Şimdi Ara

Avrupa Yakasından Kim Gitmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Avrupa Yakasından Kim Gitmeli?

(En Son Oy Tarihi: 8.2.2008)
Giriş
  • Sizce Sevilerek İzlenen Avrupa Yakasına Hiçbir Getirisi Olmayan Kimdir Ve Kim Ayrılmalı Bu Diziden?

• Gaffur
  • Cesur
  • cesur zaten ayrıldı
  • şahika ve cesur
    ayrıca burhan dizinin baş oyuncularından biridir o niye oraya yazıldı anlamıyorum
  • cesur zaten ayrıldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cesur ayrıldı yanında bir kişi daha ayrılcakmış yerine Volkan geri dönecek.İkinci kişi ise Makbule veya Şahika olmalı o ikisi izlediğim en iğrenç 2 karekter.Miğdem bulanıyo izlerken özürlü özürlü hareketlerle dizinin kalitesini yerlere indiriyolar.
  • hiçbiri ayrılmasın

zaten bu dizide her karakterin çok önemli görevleri var
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Cesur ayrıldı yanında bir kişi daha ayrılcakmış yerine Volkan geri dönecek.İkinci kişi ise Makbule veya Şahika olmalı o ikisi izlediğim en iğrenç 2 karekter.Miğdem bulanıyo izlerken özürlü özürlü hareketlerle dizinin kalitesini yerlere indiriyolar.

Bide son cümle için +1
  • bence hiç biri şahikada gitmez.. giderse zaten konu kalmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ckoc1

quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Cesur ayrıldı yanında bir kişi daha ayrılcakmış yerine Volkan geri dönecek.İkinci kişi ise Makbule veya Şahika olmalı o ikisi izlediğim en iğrenç 2 karekter.Miğdem bulanıyo izlerken özürlü özürlü hareketlerle dizinin kalitesini yerlere indiriyolar.

Bide son cümle için +1

Bende katılıyorum.Böyle yılışık yapışkan tiplerden nefret ederim.Artık fazla izlemiyorum özellikle makbule denen saçmalık yüzünden.Sıktı artık.Hayatımda bu kadar yapışkan ve iğrenç karakter görmedim.Şahika da ayrı.Ses tonu gıcık yapışkanlık desen ayrı bir gıcık.Nefret ettim diziden.Sırf bu ikisi yüzünden izlemeyi de bıraktım.Özellikle makbule tiplemesi iyice soğuttu.Gülse Birsel de bitirsin artık diziyi.Güzelim dizi rezil bir dizi oldu.İyiden iyiye saçmaladılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 25 Ocak 2008; 18:47:38 >

• ya şahikanyı neden oylamışsınız onu izlerken çok gülüyorum walla
    heyecanlanınca yaptığı mimikler harika
  • Walla şimdi eski bölümleri gösteriyorlar.. Eski kadro mükemmelmiş.. Konular da harika.. Sacit hariç yeni katılan kimse birşey getirmedi bence diziye..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Walla şimdi eski bölümleri gösteriyorlar.. Eski kadro mükemmelmiş.. Konular da harika.. Sacit hariç yeni katılan kimse birşey getirmedi bence diziye..

ilk bölüm iğrençmiş bence

ve kimse ayrılmasın volkan da dönmese de olur ( tabii bunlar varken volkan dönecekse iyi olur )

ve şöyle diyiim

burhan zaten gitmemeli

aslı giderse senaryo da gider

sertaç olmazsa volkanda olmaz bence

şahika ve makbulenin volkanla diyalogları yok onların muhabbetlerini de merak ediyorum......
  • hepsi seçeneği neden yok?
  • bence en iyilerden biri şahikaaa
  • Ben diziyi şahika oynamaya başladğından beri izlemiyorum ve sadece onun sinir rolü yüzünden diziyi bırakan en az 10 kişi daha tanıyorm
  • Aslı gitsin. Yeter artık!
  • Gaffur fazlalıktı..O'nun gittiği iyi oldu..
    Şu anda diziyi götüren adam "Buhran"..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.