Şimdi Ara

Aykut Kocaman ın Kişiliği Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aykut kocaman ın iletişim konusunda sıkıntılı olduğu belli oluyor zaten. önce emre yle sorun yaşadı sonra alex le. stoch, sezer gibi oyuncularla iletişimi iyi olmadığı da biliniyor zaten. hoca iletişimi iyi olan oyuncuları oynatıyor. yönetemediği oyuncuyu hemen takımdan kesip göndermek için uğraşıyor. 12numarada gördüm bu yazıyı. "kocaman bir adam" adlı kitaptan alıntı yapmışlar. neden alex le emre yle sorun yaşadığı bu yazıda mevcut. kesinlikle okuyun bu yazıyı. aykut kocaman kendi itiraf ediyor bu sorunlarım mesleğime yansıyor diye.

Barış Tut:Biraz daha somutlaştırabilirsek, şundan gerçekten korkmuşumdur ya da falancayla ilgili korkuyu aşmışımdır dediğiniz durumlar var mıdır?

Aykut Kocaman:“benim topluluk korkum var. Korku sözcüğü burada tam olarak oturmayabilir ama, belki aileden gelen kalıtımsal nedenlerden dolayı bir çekingenlik vardır bende. Mahcubiyet duygusu çok yoğun bir şekilde var. Bu zaman zaman işime ve davranışlarıma da aksediyor.özellikle mahcup olma kaygısını ya da korkusunu yoğun bir şekilde taşıyorum. Bunu yavaş yavaş kırdım. Belki bunda biraz kendimi geliştirmenin de etkisi oldu. İnsanların da benim gibi düşündüklerini, korkularının olduğunu fark ettikten sonra bu konuda biraz daha yol aldım. İşim bunun tam tersi, tamamen topluluk içinde, tamamen yetenek gösterisi. Çok ilginç, genellikle toplumun önünde iş yapan insanlar orada pek bir şey hissetmediklerini söylerler. Bunu ben çok net bir şekilde yaşadım. Üç-beş kişi otururken onların aralarına katılmak, tanımadığım kalabalık ortamlarda bulunmak benim için sıkıntı yaratırdı diyeyim, hala yarattığı durumlar oluyor ama bunu biraz kırdım.Ne var ki tam olarak yitirmiş değilim bu mahcubiyet hissiyetini. Bunun zaman zaman faydaları ve zararları oluyor. Zararının olduğu en önemli yer mesleğimdir. Benim işim tamamen demesekte, büyük çoğunlukla sosyal ilişkilerin çok yoğun olduğu bir iş. Dolayısıyla bir gün istanbulspor dan ayrıldığımda bu ilişkilere çok ihtiyaç duyacağım. İnsanlarla beraber olmak, onların beklentilerine yanıt vermek, bu meslekte en önemli iş bulma ölçütlerinden biri budur. Aslında insanlar beni kasıntı olarak değerlendirirler. Bu lise yıllarında da böyleydi, ‘buzdolabı gibisin’ derlerdi bana, ‘soğuk ve ve kasıntı’. Oysa öyle değilim. Ama bunu nasıl gösterebileceğin durumlar var. ‘ ben böyle değilim.’ ‘nasılsın?’ ‘E, şöyleyim.’ ‘Bir öyle, bir böyle diyorsun.’ Bunu anlatamassın insanlara, çok doğaldır bu. Bunu daha sonra anlamaya başladım. Ama ilk zamanlar bunun böyle olmadığını anlatmam zor oluyordu. İşimde de bunu yaşıyorum. İddialı demeçler ve eylemler… toplumun önünde işini yaparken kendinden geçiyorsun ya, o anlarda bunu zaten ortaya koyuyorum. Ama oturup da konuşmaya başladığında, her şeyin olabileceğini düşümdüğümden ve biraz mahcubiyetten, söylediklerimin de sorumluluk duyduğum için-bu hem iyi hem kötü. Bence son derece iyi ve doğru bir şey ama, bizim toplumumuzda pek yaygın olmadığı ve balık hafızalı olduğumuz için kötü görünüyor.-, aslında olumsuz bir puan gibi duruyor. Benim yaşamımdaki en büyük sıkıntı bu heralde. Bir de derdimi iyi anlatamam, çok fazla içime atıyorum her şeyi. İçini dökememek, sürekli kendi içinde sıkıntı yaşamak, biraz geriyor beni, tutukluklarla karşılaşılabiliyor.”

• cidden aykut kocaman yaptıysa bu açıklamaları diyecek söz bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dagduran

cidden aykut kocaman yaptıysa bu açıklamaları diyecek söz bulamıyorum.

evet kendi sözleri bunlar. kitap 8 9 sene önce yazıldı ama görüyoruz ki hocada değişen bir şey yok. bunlara ilaveten inatçı kişiliği, egoistliği filan da ortaya çıktı. onları söyleyememiş tabi kitapta:)
  • Aykut hocanın sosyal fobili biri olduğunu düşünüyordum buradan da açıkça görülüyor ki böyle bir sorunu var. Bence psikolojik tedavi almalı bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ichigo85

Aykut hocanın sosyal fobili biri olduğunu düşünüyordum buradan da açıkça görülüyor ki böyle bir sorunu var. Bence psikolojik tedavi almalı bu konuda

evet ya tedavi olmalı ya da istifa etmeli. bu şekilde takıma çok zarar veriyor. cristian ı ısrarla oynatması alex, emre, stoch gibi oyunculara takması filan hastalıklı bir kişiliği olduğunu gösteriyor zaten. buna bir önlem alınmassa hoca kuyt, krasiç, sow gibi oyuncuları da küstürür kesin. takımdaki yetenekli oyuncuları bir bir küstürüyorr hoca. nerde kazma var orta sahaya onları koyuyor. cidden acayip biriymiş bu adam.
  • her an özlü bi söz söyleyecekmişcesine konuşuyor. sokrates çakması. olabilir tabi sonuçta herkes insan ama yapamıyosan bırak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: süpernova26

quote:

Aykut hocanın sosyal fobili biri olduğunu düşünüyordum buradan da açıkça görülüyor ki böyle bir sorunu var. Bence psikolojik tedavi almalı bu konuda

evet ya tedavi olmalı ya da istifa etmeli. bu şekilde takıma çok zarar veriyor. cristian ı ısrarla oynatması alex, emre, stoch gibi oyunculara takması filan hastalıklı bir kişiliği olduğunu gösteriyor zaten. buna bir önlem alınmassa hoca kuyt, krasiç, sow gibi oyuncuları da küstürür kesin. takımdaki yetenekli oyuncuları bir bir küstürüyorr hoca. nerde kazma var orta sahaya onları koyuyor. cidden acayip biriymiş bu adam.

Hocam oyuncuları küstürmesi ile alakası var mı bilmiyorum ama sosyal fobili kişiler ciddi iletişim sorunu yaşarlar. Konuşurken heyecanlanır ve hatta saçmalayabilirler. Ne yazık ki bende böyleyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Hocam oyuncuları küstürmesi ile alakası var mı bilmiyorum ama sosyal fobili kişiler ciddi iletişim sorunu yaşarlar. Konuşurken heyecanlanır ve hatta saçmalayabilirler. Ne yazık ki bende böyleyim.

var hocam. örnek vermek gerekirse, andre santos, aykut kocaman hakkında ağır sözler söylemişti aykut kocaman da hemen santos u sildi. konuşma gereği bile duymadan andre santos un satılmasını istedi. başkan girmese araya özür dilemese hocadan o sezon satılıyordu devre arasında. hoca nedense konuşmaktan korkuyor. emre olayıda aynı emre özür dilemesine rağmen onunla tek bir konuşma yapmadı sezon sonu hemen gönderdi. aziz başkan hapiste olduğu için bu sefer müdahele edemedi. yoksa o barıştırırdı kesin. kocaman la kimin iletişimi iyiyse o ilk 11 oynuyor. semih le de arası bozuk mesela o da hep yedek. cristian la arası mükemmel mücadele etmemesine rağmen ısrarla oynatıyor bu adamı.

hoca sadece sosyal fobili değil bence. çok inatçı ve çok egoist biri. bu özelliklerine sosyal fobili olması da eklenince çekilmez bir kişi haline geliyor. yoksa sadece sosyal fobili olan insan sayısı bir hayli fazla. o çok normal bir durum olmasa da kabul edilebilir bir durum. aykut kocaman çok garip bir adam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

var hocam. örnek vermek gerekirse, andre santos, aykut kocaman hakkında ağır sözler söylemişti aykut kocaman da hemen santos u sildi. konuşma gereği bile duymadan andre santos un satılmasını istedi. başkan girmese araya özür dilemese hocadan o sezon satılıyordu devre arasında. hoca nedense konuşmaktan korkuyor. emre olayıda aynı emre özür dilemesine rağmen onunla tek bir konuşma yapmadı sezon sonu hemen gönderdi. aziz başkan hapiste olduğu için bu sefer müdahele edemedi. yoksa o barıştırırdı kesin. kocaman la kimin iletişimi iyiyse o ilk 11 oynuyor. semih le de arası bozuk mesela o da hep yedek. cristian la arası mükemmel mücadele etmemesine rağmen ısrarla oynatıyor bu adamı.

hoca sadece sosyal fobili değil bence. çok inatçı ve çok egoist biri. bu özelliklerine sosyal fobili olması da eklenince çekilmez bir kişi haline geliyor. yoksa sadece sosyal fobili olan insan sayısı bir hayli fazla. o çok normal bir durum olmasa da kabul edilebilir bir durum. aykut kocaman çok garip bir adam.

her dediğinin altına imzamı atarım.

adamın amacı emre belözoğlu, stoch ve alex gibi yenilgiyi kabullenemeyen gerekirse hocasını bile eleştirebilecek oyuncuları yollayıp yerlerine hasan ali,cristian,mehmet topal gibi uysal, kafasına vurup ekmeğini alacağın tipte oyuncuları tercih ediyor. o nedenle sahada ruhsuz,rezalet bir takım görüyoruz . lanet olsun artık git be adam

• quote:

Orijinalden alıntı: dagduran

quote:

quote:

quote:

quote:

her dediğinin altına imzamı atarım.

adamın amacı emre belözoğlu, stoch ve alex gibi yenilgiyi kabullenemeyen gerekirse hocasını bile eleştirebilecek oyuncuları yollayıp yerlerine hasan ali,cristian,mehmet topal gibi uysal, kafasına vurup ekmeğini alacağın tipte oyuncuları tercih ediyor. o nedenle sahada ruhsuz,rezalet bir takım görüyoruz . lanet olsun artık git be adam

kesinlikle renktaş bende öyle düşünüyorum. kuyt spartak maçında pozizyonda cristian a çok kızmıştı. aykut kocaman gördüyse kuyt un cristian a kızdığını iki üç maç gol atmasın onuda yedeğe oturtur bundan eminim. bu yazımı kuyt yedeğe çekildiği zaman uplucam. hatta şimdiden plan yapıyodur cristian ı fırçalayan kuyt u nasıl kötü oynatırımda da yedeğe çekerim diye. cristian a dokunan yanıyor resmen. bu adamdan kurtulmamız şart. çok sinsi bir adam.

• bu adamın kişiliği bozuk beyler. bu bozukluğu takıma da yansıtıyor. bu takımı ünal aysal yönetse bu kadar saçmalık olmaz.
  • yalnız şu var bu adam giderse biter. hocalık kariyeri falan kalmaz. tv de yorumcu falanda olamaz. preko diye bir oyuncu vardı onun röportajında da aykut hakkında tehlikeli açıklamalr okumuştum.

burada ilk faktör Aziz Yıldırım. Egosunun ve hırslarının kurbanı olup birşeyler karıştırdı. Sonra kolay idare edecegi aykutu getirdi. Bu kadar ruhsuz fubol oynatacagını tahmin edemedi. Eger 3 temmuz olayı olmasa aykut gecen sene gitmişti.
  • Türkiye'de gaz veren bağırıp çağıran adamlar prim yapıyor. Aykut Kocaman'ın karakterini bilmem ama, ( iyi insan mıdır kötü insan mıdır ) Türkiye'de bu şekilde tutulmayacağı belliydi. Maçlara niye eşofmanla çıkıyor diye eleştiren arkadaşım vardı.Türkiye'de bir işi yapıyorsan herzaman gazı vereceksin olacağı yoksa bile oldurabilirmiş gibi davrancaksın.

Belki de Aykut Kocaman adamdır. Ve bu camianın yanar dönerliğine ayak uyduramıyordur. Futbolcuyken işler her zaman daha kolaydır idare etmen gereken sadece kendinsindir.
  • liseli ergen hastalığını atamamış aykut . kalabalık korkusu = asosyallik falan filan işte eğer gerçekten böyleyse o stadda 90 dakka ölü gibi ruhsar gibi durmasının nedeni o kovun gitsin işte o giderken azizde gitsin
  • Hangi kişilik
  • Twitterdan seçmeceler, gel gellll

Galatasaray'a 4 ayda 2 kupa verdi.10M Euro hediye etti.Alex'i kendi takımından soğuttu.Selçuk Şahin'i kaptan yaptı.

Fenerbahçe için Selçuk Şahin ne ise Show TV için Doktorlar o dur. Kimse neden oynadığını bilmez!

Selçuk Şahin kaptan olarak maça çıkıyor, sen şampiyonlar ligi bekliyorsun.
  • 2.sini yanlış koydum ; Soru: Alex'in yedek çıktığı, Selçuk Şahin'in kaptan olarak çıktığı bir maç ne olur... Cevap: KOCAMAN bir hiç olur..
  • neden sadece alex ile emre ile sorun yasadi? hic mi alexin, emrenin sucu yoktu? aykut kocamanin yapisi bu. belki kendini iyi ifade edemeyebilir. belki ikili iliskileri cok iyi olmayabilir. ama tum sucu aykut hocaya yuklemek de hatadir. 10 sene onceki roportaji alip insanlara, aykut hoca aleyhinde, sunmak terbiyesizliktir. aykut hoca acikca ve samimice kendi yapisini anlatmis ve bu yapisini degistirmek icon ugrastigini ve kendini gelistirdigini de soylemis. ki aradan nerdeyse 10 sene gecmis. bu surede daha da gelistirmistir kendini. aykut hoca samimi ve efendi bir insandir. tabi bizler alismisiz artis artis bagirip cagiran insanlara. ondan aykut hocaya alismak zor geliyordur. adamin teknik becerilerini elestirebilirsiniz ama hasta, kisiliksiz diyemezsiniz. ayiptir gunahtir. nen galatasarayli olmama ragmen, bazi yorumlari gorunce dayanamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga sizin kafa güzel mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

neden sadece alex ile emre ile sorun yasadi? hic mi alexin, emrenin sucu yoktu? aykut kocamanin yapisi bu. belki kendini iyi ifade edemeyebilir. belki ikili iliskileri cok iyi olmayabilir. ama tum sucu aykut hocaya yuklemek de hatadir. 10 sene onceki roportaji alip insanlara, aykut hoca aleyhinde, sunmak terbiyesizliktir. aykut hoca acikca ve samimice kendi yapisini anlatmis ve bu yapisini degistirmek icon ugrastigini ve kendini gelistirdigini de soylemis. ki aradan nerdeyse 10 sene gecmis. bu surede daha da gelistirmistir kendini. aykut hoca samimi ve efendi bir insandir. tabi bizler alismisiz artis artis bagirip cagiran insanlara. ondan aykut hocaya alismak zor geliyordur. adamin teknik becerilerini elestirebilirsiniz ama hasta, kisiliksiz diyemezsiniz. ayiptir gunahtir. nen galatasarayli olmama ragmen, bazi yorumlari gorunce dayanamadim.

ya geçelim Alexi emreyi, bunlar boş işler..

Aykut selçuğu şampiyonlar ligi kapısında kaptan yaptığı için gözden düştü... elinde imkanlar bol bol varken, melosunu inanını bulma imkanı varken o kalktı bizle alay eder gibi Selçuğu kaptan çıkardı...

biz selçuğu yedeğin yedeği olacak gözüyle bakıyorduk 3 temmuz sezon açılışı öncesi.... o kalktı transfer döneminde karışma bende der gibi cool davrandı............. şimdi yaparsan ya giden gitmiş, parayı vermişsin rakibe, seneye hatıra tişörtlerinin maliyetini çıkardınız işte....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.