Şimdi Ara

Awake (2007)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu film hayata bakış açımda biraz oynama yaptı.Etkilemesine ciddi bir biçimde etkiliyor.Ve ameliyattan korkar oldum ki başrolün yaşadıkları sanırım bu tür vakayı geçirenlerin anlattıklarıyla örtüşüyor,anestezi uzmanları bu filmin gösterime girmesine karşı çıkmışlar.Film her türlü duyguyu içeriyor ve klişelikten kesinlikle çok UZAK.Çok farklı bitiyor,birsürü olay ortaya çıkıyor ve ana teması sayesinde olaylar gerçekleşiyor,o da anestezi verildikten sonra vücut tamamen felçli konumda iken bilinç açık oluyor.Yani konuşamıyor kalkamıyor ama ameliyatta olanları duyuyor ve en önemlisi acıyı hissediyor.Başrolün sevgilisi rolündeki Jessica Alba'nın 2006'da oynadığı,2007'de gösterime giren filmlerinden biri,karakteri olarak zoru başarmış diyebiliriz bazı yerlerinde oyunculuğu yetersiz kalsada.Amerika'da Kasım'07 gösterim tarihli film Türkiye'de 21 Mart 2008'de sinemalarımıza gelecek.Bu da kötü bir tarih seçimi ki divx i internette bulunabiliyor.Filmin oynatma süresi toplam 87 dk bu da çok kısa.Filmin sonu itibariyle biraz daha uzun yapıp sonrasını da göstermiş olmaları gerekirdi diyebilirim.Notum 8/10 !
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• evet gerçekten çok iyiydi film az önce izledim ve hala etkisindeyim kesinlikle tavsiye ediyorum bu filmi .. benim notum ise 9/10
  • Bende yeni izledim filmi... Filmi izleten nihayetinde farklı konusu ve oyuncu kadrosu bana göre izlenilmesi gereken 83 dakikalık bir film...Tek handikapı filmin kısalığı olabilir.Final için izleyenden izleyene değişir herhalde....
  • Değişik bir konuydu..Gayet iyiydi bana göre..Beğendim ben..
  • Senoryosuyla farklı bir yapım.Filmin insanı kendisine çeken bir özelliği var.Herşey güzel düşünülmüş.Ameliyat masasında sanki sizde aynı acıyı yaşıyorsunuz.Birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz ama tabiki müdahele edemiyorsuz.
  • filmde insanın her türlü duyguyu yaşadığı doğrudur,fakat jessica albaya bu rolü yakıştıramadım
  • biraz monoton geldi bana ya bence daha iyi işlenebilcek bi senaryoydu filmin başında herşey anlaşılıyo zaten
  • süper bence bir anestezi ci olarak izledim
  • zamanı gelsin bende gitcem filme. fragmanından etkilenmiştim.ama nasıl bi film diye merak ediyordum.ama yorumlarınız güzel..tek kötü yanı filmin kısacık olması..birde vahşet sahnesi vb. varmı organ,kan falan görüyomuyuz. etkilendiğimden değil kanlı vahşetli filmleri severimde
  • filmin başında nası herşey anlaşılıyo ... eleman ameliyat masasına operasyon için yattıktan sonra başlıyo açıklayıcı diyologlar ... spoiler da vermek istemiyorum şimdi ... ama anlamışsındır umarım ... ben fragmanı izlemeden izledim filmi .. fragrama baktım daha sonra dedim baya bi açık vermişler izleyicinin tuşe olmasını azaltmış bence fragman...

zaten film olaylara hazırlık ve karakterlerin tanıtımıyla başlıyor ... bu bölgeye kadar monoton olması normal ... duygusal sahneler ve karar aşamaları ... aksiyon mu bekliyodun

bence film olabildiğince iyi işlenmiş ... notumu üstte vermiştim zaten bidaha veriyim 9/10
    quote:

Orjinalden alıntı: cicinho

biraz monoton geldi bana ya bence daha iyi işlenebilcek bi senaryoydu filmin başında herşey anlaşılıyo zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hell line -- 5 Mart 2008; 15:49:42 >

• filmi az önce izledim.gerçekten son zamanlarda izlediğim en iyi gerilim filmiydi.başlangıç klasik bir romantik film gibi ama eleman ameliyata girdikten sonra asıl gerilim başlıyor.kısacası başarılı bir film mutlaka izleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _c@dı_ -- 5 Mart 2008; 21:16:24 >
  • elimde divx i bulunduğu halde sinemaya gideceğim bu filme para vermeye değer gibime geliyor
  • Bende gece gece izledim, bayağıda etkilendim yahu Benimde Notum 8/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 6 Mart 2008; 17:53:46 >
  • dün izledim filmi beğendim ama hem biraz kısa olmuş hemde hep sonunda adamın amelliyattan sonra iyileşip jessica Albanın suratına tükürmesini bekledim Yakışıyomu be o güzelliğe utanmaz karı
  • Filmin ilk 50 dakikası izlemek için izledim ama 51 ci dakikadan sonra herşey çok değişti ve bir den beni alıp film içine gömdü diyebilirim konu bakımından çok sardı ama oyunculuk bakımından derseniz standart bir oyunculuk var yani karakterler özel karakterler değil canlandırmak için pekte efor sarfetmiyor oyuncular...Jessica Alba içinse herzaman dediğim gibi komedi ,gerilim veya drama olsun hiç bir zaman karakterin yapısını seyircisine yansıtmıyor yani bence kötü bir oyuncu... Ama izleyecek arkadaşlara en büyük tavsiyem sabretmeniz ilk 50 dakika... Son olarak filme 10/6 veriyorum...O altıyıda konu içindeki kurgu için yani senaristin ta kendisine veriyorum...İyi seyirler...
  • Şu an indiriyorum.Bakacağız.
  • Bence filmin yapımcıları cok begenilecegini düsünmedikleri icin kısa tutmuslar filmi biraz. Ama kurgu bakımından iyiydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sulo61gun

.........

Sulo spoiler vermişsin yahu düzeltsen fena olmaz, tükürük konusunu ben de bekledim ama amerikalılar bizim gibi düşünmez bu konularda izleyiciyi tatmin etmiyorlar bu yönden.

Güzel filmdi ama çok kısaydı bence de.
  • çok güzel bi film.. sıkılmadan izleyeceksiniz emin olun... Jessica Abla'da süper oynamış... ters köşeye ytıran filmlerden biri...

dip not: Jessica ALBA olduğunu biliyorum abla demek hoşuma gidiyor
  • o zaman bu film baya güzel genelde herkez olumlu yorum yazmış bende bugün yarın gidecem çok merak ettim

bişey sorcam herkes gerildim demiş. korkmak anlamındamı gerildiniz,yoksa tamam burda bişey oldu olacak anlamındamı gerildiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighTechLowLife -- 24 Mart 2008; 9:17:16 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.