Sapphire RX570 NITRO+ 4GB / Corsair Vengeance LPX 3000MHZ 2x8GB / Asrock B450M-HDV R4.0 / Crucial BX500 240 GB SSD / Dark Sentinel / Gamepower Bane / Steelseries 6GV2Samsung S24 FE / Apple iPad Air M2 128 GB Space Gray -
Fiyat performans aracı arıyorsanız Seat Arona modellerine bakabilirsiniz. Standart paketlere ek olarak Plus paketleri eklenmiş olanları bulabilirseniz araçtan tam manasıyla memnun kalırsınız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Polo ya da Clio
Biz de eşime B sınıfı bir araç bakıyoruz ;Suv ya da küçük HB
Polo- dizaynı çok eski kaldı ve ne zaman kasa değişiyor bilmiyorum , ama marka değeri yüksek
Corsa - sanki daha dolu bir araç ama iç mekan biraz daha geniş olabilir miydi ?
Clio- yeni kasa makyajlı,
çok kararsız kaldık..
ikinci el değeri yüksek, otomatik vitesi sorunsuz, güvenlik ve yol tutuşu iyi.. aradığımız araç bu.. seçemedik bir türlü
Polo bir zamanların golf ü gibi hacim ve konfor vereceğinden Polo derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
2.elden bağımsız polo diyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
omada 5
_____________________________ Omoda -
bu segmentte i20 de değerlendirilebilir. 1.0 style paket güzel ideal gözüküyor.şuan indirimde var.
Bende olsam 1.0 i20 alırım eğer bulunabilirse. Makyajlı kasa ile çok doldu araç nerdeyse yok yok.
_____________________________ AO -
Güncel fiyat listeleri yukarıda ...
Bence ilk sırada i20 Elite DTC modeli olurdu.Dolu bir model hemde rakiplerine göre Cam tavan standart vede fiyatı daha makul.Üstelik yeni makyajı olduğu için en az 3 sene makyaj gelmez bu nedenlede satması zor olmaz ileride.
2. sırada Corsa Umtimate en dolusu ve kablosuz şarj navigasyon vs standart.Bunlar önemli değil derseniz GS olabilir ama Cam tavan tüm modellerde opsiyonel.Corsa'da yeni makyajı olduğu için en az 3 sene makyaj gelmez bu nedenlede satması zor olmaz ileride
Pola alırmıydım.Çok zor tercih ederdim.Çünkü bir çok güvenlik donanımı opsiyonel ve fiyatı ise 2 seçenekten daha fazla.Gerekli tüm opsiyonları eklettiğinizde 1 kaç ay bekleyeceksiniz ve gelen zamanlardan sonra Golf ederini bulacak.Pola alacağıma imkan ölçüsünde Golf bakardım.
Clio ise en son tercih edeceğim otomobil olurdu.Çoğu donanımların opsiyonel olmasınj geçtim Gelişmiş Güvenlik donanımı için 65.000 Tl isteniyor.Bu donanımı olan Otomobili tıpkı Pola daki gibi bayide bulmazsınız ve en az 1 ay beklemeniz gerekiyor.O zman içerisinde gelecek zamlarla ne kadar olur bilinmez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 6 Kasım 2023; 17:44:46 >_____________________________
-
i20 ve Clio' nun yanından geçmem yıl 2023 olmuş perde hava yastığı bile yok, Corsaş 208 güzel araçlar değerlendirilebilir yol tutuşu iyi motor en performanslı motor sınıfında, Polo B sınıfındaki en konforlu araba aşırı sportif kullanım meraklısı değilseniz değerlendirilebilir.
Alıntı
metni:fiyatı ise 2 seçenekten daha fazla ardadaşın düşündüğü corsa gs 1.068.900 değil mi hocam?
bunların dengi clio evolution 989.
polo otomatiği de bayiler 1025 e veriyorlar, bu durumda en pahalısı corsa oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 7 Kasım 2023; 23:37:34 >_____________________________ -
Konu sahibi cevap yazmadığına göre otomobili aldı sanırım.
Arka koltuklardaki hacim ve diz mesafesi önemli ise Polo, değilse Corsa, Clio, 208 üçlüsünden birini öneririm.
yok hocam alamadım hala, iki aracı da inceledim buna rağmen aradayım. İlk aracım olacak o yüzden güvenlik donanımlarından dolayı corsa gs benim için daha ağır basıyor.. biraz daha düşüneceğim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Corsa gs’nin fiyatı 1015-1020 civarı hocam liste fiyatının altında
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- 7g dct şanzıman
- kule gergisi zararları
- citroen c4x lastik hava basıncı kaç olmalı
- arabada kayış sesi nasıl kesilir
- antalya ford servisi
- en çok tutulan suv araçlar
- zeekr 001 fiyat
- 2021 skoda superb
- honda crv 2025 fiyat
- kia k3
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X