Şimdi Ara

Avrupa Yakasından Kim Gitmeli? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git

Avrupa Yakasından Kim Gitmeli?

(En Son Oy Tarihi: 8.2.2008)
Giriş
  • şahika ilk başta geldiğinde sözleri komikti,ama artık kendini tekrarlamaktan öteye gidemiyor.
  • şahika ve burhan diziyi götürenler zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

quote:

Orjinalden alıntı: s£stavina

Hayırda siz neden bu kadar yönetim kadrosunda hissediyorsunuz kendinizi onu anlamadım. Eskiden izleyici;.. güzel ...kötü ...şöyle olmalı ... vs gibi yorumlar yapardı artık olayı aşıp kadroya el atıyo şu gitsin bu kalsın .

Niye biri gitmek zorunda yada buna hangi yetiyle biz karar veriyoruz ?

En büyük yeti ile.İzleyicileri bizleriz.Kendi kafasına göre hareket ederlerse bizleri kaybederler.Dizi ne için yapılıyor.Bizim için.O zaman bize de karakterler hakkında yorum yapma hakkı verilmiştir.Bu anonim bir eser de değil.Hadi anonim olsa bir yerden alıntı olduğundan hiçbir karaktere dokunamazsın.Bir kitabı dizi yapsan dokunamazsın.Konusu bellidir.Ama buna müdahale edebilirsin.Herşey izleyicinin elinde.Tepki koyup izlemeyiz olur biter.Mesela benim gibi.İzlemiyorum.Makbule ve Şahika denen 2 tane gereksiz özürlü yapışkan ve iğrenç tipleme yüzünden izlemiyorum artık.

Elbette yorum yapma hakkı tüketen olarak üretime karşı her zaman mevcuttur ANCAK yaptığınız abartıdan eşeğin duyu organına su kaçırmaktan başka birşey değil. Dizi başladığından beri o kadar eleştirel gözle bakılıyor ki izlerken " hah bi açığını bulmalıyım " mantığı ile diken üzerinde tad almamaya başlıyorsunuz. Elbette eleştiri lazım ama bunu doğru kaynakların yeterli alt yapıyla yapmasıdır uygun düşen, yoksa forumda ilköğretim çocuklarının imzalarında pokemonla" seni seçtim aslı" demesi değil.

• Bu kadar kasmaya gerek yok diye düşünüyorum burada bir anket yapılıyor ve herkes diziye yakışmayan oyuncu hakkında ki düşüncelerini belirtiyor ve dikkat edilirse çoğu kişi sadece gitsin demiyor gitsin derken neden yakışmadığını da belirtiyor

Dediğim gibi bu sadece bir anket eğer burada fikirlerimizi belirtmessek dizi yapımcıları, senaristleri, oyuncuları kamuoyundan nasıl haberdar olucak tek tek hepsine mail mi atıcaz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatih Sultan Mehmet

Bu kadar kasmaya gerek yok diye düşünüyorum burada bir anket yapılıyor ve herkes diziye yakışmayan oyuncu hakkında ki düşüncelerini belirtiyor ve dikkat edilirse çoğu kişi sadece gitsin demiyor gitsin derken neden yakışmadığını da belirtiyor

Dediğim gibi bu sadece bir anket eğer burada fikirlerimizi belirtmessek dizi yapımcıları, senaristleri, oyuncuları kamuoyundan nasıl haberdar olucak tek tek hepsine mail mi atıcaz ?

yahu ortak şikayet noktasını bi kavrayalım önce

kimse eleştirmesin demiyorum ama dizi başladığından beri hergün bu bölümde " o gitsin mi ,şu gitsin mi bu gelsin mi ,bu kalsın mı kim gitsin kim gelsin....." konuları açılıyor herşeyin abartısı tat kaçırıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: NarniaOfCronicleS

şahika ve burhan diziyi götürenler zaten

aynen
  • @s£stavina

Farkındaysanız Volkan gitti Burhan geldi.Dizi birşeyler kaybetti zaten.Ama çok değil.Burhan diziyi mükemmel toparladı.Ama eskiden senaryo abartı değildi normal hayat gibi işliyordu birçok olay.Ama şimdi yeni karakterler bana göre dizinin cıvığını çıkardı.Bunlardan biri gaffur tiplemesiydi şükür gitti.Hiç gülmedim 1-2 yer dışında.Yeniler geldikçe dizi saçmasapan bir hal aldı.Tiplemeler eskiden normal iken şimdi birçoğu özürlü(Allah ın zoruna gitmesin) hareketleriyle en azından benim alıştığım Avrupa Yakası dizisinden çok uzaklaştı.İster istemez herkes eskiyi arıyor.Volkan gelsin mi diye sorsak burda büyük çoğunluk gelsin der.Herkes eskiyi özlüyor.Burhan ın olması batmaz ama diğerleri batıyor.(O diğerleri benim için Makbule ve Şahika.Hele şahika o karga gibi öttüğü zaman midem bulanıyor)

Sizin yazdıklarınızda da doğruluk payı var ama dizi sıkınca insanlar da o gitsin bu gitsin demek zorunda kalıyor.Şu an dizi bana göre batmış bitmiş durumda şu haliyle.İzleyeciler de bazı tiplerden sıkılmış görüldüğü gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 1 Şubat 2008; 13:24:11 >

• Şahika avrupa yakasından delete edilmeli
    Volkan selin şehsu hepsi gelebilir
    Gerçi şehsu gelirse tanriverdi gider o yüzden farketmez tanriverdiyide severiz
  • Tanriverdi yi ilk başlarda yapmacık olduğu için sevmemiştim ama "Çok pis dalarım" sözü ile yerini kaptı benim için.Tiplemesi çok batmıyor.Şesu nun yeri ayrı tabiki de Tanriverdi de iyi götürüyor.
  • zeynep
    izzet
    tanrıverdi
    makbule
  • hiçbiri bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

@s£stavina

Farkındaysanız Volkan gitti Burhan geldi.Dizi birşeyler kaybetti zaten.Ama çok değil.Burhan diziyi mükemmel toparladı.Ama eskiden senaryo abartı değildi normal hayat gibi işliyordu birçok olay.Ama şimdi yeni karakterler bana göre dizinin cıvığını çıkardı.Bunlardan biri gaffur tiplemesiydi şükür gitti.Hiç gülmedim 1-2 yer dışında.Yeniler geldikçe dizi saçmasapan bir hal aldı.Tiplemeler eskiden normal iken şimdi birçoğu özürlü(Allah ın zoruna gitmesin) hareketleriyle en azından benim alıştığım Avrupa Yakası dizisinden çok uzaklaştı.İster istemez herkes eskiyi arıyor.Volkan gelsin mi diye sorsak burda büyük çoğunluk gelsin der.Herkes eskiyi özlüyor.Burhan ın olması batmaz ama diğerleri batıyor.(O diğerleri benim için Makbule ve Şahika.Hele şahika o karga gibi öttüğü zaman midem bulanıyor)

Sizin yazdıklarınızda da doğruluk payı var ama dizi sıkınca insanlar da o gitsin bu gitsin demek zorunda kalıyor.Şu an dizi bana göre batmış bitmiş durumda şu haliyle.İzleyeciler de bazı tiplerden sıkılmış görüldüğü gibi.

Birbirimizi sonunda anladığımıza sevindim itirazım size değil çocukça konularaydı. Bazı noktalarda da dizinini akışı açısından hemfikiriz.

• hiçbiri gitmesin böyle gayet güzel
  • cem gitsin
  • Bizzat ben oynasam bile eski zevki yok artık. Gülse diziyi bitirip adam gibi birşeyler yapmayı düşünse tam süper olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İ6S -- 4 Şubat 2008; 20:11:50 >
  • Şahika gelince diziden sıkılmaya başladım. Bu arada İffet ile Cem'in diyaloğuna bayılıyorum.
  • Dizi boyle guzel kadro on numara burhan bıraz abartmasa rolu daha ıyı olcak sankı ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.