Ben diziyi şahika oynamaya başladğından beri izlemiyorum ve sadece onun sinir rolü yüzünden diziyi bırakan en az 10 kişi daha tanıyorm
Makbule,Sacit,İzzet acilen gitmeli. Aşırı gereksizler.
Aslı ve Şahika
hiçbiri
Gülse Birsel ne yapmaya çalışıyor anlamadım ama Aslı fazla güzel oldu herkes ona aşık ama Aslının yüzüne bakılcak tip yok
Burhan gitmesinde kim giderse gitsin gerçi Burhan giderse Dizinin'de bitmesi lazım eski tadı kalmadı artık
quote:
Orjinalden alıntı: Midgàrd
hepsi seçeneği neden yok?
+1
Yaprak dökümünün reklam aralarında , bu diziye dönüyoruz biraz seyredelim diye , seyrediyoruz. Taki ne zamana kadar. Şahika denen zeka özürlü çıkasıya kadar. Bu kadar kaliteli bir dizide , bu kadar basit espiriler va bu basit kadın . Tahammul edemiyoruz tekrar kanal D ye dönüp , yaprak dökümünün reklamlarını izliyoruz. Ve evde hayret ediyoruz , Reklam seyretmek bile bu yaratığı seyretmekten daha iyi geliyor diye.
Bu arada gerçekten iyi bir kariyeri olan Binnur Kaya , Bu dizideki bu rolüyle kariyerini çarçur etmiştir. Bu kadar antipatik bir rolden sonra başka yerdede gördüğümüzde dayanamayıp kanal değiştirmeye başladık. Yazık etti kendine.
quote:
Orjinalden alıntı: carenfly
Yaprak dökümünün reklam aralarında , bu diziye dönüyoruz biraz seyredelim diye , seyrediyoruz. Taki ne zamana kadar. Şahika denen zeka özürlü çıkasıya kadar. Bu kadar kaliteli bir dizide , bu kadar basit espiriler va bu basit kadın . Tahammul edemiyoruz tekrar kanal D ye dönüp , yaprak dökümünün reklamlarını izliyoruz. Ve evde hayret ediyoruz , Reklam seyretmek bile bu yaratığı seyretmekten daha iyi geliyor diye.
Bu arada gerçekten iyi bir kariyeri olan Binnur Kaya , Bu dizideki bu rolüyle kariyerini çarçur etmiştir. Bu kadar antipatik bir rolden sonra başka yerdede gördüğümüzde dayanamayıp kanal değiştirmeye başladık. Yazık etti kendine.
Aynen katılıyorm kendisini Yabancı damattaki sempatik tavırlarıyla ne kadar benimsemiştik
Tacettin
quote:
Orjinalden alıntı: Lindoras
Tacettin
Yapma hocam Tacettin ve Sertaç vazgeçilmez oldu artık
Bence Şahika. Hep aynı tepkiler ve espriler. Daha az görünse belki daha iyi olur ama. Çıkacaksa tek tercihim o.
tanrıverdi
herkes gitsin bir tek victoria kalsın
şahika
şu sabit efendinin yanına gittiği kadın ayrılsın bence