sene 2003 fenerbahçe kürek takımındayım, saat sabah 05.30 falan dereağzı tesislerindeyiz, ömerli barajına suya inmeye gidicez, çimlerde yatmışız makara kukara yapıyoruz. bir tane range rover geldi siyah böyle kayıkhanenin önüne dedik amk noluyo lan, ön kapısı açıldı aziz yıldırım indi. ne diyeceğimizi bilemedik küçüğüz de haa "genç c" kategorisinde yarışıyoruz. hemen kalktık sıraya girdik psikolojik olarak. o büyük camianın başkanı gelip omuzlarımdan sıkıp 3-4 masaj hareketi yapıp, aferin çocuklar aferin bu sene şampiyonluk bekliyorum sizden, ne eksiğiniz, ne gediğiniz varsa söyleyin bana. siz bu saatte burdaysanız fenerbahçe için, fenerbahçe'nin bütün kapıları size sonuna kadar açıktır dedi. kayıkhanenin önünde çay içti. 06.15 de kalktı gitti.
ilk defa gördüm ben o gün bu adamı. o gün bi'şey oldu antremanda herkes daha başka koştu, daha başka ciddiydi. arkamızda güveni hissettik, bizi umursayan değil, bizi önemseyen bir kulübün varlığını ve bu kadar büyük bir kulübün parçası olduğumuzu hissettik. iyiki fenerbahçeliyiz dedik.
neyse r yazına v yazarak cem yılmaz olmaya devam edenler aynen devam...
lan susuyim diyorum susamıyorum adam r'yi söyleyemiyo diye dalga geçiyosun, sen bütün harfleri söyleyebiliyosun ağzından adam akıllı bi laf çıkmıyo..