Şimdi Ara

Awake (2007) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gerek Senaryosu ile diğer filmlerden çok farklı

Tabiri caizse gözümü kırpmadan izledim

Orjinalden alıntı: tek_korsan

o zaman bu film baya güzel genelde herkez olumlu yorum yazmış bende bugün yarın gidecem çok merak ettim

bişey sorcam herkes gerildim demiş. korkmak anlamındamı gerildiniz,yoksa tamam burda bişey oldu olacak anlamındamı gerildiniz..

izle pişman olmayacaksın...

Konu olarak, romantizim ve aşk filmi derken.Bir anda komplo ve süprizler içinde buluyor insan kendini
  • Kesinlikle izlicem bugün.. Herkes öyle bi övdüki bu filmi.. az kaldı iniyo

Ama sonradan gerçekleri gördüğümüzde ise resmen "kalk Clay şu kızın ağzına çak bir tane" diye söylenip durdum içimden. Film insana "Anne"nin değerini gösteriyor, gözümüzü açmamızı ve herkese kanmamamız gerektiğini acı bir şekilde gösteriyor.

Filme verdiğim puan 9/10. O da yukarda bahsettiğim gibi kısalığından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuGhAn -- 4 Aralık 2008; 20:02:08 >

• Filmin en guzel yani farkli olmasi 8/10

Agir spoiler izlemeyen okumasin

Yalniz o nesterle kesilmesini falan anladimda kaburgalarin esnetilmesi , aklima geldikce tirsiyorum, dusmaninin basina bile gelmesini istemeyecegin bi olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vandosa -- 24 Mart 2008; 19:37:30 >
    Sevdiklerin kadar iyisin
    Nefret ettiklerin kadar kötü
    Ne renk olursa olsun kaşın gözün
    Karşındakinin gördüğüdür rengin
    Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin
    Sakın bitti sanma herşeyi
    SEVDİĞİN KADAR SEVİLECEKSİN !
  • of ya :S spolierleri açmamak için kendimi zor tutuyorum inş. yarın gidecem
    DONANIMHABER 2006-2021
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brotherhood

Filmin ilk 50 dakikası izlemek için izledim ama 51 ci dakikadan sonra herşey çok değişti ve bir den beni alıp film içine gömdü diyebilirim konu bakımından çok sardı ama oyunculuk bakımından derseniz standart bir oyunculuk var yani karakterler özel karakterler değil canlandırmak için pekte efor sarfetmiyor oyuncular...Jessica Alba içinse herzaman dediğim gibi komedi ,gerilim veya drama olsun hiç bir zaman karakterin yapısını seyircisine yansıtmıyor yani bence kötü bir oyuncu... Ama izleyecek arkadaşlara en büyük tavsiyem sabretmeniz ilk 50 dakika... Son olarak filme 10/6 veriyorum...O altıyıda konu içindeki kurgu için yani senaristin ta kendisine veriyorum...İyi seyirler...

+99
    O karının sağlam pabuç olmadığını evlenme teklifi yaptığı sırada anlamıştım.Acayip yapmacık gelmişti.Lan bu karı oğlanın paralara konmaya çalışıyor demiştim.Tabi bu kadar büyük bir şerefsizlik yapacağı aklıma gelmezdi...
  • Filmin daha iyi olabileceğini düşündükçe hatta bu senaryoyla muhteşem bir film yapılabileceğini düşününce filme güzel diyesim gelmiyor. Filmde şok olmanız gereken yerlerde sadece şaşırıyorsunuz, o da birkaç saniye sonra geçiyor. İyi bir yönetmenin elinde çok iyi şeyler olabilirdi. Kırk yılın başı çalıntı olmayan, orjinal bir senaryo buldular, onu da batırdılar. Öpüşme sahnelerini de anlamakda zorluk çekiyorum, aşık olduklarını anlamak için illa mucuk sesleri mi duymamız gerekiyor, hem de 4-5 kere. Bu kadar kötüledikden sonra film izlenebilir demem garip olucak ama ben bu malzemeyle süper bir film yapılabilir diye düşünüyordum. Oturup izleyin sadece zaman kaybı olmaz, hollwood filmlerini bayılarak izleyenler hayran bile kalabilir. Gene de orjinalliğini hatrına: 6/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osstation -- 6 Nisan 2008; 22:31:20 >
  • Filmi izlemedim ama fragmanından anladığım kadarıyla konusu adamın ameliyatta uyutulmasına rağmen olanları hissetmesi üzerine. Nip/Tuck dizisinin 3. sezonun 4. bölümünde vardı bu konu. Kadını uyutuyorlar ama herşeyi hissediyor ameliyattaki, konuşuyor ama kimse duymuyor, sonra dava falan açıyor. Yanlış hatırlamıyorsam fragmanda adamın gözyaşının geldiği bi sahne vardı, aynı şekilde Nip/Tuck'da da böyle bi sahne vardı, hatta aynısı diyebilirim. Tabii filmi tam izlemeden bilemem ama "1 saatlik dizi bölümünü film yapmışlar, ne kadar farklı birşey olabilir ki" demeden edemiyorum.

Beğenenler seneryoyu beğenmiş olabilirler, usta ellerde çok güzel işlenecek bir seneryo belki evet ama bir çuval inciri mahfetmişler, yazık olmuş güzelim seneryoya..
    Ve de oyuncuların berbatlığında kaynayıp giden kurguya
    10 Üzerinden 1 , oda seneryoya..
  • Fena sayılmaz aslında filmin sonunu insan alternatif olarak tahmin edebiliyor ama anne beni şaşırttı. Ondan beklemiyordum bu hareketi. Tebrik ederim.

Keşşaf Cin Ruhu
  • kesinlikle izlenilmesi gerekilen harika bir dram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahKırmızı26 -- 6 Nisan 2008; 22:20:59 >

evet anneyi tebrik ettim.

10/5.5
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.