Şimdi Ara

Aziz Yıldırım'ın arkasında olanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-Gerçekten suçlular,kulübe haksızlık ettiler,taraftara yazık ettiler,takımı lekelediler ve derhal görevden ayrılmalılar

2-Her şey yalan dolan kurmaca,birileri federasyonu ayarladı mahkemeleri ayarladı savcıları ayarladı polisi ayarladı hatta uefayı bile ayarladı, bu kadar güçlü birileri varsa neden fenerin başında onlar olmasın,neden fener güçlenmesin?

her koşulda bu kulüpteki ömrü dolmuştur,fakat ne taraftar ne muhalefet ona dokunamıyor,halen başkan değil patron gibi davranıyor

• ben şike olayına bakmadan düşünüyorum yaptıklarına bakıyorum klübü getirdiği noktaya bakıyorum bence çok iyi iş yaptı .. şike konusunda ben zaten inanmıyorum adam 15 20 senedir klübün başında 2 kere son maçta şamp kaybetmiş o zaman yapmamışta şimdimi yapmış ? oynanan maçlara bak hangisi kolay kazanılmış ? hangi rakip oyuncusu ben fenerliyim demiş ? karabüklü kalecinin yaptığını kim yapmış ? bi spor yorumcusu ben şike ilgili birşeyler biliyorum elimde bilgi belge var savcı çağırırsa anlatırım dediği halde neden bu adam şike sürecinde yok ? bu ülkede bursaspor lu oyuncu kaleci onurla telefonda konuştum gol yeme ne istersen iste benden dedim diyor kimse bunları konuşmuyor sen ne diyorsun ya ..

şikeymiş yemişim şikeyi önce herşeyi doğru yargılayın bütün bunları toplayın sonra cezalandırın klübü düşürün vallahi sevinmessem şerefisizim en azından tarafsızlar herşeyi değerlendirdiler herkezi temizlediler derim .. ama böyle aziz suclu diğerleri temiz hahaha 3. dünya ülkesi bile değiliz ..

• Türkiye'de fb taraftarının çoğu yazdığın ikinci maddeye inanıyor fakat iş globalleşince (ki UEFA nın kararı ile globalleşen bir ceza var ) ikinci maddenin almanlar,fransızlar,italyanlar yada koreliler için bir hükmü kalmıyor çünkü adamların okuduğu haberler özetle şu şekilde oluyor "fb şike yüzünden avrupadan men edildi".

Ayrıca süreç çok kötü yönetildi, anlamsız uzlaşmadan uzak inatçı tavır sergilendi, aslında ilk gün görevinden uzaklaşmalıydı başkan, aklanırsa gelirdi geri. Artık ne yazık ki yapacak fazla bir şey yok, zaten yavaş yavaş süreç sonlanıyor, UEFA tahkiminden sonra sadece CAS kalacak, yargıtayda onarsa AİHM kalacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

şimdi önümüzde iki ihtimal var

birileri federasyonu ayarladı mahkemeleri ayarladı savcıları ayarladı polisi ayarladı hatta uefayı bile ayarladı, bu kadar güçlü birileri varsa neden fenerin başında onlar olmasın,neden fener güçlenmesin?

birileri şöyle diyo Fenerbaheyi neden ele geçirmek istesinler ki ? Futbolun ne kadar önemli olduğuna ilişkin iki sözle örnek vereyim

Franco İspanya Diktatörü: "Bana 100 bin kişilik bir uyku tulumu yapın." (Bernabeu Stadı yapılmıştır)

"Futbol sadece basit bir oyun degildir, futbol devrimin silahıdır" Che Guevara

federasyon zaten şike var demedi, Uefa da zaten mahkeme kararından yola çıktı.
    Eğer Aziz Yıldırım haklıysa ve birisi Türkiyenin en büyük sivil toplum örgütü olan Fenerbahçe üzerinde hakimiyet kurmaya çalışıyosa, Aziz Yıldırım gitse de bu tür şeylerin devam etmesi gerekir başka birisi başkan olsa da.
    Belki yeni gelen başkan öle çok dişli olmayan kavga gürültüyü sevmeyen, Galatasaray dahil tüm kulüplerin sevdiği mülayim birisi olabilir yani nefret edilen Aziz Yıldırım gibi birisi olmayabilir, belki yeni gelen başkan Fenerbahçe için mücadele etmeyi de göze almaz

• bu zamana kadar Aziz Yıldırım'ın arkasındaydım bu mesajdan sonra uyanım sağol ya uyardığın için.

7000 sayfa tape , iddianame , mahkeme kayıtlarını okuduğumda başka türlü düşünüyordum ama bu mesajını görünce sanırım aydınlandım , sağol panpa
  • Komplo olduğuna inanmak istiyoruz.
  • Böyle 1232153245 tane konu açıldı artık yeter da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şikeyi de yaptık siyasi oyunlara da kurban olduk.Her ikiside oldu.Biri olmuyorsa diğeri kesin oldu diye yaklaşmamak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alayina inat her zaman yanindayim aziz baskan bu adama destek olun icimizdeki irlandalilarin oyununa gelmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok açık ve net bir şekilde 3.dünya ülkesi bile olmadığımız ortaya çıktı....adaleti sağlamakla görevli kişiler adaletin zerresinden nasibini almamışlar... aslında dünyaynın en büyük liglerinde bile siyaset futbola bulaşmıştır ama bir denge vardır güçlü olan 5 6 takımın sözü geçer(ispanya hariç)....bizim ülkemizdede fb-gs atbaşıdır ama fb başkanı diktatör yapısı nedeniyle sevilmemiştir ve kaçan iki şampiyonluğa rağmen hala destek görünce tehlikeli olduğu anlaşılmıştır.

olay şu bu ülkedeki ağır toplar(en büyüğü en etkilisi persilvanyada) baktılar aziz yıldırm git gide dahada güçleniyor elindeki güç tehlike arzediyor önünü kestiler...ama şuda var aziz yıldırımda elindeki gücü taraftarın onu kaçan şampiyonluklara rağmen istemesi elini güçlendirdi ve yukarda yazdığım dengeyi bozmak istedi arı kovanına çomak soktu...
    çözüm ne en kısa çözüm a.y bırakacak ama maddi yönden kulüp hala çok güçlü ve a.y buna güveniyor eğer uzaklaştırılsa bile yerine geçecek adamı kendi belirleyecek...ama biliyorki aziz yıldırım bu sene şampiyon yapmalı takımı son şansı olduğunun farkında

• quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Şikeyi de yaptık siyasi oyunlara da kurban olduk.Her ikiside oldu.Biri olmuyorsa diğeri kesin oldu diye yaklaşmamak lazım

Bence tek gerçek bu..Sorun şu ki, futbolu temizleme operasyonu değil yapılan, eğer öyle olsaydı, herkesin bir boku püsürü var futbol camiasında..Gs'nin de küme düşen takımın da var..2 kişiyi içeri alarak anca o kişilere olan kişisel intikamını almış olursun..Aziz diktatöründen nefret ediyorum ama dediği bir laf var çok doğru..Kendi takımı için hiçbir zaman şike yapmadık diyemiyor, Gs'ye, Ts'ye de bakılsın diyor..Bakılsın, temiz çıkma şansı yok..Ha biri bir sene daha yoğun yapmıştır, diğeri başka sene..Olay kişisel intikam olmasaydı, Fb hangi takımlarla şike yaptıysa o takımlar niye yok hiçbir yerde, bunu sorgulayalım biraz..Niye Fb ve Bjk yalnız bırakıldı da, Ts soruşturması ortadan kaldırıldı..Şampiyon olduğumuz sene, 2 takımın maçlarını izleyen sıradan biri, hangi takımın şaibeli pozisyonları 50 kat fazla hemen cevap verir..

• quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

alayina inat her zaman yanindayim aziz baskan bu adama destek olun icimizdeki irlandalilarin oyununa gelmeyin

İşte bu tarz taraftar profili varken Fenerbahçe'nin işi zor.
    Fenerbahçelilerin çoğu sırf kendi takımı olduğu için takımlarının şike yaptığına inanmadıklarını söylüyor.Ya da üstteki @mucha nickli arkadaşın belirttiği gibi 'komplo olduğuna inanmak istiyoruz' diyerek mecburiyetten iyimser yaklaşmaya çalışıyorlar.Yahu gidin Akhisar taraftarına sorun , ya da objektif olabilecek herhangi bi taraftara sorun , hadi Galatasaray-Fenerbahçe ligin tek hakimleri , tek ciddi rakipler, gidin Beşiktaş'a Bursa'ya sorun.Hangi takım taraftarına sorarsanız sorun alacağınız cevap şöyle olur : 'Fenerbahçe %100 şike yapmıştır'

Biraz objektif olun , Fenerbahçe'yi tutmadığınızı atıyorum fanatik Konyaspor , Manisaspor , ya da herhangi farklı bi takım taraftarı olduğunuzu düşünün.Bu durumda 'Fenerbahçe şike yapmadı' diyebilecek miydiniz ? Hayır tabiki.Farklı takımı tutsaydınız objektif gözle bakabilecek ve 'Fenerbahçe kesin şike yaptı' diyecektiniz.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi çok seviyor olabilir ama şike yapan bi başkanın arkasında durmak nasıl bir şeydir ? Bu adamın şikeyi yaptı bundan Fenerbahçeliler hariç kimsenin zerre şüphesi yok.Böyle insanların futboldan uzak durması gerekir.O yüzden bir Fenerbahçe taraftarı hala da gidip 'Aziz Yıldırım'ı destekliyorum' diyorsa , o insandan uzak durun.Bu kadar yanlı bir tutum olamaz.Çıkıp diyin ki 'Fenerbahçe'nin başındaki adamlar şike yaptı onlar gitsin biz Fenerbahçe sevdamıza devam edelim , yeter ki pis işlere bulaşanlar takımdan gitsin' falan diyin.Bu şekilde düşünebilen taraftar sayısı çok az.Aslında Fenerbahçelilerin de çoğu şike yaptıklarını kabul etse de , bunu söyleyemiyorlar ve %0.001 lik bir 'komplo' ihtimali olsa o ihtimali savunuyorlar.Başlığı açan arkadaşın yazdığı da komik , UEFA'nın işi gücü yok Fenerbahçe'ye komplo yapacak.

Zaten bu forumda gördüğüm altı üstü 2-3 tane objektif Fenerbahçeli üye var.En azından onlar kabul ediyor şike yaptıklarını.Şike yapanların gönderilmesini desteklemek yerine hala Aziz Yıldırım'ı desteklemek , nasıl bir karakter örneğidir nasıl diğer insanlara itici gözükür onu kelimelerle anlatmak imkansız.

• Aziz Yıldırımın değil arkasında 10 metre yakınında bile durulmaz bırakın şike sürecini öncesindede zaten camiada ömrü dolmuştu.

Şike sürecini atın çöpe yok böyle birşey diyelim. Şöyle bir baktığımızda adamın başkanlıgı FB zaferlerinden çok GS zaferleriyle dolu birtek GS'nin ŞL kupasını aldığını görmedi bu gidişle onuda görecek. Geldiği günden beri herkesle kavgalı bu ülkenin en nefret edilen takımı haline geldik herkes bize düşman. Fenerbahçe içinde bile kendisini desteklemiyorsan Fener düşmanısın mantıgını yarattı ve bunu belli taraftar kitlelerine bile aşıladı. Avrupada başarı dünya takımı olacağız dedi Avrupada yakalanan sadece iki tane başarı var. Şampiyonluk desen zaten hertürlü bu takım bu zaman dilimi içinde bu kadar şampiyonluğu kazanırdı.

Şike sürecine gelirsek o zaten rezilliğin kendisi. Aziz Yıldırıma siyasi birşeyler oynandı doğru ama kendiside masum değil. Birilerinin çıkar yoluna taş koyduğu için adamlar ellerindeki şeyleri ortaya çıkardılar iki gün sonra başka camianında bunlar başına gelebilir yalnız bu işlere bulaşması bile o koltuktan defolup gitmesi için yeterlidir. Asırlık çınarı maskara etti, dünya bizi konuşacak dedi evet başardıda bütün dünya sayesinde bizi konuştu ve konuşuyor.

Avrupaya gitmemek falan bunlar öyle yada böyle düzelerin ama bu leke ömür boyunca çıkmaz hala A.Y yanındayız diyorsunuz bu nasıl iştir. Adam bildiğin camianın içine etti attı bıraktı.

Süreci yönetmek ise ayrı bir komedi. Savunma yapacağına sola sağa saldırıyor kimse sana git baskasını anlat demiyor kendini savun diyor adam gitmiş Sturm Graz diyor. Allah aşkına sen önce su yediğin pisliği temizlede ondan sonra git başka şeyleri kovala. UEFA'ya karşı savunma yapacaksın gidip ''Platine'ye sor'' diye ayar vermeye çalısıyorsun nasıl bir zeka yada ego bunu yapabilir anlam veremiyorum.

• Peki ben Fenerbahçeli dostlara bir soru sormak istiyorum,

Aykut hoca sizce gerçekten çok kötü bir teknik direktör müydü ? Emin olun birçok maçta kadroyu kuran kişi Aykut değil, Aziz Yıldırım' dı. Fenerbahçe' de bu işler yıllardır böyle. O yüzden dişini geçirebileceği Ersun hocayı getirdiler takımın başına. Zico' nun gitmesinin ardındaki en büyük sebep de Aziz Yıldırım' dır. Adamın her işine karışmasıdır..

Bunu nerden uyduruyorsun diyecek olursanız, çok sevdiğim bir arkadaşımın babası yönetim kurulunuzda. Yıllardır bu düzenin böyle olduğunu söyler. Aykut' tan önce de, Aykut' dan sonra da. ''Şunları oynat, şunları oynatma'' şeklinde sürekli direktif veriyormuş takımın başındaki hocaya. O yüzdendir ki takımın başına, Avrupa' da isim yapmış cafcaflı isimler getirilemiyor. Diş geçirebileceği hocaları takımın başına getiriyor.

Bize düşmez belki bunları sorgulamak ama, bu adama hala nasıl tahammül edebildiğinizi aklım almıyor. Koskoca kulüp, egoist bir adamın altında eziliyor..

• Şunu da ekliyeyim, konuda konuşulanların belki benim anlattığım şeyle pek alakası yok. Ağırlıklı olarak şike sürecindeki Aziz Yıldırım' dan bahsedilmiş. Ben artık o konuları konuşmaktan gerçekten sıkılıyorum, o yüzden hiç girmedim. Yukarıda anlattığım, sportif açıdan takımızın nasıl baltalandığına dair bir örnekti sadece.
  • bir galatasaraylı olarak söylüyorum.

bir kesim bir insanla işini görecekse uzun bir süre takibe alır. inceler ve zayıf noktasını bulur onun üzerinden işini görür.

1. örnek : cübbeli'nin başına gelen. buradaki ayrıntı bu adamın uçkuruna düşkün olması.

2. örnek : deniz baykal. bununda açığı uçkuru çıktı.

3. örnek : aziz yıldırım. bununda açığı takımın başarısı için şike yapmak.

yani bu olayın içinde başka mevzular var ama bu Aziz'in şike yapmadığı anlamına gelmiyor. bu açığı üzerinden onu vurmaya çalışıyor olabilirler.

ki istihbarat her zaman bu yöntemleri kullanır
  • Arkadaş adalet böyle birşey değilki, kime sorun alacağınız cevap şöyle olur: 'Fenerbahçe %100 şike yapmıştır' diyerek sonuca gidilsin.

Eğer ülke adaletine inancım olsa Aziz Yıldırımın yıllardır verdigi imaja bakar tamam derdim suçlu bu bencede komplo falan kaama ülkenin hali ortada.. Yazarlar, gazeteciler, asker, yüzlerce genç üniversite öğrencisi yalan yanlış iddanamelerle içeride şu anda.. Hükümeti eleştiren, sesini çıkartan çıkarlarıyla kesişen herkesi bitirmeye çalışıyorlar. Daha 2 gün önce elinde palayla gezen adam serbest kaldı yetmedi bide terör maduru saylacakmış. Sen şimdi bu ülkede polise yargıya adalete inanıyorsan diyecek bişeyim yok. Ama diyorsanki dur bidakka lan noluyo diye ozaman Fenerlilere haksızlık yapma komplo olabilir dediklerinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Peki ben Fenerbahçeli dostlara bir soru sormak istiyorum,

Aykut hoca sizce gerçekten çok kötü bir teknik direktör müydü ? Emin olun birçok maçta kadroyu kuran kişi Aykut değil, Aziz Yıldırım' dı. Fenerbahçe' de bu işler yıllardır böyle. O yüzden dişini geçirebileceği Ersun hocayı getirdiler takımın başına. Zico' nun gitmesinin ardındaki en büyük sebep de Aziz Yıldırım' dır. Adamın her işine karışmasıdır..

Bunu nerden uyduruyorsun diyecek olursanız, çok sevdiğim bir arkadaşımın babası yönetim kurulunuzda. Yıllardır bu düzenin böyle olduğunu söyler. Aykut' tan önce de, Aykut' dan sonra da. ''Şunları oynat, şunları oynatma'' şeklinde sürekli direktif veriyormuş takımın başındaki hocaya. O yüzdendir ki takımın başına, Avrupa' da isim yapmış cafcaflı isimler getirilemiyor. Diş geçirebileceği hocaları takımın başına getiriyor.

Bize düşmez belki bunları sorgulamak ama, bu adama hala nasıl tahammül edebildiğinizi aklım almıyor. Koskoca kulüp, egoist bir adamın altında eziliyor..

Malesef A.Y kadroya karıştığı doğru hatta Volkan Ballı bir Tv programında A.Y Zico varkende soyunma odasına iniyor bunu takımda destek olmak için yapıyor fakat yaptığının ynalış olduğunu göremiyordu demişti . En sonunda da Zico - Kardeşi - A.Y üçgeniyle oaly son bulmuştu . Başkanlığı süresince hep takımımızın taktik bölümünde de başrol oynadı . Kimse de ana sorumlu varken oraya başkanın inmesinin büyük bir baskı oluşturduğunu inkar edemez bence .

• böyle konulara yazmaktan bıktım ama kongre üyeleri adamı hala büyük bir çoğunlukla destekliyor ve desteğin sebebi külüpte yaptıkları ondan öncesi ve sonrasına bakınca daha net anlaşılıyor aslında neden destekledikleri. siz istediğiniz kadar buradan yazın adama muhalefet olan çok az bir kısım var 50 yaş üstü insanlarda ve bunlarda kongre üyelerinin büyük bir kısmını oluşturuyor hala yani internetten yaz yaz adam inmez sınıf başkanı seçmiyorlar.
  • aziz yıldırımın mahkemede iddianameleri tamamlanması kaç gün sürdü haberiniz varmı? masummuş gibi gösterenler var şaka gibi..

en az 5000 sayfalık suç var adamda..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.