Şimdi Ara

Avrupa Yakasından Kim Gitmeli? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Avrupa Yakasından Kim Gitmeli?

(En Son Oy Tarihi: 8.2.2008)
Giriş

Orjinalden alıntı: Fatih Sultan Mehmet

Ben diziyi şahika oynamaya başladğından beri izlemiyorum ve sadece onun sinir rolü yüzünden diziyi bırakan en az 10 kişi daha tanıyorm
  • Makbule,Sacit,İzzet acilen gitmeli.
    Aşırı gereksizler.
  • Aslı ve Şahika
  • hiçbiri
  • Gülse Birsel ne yapmaya çalışıyor anlamadım ama Aslı fazla güzel oldu herkes ona aşık ama Aslının yüzüne bakılcak tip yok
  • Burhan gitmesinde kim giderse gitsin gerçi Burhan giderse Dizinin'de bitmesi lazım eski tadı kalmadı artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Midgàrd

hepsi seçeneği neden yok?

+1
  • Yaprak dökümünün reklam aralarında , bu diziye dönüyoruz biraz seyredelim diye , seyrediyoruz. Taki ne zamana kadar. Şahika denen zeka özürlü çıkasıya kadar. Bu kadar kaliteli bir dizide , bu kadar basit espiriler va bu basit kadın . Tahammul edemiyoruz tekrar kanal D ye dönüp , yaprak dökümünün reklamlarını izliyoruz. Ve evde hayret ediyoruz , Reklam seyretmek bile bu yaratığı seyretmekten daha iyi geliyor diye.

Bu arada gerçekten iyi bir kariyeri olan Binnur Kaya , Bu dizideki bu rolüyle kariyerini çarçur etmiştir. Bu kadar antipatik bir rolden sonra başka yerdede gördüğümüzde dayanamayıp kanal değiştirmeye başladık. Yazık etti kendine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: carenfly

Yaprak dökümünün reklam aralarında , bu diziye dönüyoruz biraz seyredelim diye , seyrediyoruz. Taki ne zamana kadar. Şahika denen zeka özürlü çıkasıya kadar. Bu kadar kaliteli bir dizide , bu kadar basit espiriler va bu basit kadın . Tahammul edemiyoruz tekrar kanal D ye dönüp , yaprak dökümünün reklamlarını izliyoruz. Ve evde hayret ediyoruz , Reklam seyretmek bile bu yaratığı seyretmekten daha iyi geliyor diye.

Bu arada gerçekten iyi bir kariyeri olan Binnur Kaya , Bu dizideki bu rolüyle kariyerini çarçur etmiştir. Bu kadar antipatik bir rolden sonra başka yerdede gördüğümüzde dayanamayıp kanal değiştirmeye başladık. Yazık etti kendine.

Aynen katılıyorm kendisini Yabancı damattaki sempatik tavırlarıyla ne kadar benimsemiştik

• Tacettin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lindoras

Tacettin

Yapma hocam Tacettin ve Sertaç vazgeçilmez oldu artık
  • Bence Şahika. Hep aynı tepkiler ve espriler. Daha az görünse belki daha iyi olur ama. Çıkacaksa tek tercihim o.
  • tanrıverdi
  • herkes gitsin bir tek victoria kalsın
  • şahika
  • şu sabit efendinin yanına gittiği kadın ayrılsın bence
  • Hiçbiri gitmemeli.
  • hıcbırı gıtmesınde volkan gerı donsun sacıt volkan anlasmasını cok merak edıyorum

sahıka makbule ve volkan nasıl anlasıcak acaba
  • Sinan Çetin.
  • şahika
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.