Şimdi Ara

Jericho (2006-2008)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
4.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün başladım 10 bölümünü de indirdim. Heroes u açık ara geçer ve prison break ile kafa kafaya gider bana göre. kesinlikle izleyin çok sağlam senaryo çok kalite kurgu.

Dizinin kısaca konusunu yazayım;

Dünyaya (ya da sadece amerikaya) bir atom bombası atılır ve Jericho kasabası hariç heryer yokolur, Jericho kasabasındakilerde bağlantıya geçmeye çalışırlar. (ilk iki bölüm böyleydi) Lostun biraz değişik versiyonu diyebiliriz.

ama şiddetle tavsiye ederim. şu an benim için ilk üç sırada Lost, Prison Break, JERICHO
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• pegadan methini duymuştum bende izlemeye başlıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: biruzéc

pegadan methini duymuştum bende izlemeye başlıcam
    evet bende de 7-8 bolum var ,tam sayısı kaç bilemiyorum gecen hafta edindim bir arkdastan,oda sana benzer bir seyler soyledi dizi için,iyi ver ozaman bir bakayım dedim,
    ama not yet ,

fırsatını bulunca bakacam bende,yani fırsatını bulunca dediğim bir arkdas denk getirirsem izleyecem,yaww tek basıma bir sey izlemek istemiyorum,
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

evet bende de 7-8 bolum var ,tam sayısı kaç bilemiyorum gecen hafta edindim bir arkdastan,oda sana benzer bir seyler soyledi dizi için,iyi ver ozaman bir bakayım dedim,
    ama not yet ,

fırsatını bulunca bakacam bende,yani fırsatını bulunca dediğim bir arkdas denk getirirsem izleyecem,yaww tek basıma bir sey izlemek istemiyorum,

Alıntıları Göster
    sıkıcı bir dizi gibi geldi bana ilk bölümleri..indirmeyi kestim bende..

benim sıralamam şöyle;lost-24-prison-heroes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 27 Kasım 2006; 20:32:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: biruzéc

quote:

Orjinalden alıntı: biruzéc

Bende o elemandan duydum bunnarı

Dizi gercekden güzel..ilk 2 3 bölüm biraz sıkıcı gelıyor ancak sonrakı bölümlerde heyecan artıyor giderek..

Dizin en kötü özelliğide bu bence..Pilot bölüm cok yavan kalmıs..Daha dıkkat cekıcı bir bölüm olsaydı cok daha fazla kişiye yayılırdı bu dizi..

Bir panık halınde insaların nasıl bir tutum içinde olacagını gösteren cok başarılı bir dizi..izlenebilir bir yapım..sarışın afette cabası

• quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

quote:

Orjinalden alıntı: biruzéc

Bende o elemandan duydum bunnarı

Dizi gercekden güzel..ilk 2 3 bölüm biraz sıkıcı gelıyor ancak sonrakı bölümlerde heyecan artıyor giderek..

Dizin en kötü özelliğide bu bence..Pilot bölüm cok yavan kalmıs..Daha dıkkat cekıcı bir bölüm olsaydı cok daha fazla kişiye yayılırdı bu dizi..

Bir panık halınde insaların nasıl bir tutum içinde olacagını gösteren cok başarılı bir dizi..izlenebilir bir yapım..sarışın afette cabası

Alıntıları Göster
    çok sağlam bir dizi ve senaryo , son bölümde saldırıyı yapanların uzaylılar olduğu artık kesin gibi yoksa çinlilerin amerikaya yardım etmesi ancak dizide olur, anlaşılan dünyanın her yerinde tehdit aynı boyutta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastos Ozius

çok sağlam bir dizi ve senaryo , son bölümde saldırıyı yapanların uzaylılar olduğu artık kesin gibi yoksa çinlilerin amerikaya yardım etmesi ancak dizide olur, anlaşılan dünyanın her yerinde tehdit aynı boyutta.

Alıntıları Göster
    ilerleyen bölümlerde manyak şeyler oluyor yav. aa lostla yarışacak düzeye geldi dizi nerdeyse.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MotoGP 2006......Xbox360
    19 yıl önce açıldı
    Adanalı (2008-2010) | ATV
    17 yıl önce açıldı
    2005-2006 Subaru Legacy
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

ilerleyen bölümlerde manyak şeyler oluyor yav. aa lostla yarışacak düzeye geldi dizi nerdeyse.

Alıntıları Göster
    Jericho...

Ewed bende tugy e kayılıorum benjede islediim en iyi diziler arasında ilk 3 de.. 1. si saten tartışalamaz dizi LOsT, 2. Prison Break.. 3. de dediğimiz gibi Jericho..

Bende peganınt avziyesi userine basladım ama bana islemeden tavsiye etmişdi

Şimdi ben ona tavsie ediorum artık eski bolumelr ibitirde disiyle aynı gidelim ::Q

Şimdi 1 Yorum yabıjam sadece..

Bu işlerin arakdasında jake in oldugunu dusunuorum ve o zenci elemanında gercekden gizli orgutten olduguna inanamadım bi turlu...

• quote:

Orijinalden alıntı: WeeDSmoKa

Jericho...

Ewed bende tugy e kayılıorum benjede islediim en iyi diziler arasında ilk 3 de.. 1. si saten tartışalamaz dizi LOsT, 2. Prison Break.. 3. de dediğimiz gibi Jericho..

Bende peganınt avziyesi userine basladım ama bana islemeden tavsiye etmişdi

Şimdi ben ona tavsie ediorum artık eski bolumelr ibitirde disiyle aynı gidelim ::Q

Şimdi 1 Yorum yabıjam sadece..

Bu işlerin arakdasında jake in oldugunu dusunuorum ve o zenci elemanında gercekden gizli orgutten olduguna inanamadım bi turlu...

Alıntıları Göster
    arkadaslar bende seyrediyorum 8 bölümoldu vede cok adamlar senorya yazmada ustlerıne yok valla . gzl bizi dandik turk dizilerine 100000000000 basar. Heroes, prison break ve bu dizi cok glz LOST u daha 1 sezon 10. bolumdeyim nasıl size yetişicem bilmiyorum. birde size başka bir dizi Önericem Eureka .bunun da mayağı olucaksınız size garanti ediyorum beyenmelerin 30 içinde giden kotası geri verilecek.... Dizilere devam ( herose, prison break, jericho, lost , Eureka )

• quote:

Orijinalden alıntı: Shaqshuqa

arkadaslar bende seyrediyorum 8 bölümoldu vede cok adamlar senorya yazmada ustlerıne yok valla . gzl bizi dandik turk dizilerine 100000000000 basar. Heroes, prison break ve bu dizi cok glz LOST u daha 1 sezon 10. bolumdeyim nasıl size yetişicem bilmiyorum. birde size başka bir dizi Önericem Eureka .bunun da mayağı olucaksınız size garanti ediyorum beyenmelerin 30 içinde giden kotası geri verilecek.... Dizilere devam ( herose, prison break, jericho, lost , Eureka )

Alıntıları Göster
    ilk 10bölüm izledım hemen..11i merakla beklıyorum bende..dizi oldukça sürükleyıcı..

divxplanet forumlarındakı arkadaslara teşekkür ederım bu arada..bende ordan öğrendım bu dizinin bu kadra igi cekici ve heyecanlı oldugunu...

• quote:

ilk 10bölüm izledım hemen..11i merakla beklıyorum bende..dizi oldukça sürükleyıcı..

divxplanet forumlarındakı arkadaslara teşekkür ederım bu arada..bende ordan öğrendım bu dizinin bu kadra igi cekici ve heyecanlı oldugunu...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Gonushma Lem

• quote:

Orijinalden alıntı: WeeDSmoKa

quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Gonushma Lem

Alıntıları Göster
    11.bölüm hem xvid hemde hdtv olarak cıkdı..

Dizi son sürat gidiyor..İkinci lost vakası harbıdende (:

• quote:

11.bölüm hem xvid hemde hdtv olarak cıkdı..

Dizi son sürat gidiyor..İkinci lost vakası harbıdende (:

Alıntıları Göster
    evet ilk iki bolumu az once izlemiş bulunmaktayız,one man hero olayına bir gidis var ,lost ile aynı kefeye koyulamaz bence şimdilikyani izlediğim iki bolumluk,
    lost'ta sawyer,jack,locke,sayyıd bunlar hepsi esas oglan yani
    jericho'da iki bolumdur jake'e yatırım var sadece,jake fiyatını katlıyor
    soyle soyleyeyim lost'ta ilk sezonda bolum basına jake 36000$ alırken kate 80000$ alıyordu yani diziyi tek kişi tasımıyor

prison break ayarında diyebilirim ama

• quote:

evet ilk iki bolumu az once izlemiş bulunmaktayız,one man hero olayına bir gidis var ,lost ile aynı kefeye koyulamaz bence şimdilikyani izlediğim iki bolumluk,
    lost'ta sawyer,jack,locke,sayyıd bunlar hepsi esas oglan yani
    jericho'da iki bolumdur jake'e yatırım var sadece,jake fiyatını katlıyor
    soyle soyleyeyim lost'ta ilk sezonda bolum basına jake 36000$ alırken kate 80000$ alıyordu yani diziyi tek kişi tasımıyor

prison break ayarında diyebilirim ama

Alıntıları Göster
    sanırım dizinin yeteri kadar seveni yok,halbuki lostun devre arasında iyi bir alternatif ama ya kesfedemediler ya da pek kitle begenmedi

• quote:

sanırım dizinin yeteri kadar seveni yok,halbuki lostun devre arasında iyi bir alternatif ama ya kesfedemediler ya da pek kitle begenmedi

Alıntıları Göster
    bence keşfedilmedi. çünkü ilk 2 bölüm o kadarda ilgi çekici çok üstüne düşülmüş olarak yapılmadı gibi geldi bana ama ileriki bölümlerde mükemmel kurgusu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

bence keşfedilmedi. çünkü ilk 2 bölüm o kadarda ilgi çekici çok üstüne düşülmüş olarak yapılmadı gibi geldi bana ama ileriki bölümlerde mükemmel kurgusu var.

Alıntıları Göster
    arkadaslar besinci bolume dikkat
    gizemli zenci adamımız hawkıng bahcesıne uydu antenini kurar,laptobunu acar bu arada laptobun markasına da dikkat panasonıc pek ben panasonıc marka laptop gormedim pek değil hiç gormedim neyse laptobuna acar ve şifreleri girer o anda laptobun ekranına dikkat çıkan internet arayuzunde ne yazmakta
    'kişisel bilgilerinizi koruyun'
    ne var bunda demeyin tam olarak turkçe kelimeler ile bunu yazmakta
    gizemli sahsiyet hawkıng internet sayfasına bir turkçe arayuz ile baglanmakta

• quote:

arkadaslar besinci bolume dikkat
    gizemli zenci adamımız hawkıng bahcesıne uydu antenini kurar,laptobunu acar bu arada laptobun markasına da dikkat panasonıc pek ben panasonıc marka laptop gormedim pek değil hiç gormedim neyse laptobuna acar ve şifreleri girer o anda laptobun ekranına dikkat çıkan internet arayuzunde ne yazmakta
    'kişisel bilgilerinizi koruyun'
    ne var bunda demeyin tam olarak turkçe kelimeler ile bunu yazmakta
    gizemli sahsiyet hawkıng internet sayfasına bir turkçe arayuz ile baglanmakta

Alıntıları Göster
    İlk bölümü indirmeye başlayacağım..
    Bunu indiriyorum ; Proper.. bir sorun çıkmıyor değil mi ?

Jericho.S01E01.PROPER.HDTV.XviD-XOR

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Alıntıları Göster
    ben arkadastan aldım bolumleri ama kendim indirmek istiyorum devamını link vermek yasak mı kı,bir arkadas lınk verebilir mi
    trojan çıkacak diye hiç bir sey indirmiyorum netten anca rapidden alıyorum arasıra

6.bolumu dun gecce izledim bir çözum izleyenler
  • quote:

ben arkadastan aldım bolumleri ama kendim indirmek istiyorum devamını link vermek yasak mı kı,bir arkadas lınk verebilir mi
    trojan çıkacak diye hiç bir sey indirmiyorum netten anca rapidden alıyorum arasıra

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki

bildiğim kadarıyla tvden riplenmiş dizi linkleri vs yasak değil. ben torrentden indiriyorumwww.tv torrents.com a üye olmayı bir dene yoksa network kısmından torrent davetiyesi istemelisin

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Alıntıları Göster
    bende başladım indirmeye daha yeni 1.bolumu izledim,diger bolumlerinide sıraya koydum indirip izleycem...
    birinci bolum denildigi gibi daha cekici yapılabilirdi lostun birinci bolumu gibi....
    vekimse lostla kıyaslamasın lutfen....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.